Anketa

Kada podvuče crtu meni je puno bolji bio:

Suarez
10 (76.9%)
Torres
3 (23.1%)

Ukupno Glasova: 13

Glasanje završeno: Rujan 20, 2020, 08:25

Autor Tema: Bivši igrači  (Posjeta: 329818 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
Odg: Bivši igrači
« Odgovori #15 : Ožujak 11, 2009, 21:49 »
http://www.sport.co.uk/news/Football/15949/Liverpool_hero_planning_Dutch_return_.aspx

moguci povratak sina razmetnoga, ali ne u Liverpool vec u Feyenoord, za kojeg Leo Beenhakker izjavio da je najbolji golman kojeg je video a i trenirao u svom zivotu, normalno rec je o Dudeku

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #16 : Ožujak 15, 2009, 20:38 »
Sta se desava sa king Luisom ako neko zna jel povredjen ili sta, vidim da mu se odlazak u atletico i nije bas isplatio, nesecam se kad sam zadnji put cuo da je bio u pocetnih 11, a kamoli da je postigao neki gol.

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #17 : Ožujak 15, 2009, 22:01 »
Sta se desava sa king Luisom ako neko zna jel povredjen ili sta, vidim da mu se odlazak u atletico i nije bas isplatio, nesecam se kad sam zadnji put cuo da je bio u pocetnih 11, a kamoli da je postigao neki gol.
izgleda da je u svadji i s novim trenerom resinom,,ni na klupi ga nema,,ista situacija ko s penantom  ;),,i meni je zao garsije,,poslje gerrarda i carre bio mi je najdrazi nas igrac kad je igro i ako smijem rec najbolji tehnicar otkad gledam liverpool  :super

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #18 : Ožujak 15, 2009, 23:32 »
sjecal se iko Abela Xaviera i Nicka Barmbya,,obojica i za nas i everton igrali  ;)

Offline jamie carragher

• Hero Member
  • Banned
« Odgovori #19 : Ožujak 16, 2009, 00:00 »
Barmby još uvijek igra i to za Hull , a ko se ne bi sjetio ludih Xavierovi frizura

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #20 : Ožujak 16, 2009, 00:02 »
Barmby još uvijek igra i to za Hull , a ko se ne bi sjetio ludih Xavierovi frizura
barmby sad 39 mislim ima,,nadmasit ce maldinija,,a Xavier je ubjedljivo najbolje zurke imo  :klanja,legenda  :D

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #21 : Ožujak 16, 2009, 00:03 »
sjecal se iko Abela Xaviera i Nicka Barmbya,,obojica i za nas i everton igrali  ;)

Xavier kao i barmby dosao u Liverpool iz evertona sad u la galaxyju, bekam mu cisti kopacke posle treninga, jos se secam one njegove ruke na evropskom 2000 kada je zizu dao gol victoru baia-i iz penala u 119 minuti

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #22 : Ožujak 16, 2009, 00:07 »
Xavier kao i barmby dosao u Liverpool iz evertona sad u la galaxyju, bekam mu cisti kopacke posle treninga, jos se secam one njegove ruke na evropskom 2000 kada je zizu dao gol victoru baia-i iz penala u 119 minuti
i ja se sjecam tog eura,,mislim da su potugal i engleska dobru tekmu odigrali,3-2 mislim portugal dobio,,a jel ono desnog il lijevog beka Xavier igro,,nisam siguran  ;)

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #23 : Ožujak 16, 2009, 00:13 »
barmby sad 39 mislim ima,,nadmasit ce maldinija,,a Xavier je ubjedljivo najbolje zurke imo  :klanja,legenda  :D
nije bas, on je 72. godiste!!!

tad sam navijao za portugal , kao i sada  :D
sjecam se nakon sto je sudija pokazao na bijelu tacku, figo skinuo dres i bacio ga, a zatim otisao sa terena.  omiljeni igrac    :love

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #24 : Ožujak 19, 2009, 21:28 »
Kewell dao gol za svoj galatasaray protiv HSV

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #25 : Ožujak 19, 2009, 21:30 »
Kewell dao gol za svoj galatasaray protiv HSV
bas sad gledam na live score,,iz penala dao,,kad god gledam kup uefa kewell strijelac  :super

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #26 : Ožujak 19, 2009, 21:31 »
bas sad gledam na live score,,iz penala dao,,kad god gledam kup uefa kewell strijelac  :super

smrad, mogao je i za nas tako  :lol

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #27 : Ožujak 19, 2009, 21:33 »
smrad, mogao je i za nas tako  :lol
kad se sjetim kolko je kesa ni za sta dobio,,60 000 funti mu plata bila  :zid,,inace kewell mi je uvijek bio jedan od drazih igraca,,nikad necu zaboravit onaj njegov gol arsenalu na highburyu u zadnjem kolu za leeds,,mozda je 354 metara bilo  :klanja

Offline sabrina

• Hero Member
  • M.Z. <3
« Odgovori #28 : Ožujak 19, 2009, 21:42 »
izgleda da je liverpoolovcima krenulo, i to ne samo onim pravih, već i bivšim...
baroš, 2-0

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #29 : Ožujak 19, 2009, 21:44 »