Liverpool > Utakmice

Liverpool pre-season 2025

<< < (39/39)

treiler:
Meni je Szobo na lijevoj sestici bio maestralan danas

gento:

--- Citat: mihovil - Kolovoz 04, 2025, 21:54 ---Mislim da bi ga mogli koristit na nacin na koji je Pep par godina koristio Walkera, kao fizikalac bek koji se prakticki spusta na treceg stopera di brzinom i snagom omogucuje obrani da stoji jako visoko. Tako mi izgleda po ovome sto sam do sad vidio od prijateljskih.

--- Kraj citata ---

Da, tako izgleda za sada. S tim da treba vidjeti kako će izgledati kad su VvD, Macca ili Jones na terenu. Pogotovo Jones.

U svakom slučaju gradimo s 3 iza gdje se ili jedan vezni spušta pa LB ide gore ili LB ostaje kao dio te trojke. Desni bek ili daje širinu ili ide na 8-icu.

--- Citat: treiler - Kolovoz 05, 2025, 00:36 ---Meni je Szobo na lijevoj sestici bio maestralan danas

--- Kraj citata ---

Problem je što nemamo "Zubimendija" (Stillera) pa da Szobo igra uz njega. Ovako nam je problem kontrolirati sredinu sa Szoboszlaiem i Gravenom. S Maccom ili Jonesom u paru bi to možda bolje izgledalo.

boo razzer:
LFC - Athletic : highlights

//www.youtube.com/watch?v=lF9_UnA0ts0

Winx:
Nemam gdje staviti prognozu rezultata, još smo svi očito u "summer modu" pa stavljam ovdje u slučaju da netko u međuvremenu stavi temu, neka prebaci.

Crystal Palace - Liverpool 0:3.  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju