Anketa

Messi na kraju...

...ostaje u Barceloni
14 (43.8%)
...ide neki Engleski klub
15 (46.9%)
...ide u neki Taljanski klub
3 (9.4%)
...ide u neku drugu EU ligu
0 (0%)
...ide u neku drugu ne-EU ligu
0 (0%)

Ukupno Glasova: 32

Glasanje završeno: Rujan 01, 2020, 11:36

Autor Tema: Transfer vijesti - nevezano uz LFC  (Posjeta: 130080 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline boo razzer

• Hero Member
Odg: Transfer vijesti - nevezano uz LFC
« Odgovori #2445 : Veljača 06, 2025, 09:58 »
Sky Sports:

Kane release clause revealed...
Harry Kane can leave Bayern Munich for £67m this summer and £54m next winter, it has been revealed.

Despite these release clauses in his contract, Sky Sports News understands that England captain Kane is very happy at Bayern and has no plans to leave.

Kane has scored 70 goals in 72 games since joining Bayern from Tottenham in 2023.

Sky Sports News has previously reported that Tottenham have a 'first option' on Kane; which means if Bayern accept a bid or a release clause is met, Tottenham have the option to match it.  It would be then up to Kane to decide whether to move or not. 

Navodno je sretan u Bayernu, ali mu je ako do dođe transfera prva opcija Tottenham.
Kontam ako damo višu ponudu, da bi možda pristao pošto smo sad poželjni s obzirom na stanje u prvenstvu i LP i da nam nasušno fali pravi napadač...
Uglavnom sve je na njemu i vrijeme će pokazati hoće li biti transfera uopće.

Online mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2446 : Veljača 06, 2025, 10:00 »
Treba nas isključiti iz konteksta da bi mi dovodili Kanea. Nema teorije da bi Edwards odobrio 65 miliona i ogromnu plaću za lika od 32 godine. Pa ni Salah ni Van Dijk nisu produžili jer se biće nateže oko godinu više manje u duljini trajanja ugovora. Da nam napad predvode iduće sezone Salah od 33 i Kane od 32, nema jebene šanse da to prođe kod Edwardsa. Šta se tiče Kanea, mislim da u Arsenal neće zbog respekta prema Spursima, jedina dva kluba di ga mogu zamisli su United ili Newcastle.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #2447 : Veljača 06, 2025, 10:06 »
Slažem se da bi nas visina plaće definitivno isključila iz ove priče, koja je ionako totalno hipotetska i nerealna.
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2448 : Veljača 06, 2025, 10:20 »
Nema veze ako je taj transfer direktno značajan za nas. Da, nije ono što tražimo zbog godina (i jer je p***a), ali stilom bi nam bio savršen. Svejedno, ogromna plaća i odšteta na te godine su ga brzo diskvalificirali. ALI, kao što sam napisao, Arsenal, mi, United, Chelsea (pa i Newcastle) na ljeto traže napadača u trenutku kad i nema puno odličnih napadača oko kojih nema upitnika. Ovo potencijalno stavlja jednog dodatnog napadača na tržište da imamo manju konkurenciju za nekog drugog. Npr. lako mogu vidjeti da Chelsea i United odu po njega, a to ih miče od nekog drugog.
Never miss a good chance to shut up.

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #2449 : Veljača 06, 2025, 10:30 »
Kane ima šanse da dođe jedino ako Salah ode, da imamo dva igrača tih godina sa platom preko 300 K sedmično nema jeb.ene šanse

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #2450 : Veljača 06, 2025, 11:42 »
Mislim da nema šanse ni tad. I Salah i svi drugi su pod FSGom dovedeni po puno jeftinijim uvjetima i s manje godina.
Say what again!