O svemu > SP Rusija 2018

Svjetsko prvenstvo 2018 - spammara

<< < (3/90) > >>

Shankly1913:
Kako mi je šugavo kad nema prave Nizozemske, ljudi su desetljećima bili sila i jedan od pojmova reprezentativnog nogometa, imali su neku draž, a ovo sad šta im igra, jad i bijeda jbt.

devil2:
Igracki su propali Nizozemci, Talijani, Englezi (ne kao ovi, ali u odnosu na ono sto su imali), a za par godina pad ocekuje i Spanjolce, vjerojatno i Nijemce.
Danas se igra brze i dinamicnije nego prije 10 ili 15 godina, ali kvaliteta je sigurno u velikom padu.

Shankly1913:
Ne znam po čemu si to zaključio ?
Pa Španjolci i Švabe imaju odličnu bazu mladih igrača.
Španjolci: De Gea, Rico, Carvajal, Bellerin, Sergi Roberto, Koke, Thiago, Saul, Oliver Torres, Denis Suarez, Morata ...

Njemci: Leno, Stegen, Mustafi, Kimmich, Wigl, Gundogan, Draxler, Gotze, Sane, Meyer, Brandt, Volland ...

To je ono iz glave igrači koji su do 25 god. a već sad igraju jedne od glavnih uloga u svojim klubovima, mislim da ne krenem pričati o svima ovima koji bi lako mogli postati vrhunski igrači. Španjolci i Švabi definitivno nemaju šta brinuti za budućnost ...

redz:
da, italija i nizozemska za razliku od ostalih nemaju više toliko dobar i sustavan rad s klincima kao nekada. za englesku se isto ne bi previše brinuo iako nemaju vrhunske igrače, ali imaju dobru i konkurentnu mladu ekipu.

stones, dele alli, sterling, rashford, shaw, kane, itd. dobra je to baza za budućnost.

kad pogledam pak italiju i nizozemsku, to su 2-3 jaka igračka imena, a ostalo su igrači za popunjavanje ekipe kakvi nekada nisu bili ni razmatrani za te reprezentacije. jebote sve kad ti candreva, immobile, parolo i slični vode igru. jedino gdje je italija svjetska klasa i gdje su ostali na približnoj razini kao u svojim najboljim danima je obrana. chiellini, barzagli, bonucci, vrhunski stoperi koji su držali italiju pri vrhu.

nizozemska je u još većem kurcu. tu pak nema praktički nijednog jakog igrača nego je sve nekakav teški prosjek koji bi unazad 10 godina gledao repku na televiziji samo. i šta je najgore, nema ni mladih igrača, tako da mislim da su nizozemci out za dogledno vrijeme. stvarno nisam upućen u njihov nogomet i ne znam zašto se to sve dogodilo. kako je reprezentacija koja je zadnjih 30 godina bila kandidat za naslov na svakom prvenstvu postala odjednom toliko trula?

devil2:

--- Citat: Shankly1913 - Listopad 11, 2016, 13:44 ---Ne znam po čemu si to zaključio ?
Pa Španjolci i Švabe imaju odličnu bazu mladih igrača.
Španjolci: De Gea, Rico, Carvajal, Bellerin, Sergi Roberto, Koke, Thiago, Saul, Oliver Torres, Denis Suarez, Morata ...

Njemci: Leno, Stegen, Mustafi, Kimmich, Wigl, Gundogan, Draxler, Gotze, Sane, Meyer, Brandt, Volland ...

To je ono iz glave igrači koji su do 25 god. a već sad igraju jedne od glavnih uloga u svojim klubovima, mislim da ne krenem pričati o svima ovima koji bi lako mogli postati vrhunski igrači. Španjolci i Švabi definitivno nemaju šta brinuti za budućnost ...

--- Kraj citata ---

Sve ok, ali debelo je to ispod onog sto te reprezentacije imaju zadnjih godina.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju