O svemu > Forum i prijedlozi

Novi korisnici - kako ste nas našli?

<< < (2/118) > >>

hammer_of_thor:
ja sam jedno pola godine tražio hr fan klub, i nisam ga našao, jerbo izgleda nisam dobro tražio

i jednog prelijepog dana na googlu odlučih ponovo potražiti, i voila, postao sam ovisan, i stalan ;)

DaPa:
Ja "pratim" Zokya još od daaavinih vremena!  :D :D :D

Točnije, još od vremena kad smo bili na Index-ovom podforumu vezanom za LFC (ima tome par godina  :)))). Eh, tamo je elendil bila puno aktivnija, šteta što i ovdje nije...
A preživio sam i početke dok smo još bili dijelom "forumer-a", pa nakon toga i mjenjanje servera, hostinga i čega sve ne..., pa evo sve do danas kada smo na našem "lfccro-u"!  :kuler

Čak štoviše! Mislim da sam ti, najdugovječniji i "najodaniji" član Zoky!? Mogla bi kakva nagrada ovdje uletit, aaa???  :D :D :D B-)
Recimo, plaćena karta do Liverpoola i mjesto na Kop-u... za utakmicu i nije bitno koja je, nećemo sad pretjerivat...  :D :D :p :p :kuler :kuler

Zoky:
Pa mislim da je to minimum... ja sam planirao godišnju kartu, ali DaPa ko DaPa... uvijek skroman i zahvalan :D

Heh... sad si me podsjetio kroz kakve je zapravo bure u, još malo pa će 2 godine postojanja, ovaj forum prolazio  B-)

No sad smo tu gdje jesmo, i dobro nam je :D

hammer_of_thor:
zanimljivo je kako je Liverpool među top 3 kluba u svijetu (ako ne i PRVI!) sa največim brojem registriranih navijača  :)))
a nas evo ima šačica i pol... no dobro, Hrvati su Hrvati, glavno da negdje igra Kaka/Messi/Ronaldo i navijat ce zas njih  :lose

king kenny:

--- Citat: hammer_of_thor - Siječanj 12, 2008, 11:19 ---zanimljivo je kako je Liverpool među top 3 kluba u svijetu (ako ne i PRVI!) sa največim brojem registriranih navijača  :)))
a nas evo ima šačica i pol... no dobro, Hrvati su Hrvati, glavno da negdje igra Kaka/Messi/Ronaldo i navijat ce zas njih  :lose

--- Kraj citata ---
malo nas je al smo govna!! :lol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju