Autor Tema: Engleska premier liga  (Posjeta: 230100 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Engleska premier liga
« Odgovori #6240 : Listopad 07, 2024, 07:58 »
Uopće ne znam na koje to forumaše ciljaš. Koliko znam, svi smo se manje-više složili da će ova sezona biti "utakmica po utakmica" pa ćemo vidjeti dokle ćemo dogurati.
Ne vidim razlog zašto ne bismo imali tih 80-tak bodova i plasman među prve 4 ekipe.
Nit očekujem raspada jer je to ekipa koja je bila na okupu odavno i praktično u nekim situacijama mogu i "sami odigrati utakmicu", ali ne očekujem da ćemo se boriti za titulu. Mada, nitko nije one sezone niti Leicester smatrao ozbiljnim kandidatom za titulu do zadnjih cca 10-tak kola.

Mada, kako igra City nekako prilično neuvjerljivo, iako osvaja bodove za sada, pa i Arsenal (na stranu što ga neki glorificiraju) uz sve ove ostale koji prave česte failove, tko zna kako će ova sezona završiti.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #6241 : Listopad 07, 2024, 08:35 »
Postecoglu je očito one-trick-pony koji nema plan B niti ima ideju kako drugačije odigrati od ovog što igraju. Nepojmljivo mi je da lik vidi da mu igra ne prolazi protiv tako organiziranog protivnika kao Brighton i ne mijenja ništa. Čak i kad se odluči na promjenu, ta izmjena je najčešće zakašnjela uveliko ili nema veze s onim što treba momčadi na terenu.

Ne mogu se oteti dojmu da je igra koju prikazuju atraktivna i napadačka, no u isto vrijeme totalno samoubojstvo ako ga zatvoriš na pravi način.

Online scouser68

• Hero Member
« Odgovori #6242 : Listopad 07, 2024, 10:04 »
Postecoglu je očito one-trick-pony koji nema plan B niti ima ideju kako drugačije odigrati od ovog što igraju. Nepojmljivo mi je da lik vidi da mu igra ne prolazi protiv tako organiziranog protivnika kao Brighton i ne mijenja ništa. Čak i kad se odluči na promjenu, ta izmjena je najčešće zakašnjela uveliko ili nema veze s onim što treba momčadi na terenu.

Ne mogu se oteti dojmu da je igra koju prikazuju atraktivna i napadačka, no u isto vrijeme totalno samoubojstvo ako ga zatvoriš na pravi način.

Upravo je to. Jednodimenzionalan trener bez trunke osjecaja za in game management. On lupa po svojem neovisno o protivniku, trenutnoj situaciji na terenu i rezultatu.. Doslovno kod covjeka ne postoji reakcija.. Visoka linija i udaraj prema naprijed sta god i kako god bilo..

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #6244 : Listopad 07, 2024, 20:25 »
Znači jedite ove male za svaki klinac, velike ne smijete niti pogledati. Govna

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #6245 : Listopad 07, 2024, 20:49 »
Ma ko se i nadao drugačijem ishodu  :D

A što se tiče Arsenala i titule, na njima je pritisak.

3. godina,uložili masu pa da vidimo sad
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #6246 : Listopad 07, 2024, 22:21 »
Shvaćate da ovo nema veze sa 115 optužnica? Ovo je odvojeno od toga kad se tuže oko više toga. Ni ovdje nisu "pobijedili" EPL, iako su neke novine tako objavile. "Pobijedili" su ih po pitanju 2 točke od 8.

In sum, City successfully secured wins in two of its challenges and failed in six of its claims over APT rules and how the Premier League works.

https://twitter.com/tariqpanja/status/1843337376569143570
Never miss a good chance to shut up.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #6247 : Listopad 08, 2024, 00:10 »
Aha , a jbg ko će sve čitat  :D
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #6248 : Listopad 08, 2024, 08:15 »
p da, ali ti si više upućen, koliko je meni u sjećanju, Evertonu su odmah oduzeli bodove, pa tek onda raspravljali pa nešto smanjili bodovnu kaznu.
A s ovima će do 2050. razmišljati što će, taman će ih izbaciti iz Intergalaktičke lige.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #6249 : Listopad 08, 2024, 12:06 »
https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/jamie-carragher-makes-surprise-erik-30092738

Zna Carra što radi. I ja "podržavam" ten Haga dokle god nam United nije na radaru konkurenata za vrh.  :D

Online treiler

• Hero Member
« Odgovori #6250 : Listopad 08, 2024, 21:21 »
Shvaćate da ovo nema veze sa 115 optužnica? Ovo je odvojeno od toga kad se tuže oko više toga. Ni ovdje nisu "pobijedili" EPL, iako su neke novine tako objavile. "Pobijedili" su ih po pitanju 2 točke od 8.

In sum, City successfully secured wins in two of its challenges and failed in six of its claims over APT rules and how the Premier League works.

https://twitter.com/tariqpanja/status/1843337376569143570
BREAKING: Manchester City’s director of football, Txiki Begiristain is set to LEAVE the club at the end of the season.

[@David_Ornstein]