Anketa

Kada podvuče crtu meni je puno bolji bio:

Suarez
10 (76.9%)
Torres
3 (23.1%)

Ukupno Glasova: 13

Glasanje završeno: Rujan 20, 2020, 08:25

Autor Tema: Bivši igrači  (Posjeta: 363858 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Odg: Bivši igrači
« Odgovori #15 : Ožujak 11, 2009, 21:49 »
http://www.sport.co.uk/news/Football/15949/Liverpool_hero_planning_Dutch_return_.aspx

moguci povratak sina razmetnoga, ali ne u Liverpool vec u Feyenoord, za kojeg Leo Beenhakker izjavio da je najbolji golman kojeg je video a i trenirao u svom zivotu, normalno rec je o Dudeku
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #16 : Ožujak 15, 2009, 20:38 »
Sta se desava sa king Luisom ako neko zna jel povredjen ili sta, vidim da mu se odlazak u atletico i nije bas isplatio, nesecam se kad sam zadnji put cuo da je bio u pocetnih 11, a kamoli da je postigao neki gol.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #17 : Ožujak 15, 2009, 22:01 »
Sta se desava sa king Luisom ako neko zna jel povredjen ili sta, vidim da mu se odlazak u atletico i nije bas isplatio, nesecam se kad sam zadnji put cuo da je bio u pocetnih 11, a kamoli da je postigao neki gol.
izgleda da je u svadji i s novim trenerom resinom,,ni na klupi ga nema,,ista situacija ko s penantom  ;),,i meni je zao garsije,,poslje gerrarda i carre bio mi je najdrazi nas igrac kad je igro i ako smijem rec najbolji tehnicar otkad gledam liverpool  :super

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #18 : Ožujak 15, 2009, 23:32 »
sjecal se iko Abela Xaviera i Nicka Barmbya,,obojica i za nas i everton igrali  ;)

Offline jamie carragher

• Hero Member
  • Banned
« Odgovori #19 : Ožujak 16, 2009, 00:00 »
Barmby još uvijek igra i to za Hull , a ko se ne bi sjetio ludih Xavierovi frizura

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #20 : Ožujak 16, 2009, 00:02 »
Barmby još uvijek igra i to za Hull , a ko se ne bi sjetio ludih Xavierovi frizura
barmby sad 39 mislim ima,,nadmasit ce maldinija,,a Xavier je ubjedljivo najbolje zurke imo  :klanja,legenda  :D

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #21 : Ožujak 16, 2009, 00:03 »
sjecal se iko Abela Xaviera i Nicka Barmbya,,obojica i za nas i everton igrali  ;)

Xavier kao i barmby dosao u Liverpool iz evertona sad u la galaxyju, bekam mu cisti kopacke posle treninga, jos se secam one njegove ruke na evropskom 2000 kada je zizu dao gol victoru baia-i iz penala u 119 minuti

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #22 : Ožujak 16, 2009, 00:07 »
Xavier kao i barmby dosao u Liverpool iz evertona sad u la galaxyju, bekam mu cisti kopacke posle treninga, jos se secam one njegove ruke na evropskom 2000 kada je zizu dao gol victoru baia-i iz penala u 119 minuti
i ja se sjecam tog eura,,mislim da su potugal i engleska dobru tekmu odigrali,3-2 mislim portugal dobio,,a jel ono desnog il lijevog beka Xavier igro,,nisam siguran  ;)

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #23 : Ožujak 16, 2009, 00:13 »
barmby sad 39 mislim ima,,nadmasit ce maldinija,,a Xavier je ubjedljivo najbolje zurke imo  :klanja,legenda  :D
nije bas, on je 72. godiste!!!

tad sam navijao za portugal , kao i sada  :D
sjecam se nakon sto je sudija pokazao na bijelu tacku, figo skinuo dres i bacio ga, a zatim otisao sa terena.  omiljeni igrac    :love

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #24 : Ožujak 19, 2009, 21:28 »
Kewell dao gol za svoj galatasaray protiv HSV

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #25 : Ožujak 19, 2009, 21:30 »
Kewell dao gol za svoj galatasaray protiv HSV
bas sad gledam na live score,,iz penala dao,,kad god gledam kup uefa kewell strijelac  :super

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #26 : Ožujak 19, 2009, 21:31 »
bas sad gledam na live score,,iz penala dao,,kad god gledam kup uefa kewell strijelac  :super

smrad, mogao je i za nas tako  :lol

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #27 : Ožujak 19, 2009, 21:33 »
smrad, mogao je i za nas tako  :lol
kad se sjetim kolko je kesa ni za sta dobio,,60 000 funti mu plata bila  :zid,,inace kewell mi je uvijek bio jedan od drazih igraca,,nikad necu zaboravit onaj njegov gol arsenalu na highburyu u zadnjem kolu za leeds,,mozda je 354 metara bilo  :klanja

Offline sabrina

• Hero Member
  • M.Z. <3
« Odgovori #28 : Ožujak 19, 2009, 21:42 »
izgleda da je liverpoolovcima krenulo, i to ne samo onim pravih, već i bivšim...
baroš, 2-0

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #29 : Ožujak 19, 2009, 21:44 »