O svemu > SP Rusija 2018
Eliminacijska faza
devil2:
Urugvaj - Portugal 45:55
Podjednake ekipe koje ne igraju bas nogomet ugodan za oko, ali ja ipak ocekujem zanimljivu utakmicu u kojoj ce na kraju slaviti Portugalci na krilima Ronalda.
Francuska - Argentina 60:40
Kvaliteta je u potpunosti na strani Francuza, ali ti isti Francuzi ne igraju bas blistavo, dok s druge strane stoji Argentina koja je do sada bila teze sranje, ali ce ovo shvatiti kao povratak iz mrtvih i posljednju priliku generacije, a ni Messija se ne smije nikad otpisati. Ocekujem vise u igri Di Mariju, Dybalu, Higuaina, a manje one anonimuse.
Brazil - Meksiko 70:30
Brazil zna igrati ovakve utakmice, puno su jaci, ali Meksikanci bi trebali skupo prodati kozu. Ne ocekujem neko razbijanje, ali su mi Brazilci prejaki naprijed da ne utrpaju Meksikancima barem dva gola, pogotovo ako onaj glupan napokon gurne Firmina od pocetka (ne vjerujem da hoce).
Belgija - Japan 80:20
Ne vidim neku kvalitetu kod Japana, ovdje Belgija moze samo izbaciti sama sebe.
Spanjolska - Rusija 80:20
Isto kao ovi iznad. Rusi igraju nogomet od prije sto godina, Spanjolci bi ih trebali natrpati.
Hrvatska - Danska 70:30
Hrvatska puno jaca od Danaca koji su bas bezveze momcad. Oni ovdje mogu proci jedino na penale ili ako nam se dogodi bas neka velika nesreca.
Svedska - Svicarska 55:45
Svedjani mi se vise svidjaju, ali ovdje je bas sve otvoreno. Tko god prodje, ne vjerujem da moze proci Englesku ili Kolumbiju.
Engleska - Kolumbija 60:40
Zanimljiv duel, pokazat ce za sto je sposobna ova Engleska. Ja ocekujem njihov prolaz, ali bit ce gusto.
Shankly1913:
Ova Argentina je bila baš katastrofa ali ne briljira ni Francuska, i oni ne znaju tko gdje goni, ali eto imaju puno individualne kvalitete u svim linijama pa su progurali ovo u grupi lagano.
Ali ja nisam uvjeren da će Francuzi proč, ne bi mene uopće iznenadilo da ih Messi dobije ako konačno stave igrat one koji trebaju igrat, a ne neke Meze i Perezi ...
mihovil:
A tko su ti koji bi trebali igrat? Sa svime sto sam vidio mogu rec samo da Messi i Banega trebaju bit unutra, a tko jos i kako? Mislim da nitko ne zna.
Laslo:
Mislim da će proći - navijam
Urugvaj - Portugal
Šanse su im podjednake, ali bih blagu prednost dao Urugvaju čisto zato što vjerujem da Suarez i Cavani imaju veće šanse zabiti portugalskoj obrani, nego li C. Ronaldo Atleti... urugvajskoj. Tko god da prođe, mislim da ima izglede doći i do kraja.
Francuska - Argentina
Kao i devil2 mislim da bi i ovo mogao biti neizvjestan susret. Argentina se nije iskazala, ali ima dovoljno individualne kvalitete da iskoristi francuske nedostatke. S druge strane, dajem prednost Francuzima iz razloga što mislim da mogu jednako kao i mi pustiti Argentinu da igra, a potom povremenim pritiskom dovesti Griezmanna u priliku da riješi utakmicu.
Brazil - Meksiko
Usprkos svemu, Brazil je izraziti favorit jer najbolja meksička utakmica na prvenstvu jako gubi na značenju nakon njemačkog debakla u skupini.
Belgija - Japan
Iznenađenja su uvijek moguća, ali Belgija je apsolutni favorit.
