Liverpool > Ostalo
rezime tuzne 2009/10
wewonit5times:
--- Citat: Luis Garcai - Svibanj 09, 2010, 20:36 ---osvrnuo sam se samo na ono sto si napisao, benitez je imao i dovoljno novca, sam si je birao igrace koje ce dovesti, i da ih je pogodio i nije, a sa ovim igracima koje imamo, ako nam je ekipa svake godine sve bolja i bolja, nasa ocekivanja su i daleko veca, tako da bi Benitez morao da odgovori na brojna pitanja sta je poslo po zlu, i cemu tolika lakrdija u nasoj igri.
--- Kraj citata ---
ne bi htio da se ovo pretvori u novu rafa benitez ide/ostaje temu, takvih ima vec previse po forumu
samo jos ovo - imao je dovoljno novca jer ga je zaradio prodajom igraca - tako je tesko ojacati momcad
u zadnja 4 prijelazna roka u minusu smo 2 milijuna eura, znaci da love nije bilo
osim toga, nigdje nisam napisao da rafa ne zasluzuje kritike i da ne mora odgovarati za neuspjeh - samo da po mom misljenju u zadnjih 5 godina s njim na celu kluba ima puno vise pozitivnih nego negativnih stvari i da mislim da treba ostati
king kenny:
--- Citat: Luis Garcai - Svibanj 09, 2010, 20:36 ---osvrnuo sam se samo na ono sto si napisao, benitez je imao i dovoljno novca, sam si je birao igrace koje ce dovesti, i da ih je pogodio i nije, a sa ovim igracima koje imamo, ako nam je ekipa svake godine sve bolja i bolja, nasa ocekivanja su i daleko veca, tako da bi Benitez morao da odgovori na brojna pitanja sta je poslo po zlu, i cemu tolika lakrdija u nasoj igri.
--- Kraj citata ---
:roll
grbi:
--- Citat: wewonit5times - Svibanj 09, 2010, 20:46 ---ne bi htio da se ovo pretvori u novu rafa benitez ide/ostaje temu, takvih ima vec previse po forumu
samo jos ovo - imao je dovoljno novca jer ga je zaradio prodajom igraca - tako je tesko ojacati momcad
u zadnja 4 prijelazna roka u minusu smo 2 milijuna eura, znaci da love nije bilo
osim toga, nigdje nisam napisao da rafa ne zasluzuje kritike i da ne mora odgovarati za neuspjeh - samo da po mom misljenju u zadnjih 5 godina s njim na celu kluba ima puno vise pozitivnih nego negativnih stvari i da mislim da treba ostati
--- Kraj citata ---
:super i ja se nadam... ova tema ima svoju svrhu
sto se tice godina malo mi je smijesno da su prije nabrojani stari i da to treba promijeniti, kada jedan prvak ima igrace kao Drogba, Lampard, Carvalho, Deco,... ili drugi na tablici ManU koji ima Giggsa, Scholsa, Ferdinand, Neville,... svi oko 32 ili starije a nama su nabrojani (osim Carre a Grk je tak i tak rezerva rezerve) jos dvije godine do toga
Luis Garcai:
--- Citat: king kenny - Svibanj 09, 2010, 20:53 --- :roll
--- Kraj citata ---
uffff, jbg, pa zar nije, rick perry je otisao iz kluba, a njega smo znali okriviti za neke promasaje, poput keane, i drugi put daj neki jebeni komentar nemoj prevrcat ocima, to me vise zivcira nego ista
Laslo:
--- Citat: king kenny - Svibanj 09, 2010, 20:22 ---evo malo i racionalne,realne procjene šta bi(vrlo vjerovatno) nas moglo čekati i iduće sezone.Nadam se da neće i da je va sezona bila samo anomalija,ali činjenica je da postoje vrlo jake indicije da je ova sezona samo početak pada i da iduća neće biti ništa bolja. Kao što rekoh,nadam se da neće biti tako crno al i "crnilo" je prilično realno.
--- Kraj citata ---
Nažalost, ali ono što si priključio svom razmišljanju je prilično realno.
Rezime sezone.... loše počela, loše trajala, loše završila. Obzirom na aspiracije, ništa novo u zadnjih 15-ak godina, no obzirom na prošlu sezonu doista katastrofalno. Ako uzmemo da je dominacija ManU-a posljednjih godina posljedica konstantne stabilnosti okosnice momčadi, a nemogućnost Arsenala da naplati i lijepu igru i veliki potencijal upravo nedostatak iskustva (dok je strelovito zasjedanje na vrh Chelsea pod Mourinhom bilo iznimka od pravila) , izgledalo je da je LFC prošle godine ostao kratak možda baš zbog tog neiskustva: kako pobijediti utakmicu koju se mora pobijediti (čitaj Stoke ili Hull). Ova sezona je trebala biti potvrda toga i konačan pohod (ili povratak) na mjesto gdje LFC spada, ili bi trebao spadati. Da ne duljim o onome što svi znaju, u ovoj sezoni je sve što je moglo krenuti naopako krenulo naopako. No ipak je najbitnija nedovoljno duga klupa. Ova sezona je uhazala ne samo na to da nemamo dovoljno dugu klupu da se uključimo u bornu na za vrh na više fronti, nego i da imamo kronično kratku klupu da branimo položaj 4. kluba: nakon ohoho Gerrard je imao lošu sezonu (na što ima pravo), no nastup kluba je bez njegovog uobičajenog učinka koji put izgledao prilično.... bolno, nemam druge riječi. Dosta se govorilo o sreći, dosta se govorilo o frustracijama, pa neka mi ne zamjere mnogi među vama, no meni je često padalo na pamet pitanje: jel moguće da je Xabi Alonso bolji igrač od C. Ronalda, pa da se ManU bori za naslov prvaka do kraja prvenstva (čast Rooneyu, ali tko je od njih i po čemu obilježio ovu sezonu), a naša je sezona bila gotova oko Sisveta? Očito nije dovoljno gledati samo stvari na terenu (mada je on na kraju jedino mjerilo) nego i oko njega, a tu očito postoje jako veliki problemi.
Naravno, treba gledati naprijed, ali mislim da je teško biti pretjerano optimističan. Iskreno, teško je očekivati da će novi vlasnici donijeti magični štapić i omogućiti Benitezu (ili nekome drugome) borbu za naslov odmah iduće godine. Već sam jednom rekao, ponovit ću i H&G su došli nakon Istanbula i očekivanja su bila pozitivna. Ne vjerujem da oni nisu htjeli učinit klub boljim i konkurentnijim, ne treba se zavaravati da je samo na njima zapelo i da će njihovim odlaskom sve procvjetati. Realno....u ovom trenutku bih rekao da nas očekuje borba za 4. mjesto i proces izgradnje momčadi. (Al nadam se da će me ljeto demantirati :D )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju