Autor Tema: Hrvatska Nogometna Liga - HNL  (Posjeta: 318326 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Hrvatska Nogometna Liga - HNL
« Odgovori #60 : Ožujak 07, 2014, 19:05 »
I šta bi to trebalo značiti? Da ne trebaju izbori? Jel se trebaju održavati i parlamentarni izbori kad će ionako ko god dođe biti isto sranje kao i ovi što su sada?
Niti sam mamićomrzac, niti sam druga krajnost. Ali Dinamo žudi za promjenom. Žalosno je gledati kako klubovi s manjim budžetom od Dinama izgledaju u LP i EL kao svemirski brod za Dinamo. Jedan jebeni Plzen kojem je 40-godišnji polovnjak glavni igrač igra osminufinala EL (pritom izbacili jedan Shakhtar), a Dinamo glumi vreću za napucavanje Chernomoretsu, Ludogoretsu i nikad gorem PSV-u. I pritom osvoje jedan jebeni bod.
Ne, ne znaci da Dinamu ne trebaju promjene ali ne znaci da je svaka promjena pozitivna. Dinamovi navijaci imaju povijest navijanja protiv svega, onda kad se nesto promjeni hvale tog ko je donio promjenu dok se ne okrenu i protiv njega tako je bilo i s Mamicem i tako ce vjerujem biti i s onim ko njega makne.

A uz to se bojim da bi moglo doc do jos nekih negativnih stvari kao npr otpustanja svih "mamicevih" ljudi sto je tipicno za Hrvatsku, a to bi se najbolje moglo osjetiti u omladinskoj skoli koja je sad jako dobro postavljena i medu najboljima u Europi, a moglo bi doci do srozavanja jer treba negdje zaposliti te ljude koji ce doci na vlast a di je bolje zaposlit ih nego u mladim selekcijama?

Mislim li da ce nakon Mamica doci bolji rezultati? Bojim se da ne, osim mozda samo vrlo kratkorocno, no moguce i da se varam. Ali gledam na primjeru Hajduka di navijaci "vode klub" i nebi volio da se to dogodi u Dinamu.

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #61 : Ožujak 07, 2014, 22:25 »
da , bolje je da kriminalac vodi klub  :kuler

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #62 : Ožujak 08, 2014, 09:16 »
zašto?

jer me boli ona stvar za dinamo i mamica. bitna mi je jedino repka, za nju mamic i dinamo rade odlican posao i izbacuju masu veoma dobrih igraca
kad ga sjebe drzava, nece mi biti krivo. ali mjesto za navijace je na tribinama, ne u upravnim odborima
nisam za mamica iako mislim da s dinamom ima puno uspjeha. al bome ne zelim ni da ga zamijeni prvi serif ili klaun koji useta s ceste

Sigurno je samo jedno - što god da se sad dogodi - ponavljat će se ista priča: bajke o nekad velikom i gospodskom klubu, kolektivna frustracija navijača nezadovoljnih rezultatskim "podbačajima" i neki pojedinac na izvršnoj funkciji kao kolektivni predmet mržnje.

laslo je vec jednom napisao nesto slicno, ovo je 100% istina
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #63 : Ožujak 08, 2014, 09:24 »
Nisam siguran da BBB, a i općenito svi koji se smatraju nekakvim ultrasima i slično, i zaslužuju ikoga boljeg od Mamića.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #64 : Ožujak 08, 2014, 15:20 »
da , bolje je da kriminalac vodi klub  :kuler
Dok ga vodi dobro nije mi bitno ko ga vodi  :kuler

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #65 : Ožujak 09, 2014, 11:22 »
zato nam i  je cijela država u kurcu

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #66 : Ožujak 09, 2014, 12:05 »
zato nam i  je cijela država u kurcu

baš to.

kakve jebene 'prave' vrijednosti. samo pare, a nije bitno ni čije ni za čiju dobit se troše..
YNWA!!

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #67 : Ožujak 09, 2014, 20:55 »
Istra je opet ispala crna macka za Hajduk  :lol Da je bilo vise srece i koncentracije mogli smo uzeti sva tri boda  :super

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #68 : Ožujak 10, 2014, 15:55 »
http://www.jutarnji.hr/fifa-i-uefa-poslali-poruku-u-hns--neumjesna-uplitanja-ministarstva-moraju-odmah-prestati-0/1172233/

Kako god se okrene nastavak ovog obračuna Jovanović-Mamić će biti zanimljiv. Jedna od krajnjih konsekvenci može biti i izbacivanje naših iz međunarodnih natjecanja. Dok bi svi bili oduševljeni da se to dogodi Dinamu, problem su Rijeka nakon lanjske euforične euro-jeseni, ali i Hajduk koji suprotno predviđanjima ipak ima prednost pred Rijekom i Splitom za koje se očekivalo da će komotno biti ispred njega, pa i Lokomotivom koja je trebala biti tu negdje.

Mislim da Jovanović sad žali što izbornikom nije ostao Štimac, ali da će slijediti serija novih napada na Šukera osobno, ali čak i na pojedine igrače (već je Dasović napao Modrića kako se uzoholio) sve s ciljem da javnost postane revoltirana (teško da u Brazilu možemo dalje od osmine finala) i na taj način bude spremna prihvatiti i eventualnu suspenziju reprezentacije iz natjecanja.

Bilo bi, naime, malo nezgodno da ministar preizmena koje ima udalji hrvatsku nogometnu reprezentaciju iz natjecanja. Ne želim ovime insinuirati da mu je to cilj, ali sigurno je da ne bi plakao u takvom eventualnom scenariju.

Iako će ovdje ponovno ispasti da branim Mamića i da sam mamićevac, još jednom ću podsjetiti na svoj stav:

To bi se riješilo u 5 minuta da je cilj "Zdravko Mamić" (mutivoda u nogometu), a ne Zdravko Mamić (osoba tog imena, prezimena i OIB-a). Politika/lobiji/interesne grupice ne žele promijeniti stanje u hrvatskom nogometu, nego samo jedne ljude zamijeniti svojima. Sam Mamić je najbolji dokaz - jer je došao na tragu pokreta za promjenom imena Dinamo i micanjem Canjuge otamo, a potom mu nitko nije smetao dok je učvršćivao vlast, dobrim dijelom i po Canjuginom modelu: bliskim vezama s politikom.

Kad Jovanović i SDP, ili sutra Karamarko i HDZ ili tko već bude htio instalira svog "Mamića" na čelo Dinama svi će biti sretni jer će Lokomotiva ne kihnuti, nego biti uništena za svaki slučaj da bi se javnosti dala krv. Ali onda će opet trebai rezultati pa će u prvu ligu ući nekakvo "Lučko" ili "Sesvete" ili "HAŠK" (to bi bila simbolična fora), pa će se opet svi išćuđavati k'o pura dreku.
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #69 : Ožujak 10, 2014, 17:04 »
Bas sam si danas malo razmisljao kad sam to procitao koliko bi ljudi podrzalo izbacivanje repke s velikog natjecanja (npr. iz kvalifikacija za Euro sad) ako bi to znacilo odlazak Mamica? Pa me zanima sto Ozz i ringo misle o tome (nemojte se ljutit vas sam uzeo samo jer znam da o ovom imate drukcije misljenje od mene)?

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #71 : Ožujak 10, 2014, 19:22 »
Ljut sam... :O pa mislim da se drugačijim putem može (s)maknuti Mamića,definitivno ne na način da reprezentacija i država na neki način pati jer zna se koliko našoj maloj zemlji nogomet znači. Ako se mene pita neka on ostane,iskreno ionako uvijek govorim Liverpool pa 1000 mjesta ispod Hajduk,meni je klupski nogomet naš beznačajan,jedino što od malena volim je ovaj klub.

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #72 : Ožujak 10, 2014, 20:15 »
Bas sam si danas malo razmisljao kad sam to procitao koliko bi ljudi podrzalo izbacivanje repke s velikog natjecanja (npr. iz kvalifikacija za Euro sad) ako bi to znacilo odlazak Mamica? Pa me zanima sto Ozz i ringo misle o tome (nemojte se ljutit vas sam uzeo samo jer znam da o ovom imate drukcije misljenje od mene)?
ja sam za izbacivanje Mamića,a ne repke....  i izbacio bi ga iz države,a ne hns-a, i oduzeo bi mu državljanstvo. Njemu, njemu sličnima i svima koji takvima drže leđa

Offline d18K

• Hero Member
« Odgovori #73 : Ožujak 10, 2014, 20:41 »
ja sam za izbacivanje Mamića,a ne repke....  i izbacio bi ga iz države,a ne hns-a, i oduzeo bi mu državljanstvo. Njemu, njemu sličnima i svima koji takvima drže leđa

:super
nkdz

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #74 : Ožujak 10, 2014, 20:42 »
ministar prezimena koje ima?