Anketa

Kada podvuče crtu meni je puno bolji bio:

Suarez
10 (76.9%)
Torres
3 (23.1%)

Ukupno Glasova: 13

Glasanje završeno: Rujan 20, 2020, 08:25

Autor Tema: Bivši igrači  (Posjeta: 354791 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
Odg: Bivši igrači
« Odgovori #30 : Ožujak 19, 2009, 21:55 »
kad se sjetim kolko je kesa ni za sta dobio,,60 000 funti mu plata bila  :zid,,inace kewell mi je uvijek bio jedan od drazih igraca,,nikad necu zaboravit onaj njegov gol arsenalu na highburyu u zadnjem kolu za leeds,,mozda je 354 metara bilo  :klanja
potpis

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #31 : Ožujak 21, 2009, 19:06 »
hehe dobar dan za nase stare igrace prvo crouch srusio everton, a onda danny boy pokazao crveno srce, hvala ti mnogo danny
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #32 : Ožujak 21, 2009, 19:09 »
hehe dobar dan za nase stare igrace prvo crouch srusio everton, a onda danny boy pokazao crveno srce, hvala ti mnogo danny

sam se nadam da ga neče previše pokazivati u sljedečem kolu :)))
Never miss a good chance to shut up.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #33 : Ožujak 21, 2009, 19:11 »
sam se nadam da ga neče previše pokazivati u sljedečem kolu :)))

ma hoce zabit ce on ali autogol
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #34 : Ožujak 22, 2009, 01:02 »
sta sam ti reko za Crouchya  :D,,20 puta bolji od keana,,steta sto igra u prosjecnom pompeyu,,zasluzio je puno vise  ;)

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #35 : Ožujak 22, 2009, 21:21 »
imali smo odlican vikend, a ja bih da se zahvalim Murphyu i Friedelu nasim starim igracima

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #36 : Ožujak 22, 2009, 21:27 »
imali smo odlican vikend, a ja bih da se zahvalim Murphyu i Friedelu nasim starim igracima
a heskeyu  :lol

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #37 : Ožujak 25, 2009, 22:00 »
ima jedan nas stari igrac kojeg bi volio vidjeti kod nas, meni jedan od dragih igrača...dosad je promijenio hrpetinu frizura, boje kose, boje brade, a njegovo ime je slično kao jedan lijepi dio žene :lud
on je?

i naravno htio bi vidjet onu izdajicu, da se vrati starom jatu :love :lud
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #38 : Ožujak 25, 2009, 22:08 »
ima jedan nas stari igrac kojeg bi volio vidjeti kod nas, meni jedan od dragih igrača...dosad je promijenio hrpetinu frizura, boje kose, boje brade, a njegovo ime je slično kao jedan lijepi dio žene :lud
on je?

i naravno htio bi vidjet onu izdajicu, da se vrati starom jatu :love :lud

slazem se za oba dvojicu, krivo mi je bilo sto je cisse otisao jer nekako mi se cini da nije dobio pravu sansu kod rafe ( a i izgleda da ga sunderland nece zadrzati vec ga vraca nazad sa pozajmice marseju), a sto se tice owena hehe, kad bi se on vratio preporodio bi se, isto kao i fowler.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #39 : Ožujak 25, 2009, 22:13 »
kada bi to bio igrac i doba Auxerra i prije ozljede onda bi pokazao  :super ali ovaj danasnji Cisse je daleka sjena... nema ga niti blizu repke ili velikoga kluba
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #40 : Ožujak 25, 2009, 22:18 »
kada bi to bio igrac i doba Auxerra i prije ozljede onda bi pokazao  :super ali ovaj danasnji Cisse je daleka sjena... nema ga niti blizu repke ili velikoga kluba
kolko je on lomova noge imo? 3? ali svejedno nakon tih lomova vratiti se nogometu je velika snaga volje i želje
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #41 : Ožujak 25, 2009, 22:20 »
kolko je on lomova noge imo? 3? ali svejedno nakon tih lomova vratiti se nogometu je velika snaga volje i želje
a u danasnjem plesu miljuna i novac  :)))
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #42 : Ožujak 25, 2009, 22:21 »

ovaj danasnji cisse igra u daleko losijem klubu, u kojoj vlada jako losa atmsofera, nego sto je to bio Auxerre, i takav je najbolji njihov napadac, sam je izjavio zelju da bi se volio vratiti, ali sumljam da ce se to ikada dogoditi, dok god je rafa na klupi.

guy roux je optuzio Rafu da je unistio cissea, da to nije isti onaj igrac kojeg je on trenirao.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #43 : Ožujak 25, 2009, 22:22 »

2

bleckburnov igrac mu slomio nogu i na pripremnoj protiv kine

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #44 : Ožujak 25, 2009, 22:25 »
ovaj danasnji cisse igra u daleko losijem klubu, u kojoj vlada jako losa atmsofera, nego sto je to bio Auxerre, i takav je najbolji njihov napadac, sam je izjavio zelju da bi se volio vratiti, ali sumljam da ce se to ikada dogoditi, dok god je rafa na klupi.

guy roux je optuzio Rafu da je unistio cissea, da to nije isti onaj igrac kojeg je on trenirao.
prije toga je igrao i u Marseillu pa su jedva docekali da ga posalju u neki dr klub. Nisam rekao da vise nezna zabiti gol ali to vise nije igrac za kojega se otimaju top klubovi iz lige petice a i sire (nor Rusi) pa zasto bi mu mi morali biti neka slamka, on je nama pomogao mi smo ga posteno platili i kraj price