Španjolska - Rusija
Španjolska je uvjerljivi favorit, ali mogla bi imati problema. Suci će sigurno koliko bude moguće navlačiti za Ruse, a i oni možda pozitivno reagiraju na poraz od Urugvaja. Kako se križamo s pobjednikom, možda više govorim zbog želje da Rusi namuče Španjolce (a po mogućnosti netko i polomi Ramosa).
Hrvatska - Danska
Naravno da se bojim našeg "lako ćemo" i vjerojatno nam danska igra neće odgovarati, ali mogli bismo proći u utakmici sličnoj onoj protiv Nigerije.
Švedska - Švicarska
Ponovno izjednačena utakmica, ali Švedskoj dajem nešto veće šanse jer mi djeluju uigraniji.
Engleska - Kolumbija
Kolumbija nije oduševila, ali se izvukla iz situacije iz koje primjerice jedna Njemačka nije. S druge strane, Englezi imaju kvalitetu, a nemaju problema s ozlijedama ili suspenzijama. Neće biti čudo prođe li i Kolumbija, ali vjerujem da će to ipak biti Englezi.
Mastodont:
Urugvaj - Portugal 50:50
Utakmica podjednakih protivnika, sličnog pristupa protivniku i igri. Očekujem defanzivnu utakmicu s obje strane koju će potencijalno rješiti neki super potez nekog od zvijezda ili neka gužva u šesnaestercu.
Francuska - Argentina 55:45
I jedni i drugi neuvjerljivi. Jako malo pokazali u odnosu na očekivano pred početak prvenstva. Francuska igra izgleda bez glave i repa, no nekako su to dosad ispravljali jednim individualnim bljeskom na utakmici. Argentinci još tužniji od Francuza, još lošije izgledaju i izgled momčadi na terenu i atmosfera u svlačionici je turobna, momčadski ne mogu pobjediti nikoga (osim možda francuze jer i oni momčadski izgledaju loše :D ), ali se uvijek mogu nadati čaroliji Lea Messija. Mala prednost Francuzima, čisto zbog nešto više individualne kvalitete.
Brazil - Meksiko 70:30
Sad nakon ispadanja Njemačke pitanje je i snage Meksika o kojem su svi brujili prvo kolo kao jednoj od ekipa sa najboljim nastupom. Vjerujem da ovo Brazilci prolaze bez da se pošteno oznoje.
Belgija - Japan 80:20
Belgija koja eto i u četvrtoj utakmici turnira nije uspjela naletiti ni na barem približnu reprezentaciju po snazi sebi da se ocijeni snaga Belgije. Nekako najizvjesniji par.
Španjolska - Rusija 70:30
Da se igra bilo gdje drugo osim u Rusiji ne bih stavio ni 15% šansi, ovako na krilima dobrog starta, istina protiv lošijih protivnika, ali bar su im ti rezultati podigli moral ako ne prime rani gol mogu se barem pokušati boriti. sva kvaliteta je na strani Španjolske, vjerujem u njihov lagani prolaz.
Hrvatska - Danska 65:35
Dancima preostaje samo uzdati se u skandinavski(nikad se ne predaj) i balkanski(lako ćemo) mentalitet, i u svoj niz bez poraza. No, po svemu viđenomu dosad na prvenstvu od ova dva takmaca, Hrvatska je pokazala puno, puno više šta opet poznavajući naše nastupe u knock out fazi ne trba značiti puno, ali dojma sam da ovo prolazimo.
Švedska - Švicarska 45:55
Švedi nemaju puno mjesta za izmišljanjem nečeg novog, uglavnom igraju šablonizirano, vjerujem da će ovdje presuditi nešto malo više vica koji ima Švicarska igra.
Engleska - Kolumbija 50:50
Potpuno otvorena utakmica. Englezima može pomoći ozljeda Jamesa, koji je duša te reprezentacije. Englezi sad prvi put nalijeću na ozbiljnijeg protivnika, nahvaljeni zasad jesu, no pitanje je koliko je to doista dobro, Kolumbija bi mogla otkriti nešto više o njima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju