Liverpool > Utakmice
Brighton - Liverpool, Premier league - 37. kolo
Marijo:
ako ikoga zanima, večeras je neka utakmica
mashaka:
Ma ja sam točno izgubio volju za gledat ovo do kraja, jer ova preseravanja sa godišnjim odmorom i zajebancijom i partijanjem 3 kola prije kraja sezone i uručivanjem pehara mi ide na k***c i nema veze sa profesionalnošću. Na kraju ćemo popušit i ovo večeras I uzet bod protiv Palacea i onda će svi rec da nikad gori prvak sa 84 boda u nikad slabijoj sezoni, umjesto da smo ovo prekucali sa 90 bodova I pokazali jasno do znanja svima šta ih čeka i iduće sezone.
mihovil:
Rade nek se oni odmore za iducu sezonu nego da brinem “sta ce selo rec” pa da onda pusim iduce sezone jer smo isli osvajat bodove koji apsolutno nista ne znace.
Raptor:
--- Citat: mashaka - Svibanj 19, 2025, 19:14 ---Ma ja sam točno izgubio volju za gledat ovo do kraja, jer ova preseravanja sa godišnjim odmorom i zajebancijom i partijanjem 3 kola prije kraja sezone i uručivanjem pehara mi ide na k***c i nema veze sa profesionalnošću. Na kraju ćemo popušit i ovo večeras I uzet bod protiv Palacea i onda će svi rec da nikad gori prvak sa 84 boda u nikad slabijoj sezoni, umjesto da smo ovo prekucali sa 90 bodova I pokazali jasno do znanja svima šta ih čeka i iduće sezone.
--- Kraj citata ---
A koga boli k***c kaj drugi pričaju. Osvojili smo naslov nadmoćno i zadnja 4 kola ne moramo ni izac, nek se momci odmore.
boo razzer:
Liverpool: Alisson; Bradley, Konate, Quansah, Tsimikas; Gravenberch, Szoboszlai, Elliott; Salah, Gakpo, Chiesa
Substitutes: Kelleher, Van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold, Robertson, Endo, Jones, Diaz, Nunez
Chiesa, Quansah, Tsimikas i Elliot startaju. Sad je dobra prilika staviti nešto na Brighton u kladionici. :p
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju