Anketa

Njegova prva godiina je bila za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
0 (0%)
5
0 (0%)
Kako dalje
0 (0%)
- prodajemo ga
0 (0%)
- neka ostane za rotaciju
0 (0%)
- nisam siguran
0 (0%)

Ukupno Glasova: 0

Glasanje završeno: Lipanj 14, 2019, 12:36

Autor Tema: Xherdan Shaqiri #23  (Posjeta: 44854 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Xherdan Shaqiri #23
« Odgovori #225 : Kolovoz 22, 2021, 22:56 »
Službeno.

L’Olympique Lyonnais est heureux d’avoir enfin trouvé un accord de principe avec Liverpool dans le cadre du recrutement du milieu de terrain international Suisse, Xherdan Shaqiri, qui s’était distingué face à la France lors du 1/8eme de finale de l’Euro.

https://t.co/l8SqPPpAgs

"After intense negotiations with Liverpool, OL would like to thank General Manager Billy Hogan and Sporting Director Michael Edwards for their availability and for listening to the joint requests of Xherdan Shaqiri and Olympique Lyonnais." #LFC #Shaqiri
Never miss a good chance to shut up.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #226 : Kolovoz 22, 2021, 23:06 »
Hvala mu na svemu kod nas i sretno dalje. :super

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #227 : Kolovoz 22, 2021, 23:27 »
 Hvala ti na rušenju Uniteda i hvala ti na centaršutu na glavu Giniju u veličanstvenoj pobjedi protiv Barce. Zarada je okej i nek je sa srećom u Lyonu  :)

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #228 : Kolovoz 23, 2021, 00:37 »
Hvala ti na rušenju Uniteda i hvala ti na centaršutu na glavu Giniju u veličanstvenoj pobjedi protiv Barce. Zarada je okej i nek je sa srećom u Lyonu  :)

:super
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #229 : Kolovoz 23, 2021, 09:49 »
i 5 2 protiv Evertona, šteta što nije mogao napraviti iskorak u karijeri kod nas i što je zadnje 2 sezone trebao bit prodat na ljeto.
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #230 : Kolovoz 23, 2021, 10:17 »
tu i tamo je bljesnuo inače nikad od njega nisam očekivao čuda. sretno

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #231 : Kolovoz 23, 2021, 10:55 »
tu i tamo je bljesnuo inače nikad od njega nisam očekivao čuda. sretno

doveden je kao rotacijski igrač iz Stokea koji je ispao, svoju ulogu po meni je odradio korektno, imao nekoliko zapaženih nastupa. e sad zašto nije bio više spremniji, bilo je svkakavih ozljeda, više manjih, ali realno on je tu bio 17-20 igrač i kao takav je ponešto i dao.. nagledao sam se svakakvih prvotimaca u posljednih 10ak i više godinam čiji nijedan dobar potez ne pamtim..

činjenica je da su njegove tehničke mogućnosti pa i fizičke što se tiče startnosti bile visoke ali glava nije na top razini i zato nije uspio ostvariti jači učinak niti u jednom jačem klubu, a finu je zapravo karijeru imao kad pogledaš težinu klubova.
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #232 : Kolovoz 23, 2021, 11:01 »
Za vrijeme jedne internacionalne stanke je išao na presađivanje kose i zbog toga nije smio udarati loptu glavom 6 tjedana (a to nikome nije rekao).  :lol

Anyway, hvala mu za sve i sretno u Francuskoj.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #233 : Kolovoz 23, 2021, 12:09 »
Xherdan Shaqiri has arrived in Lyon - medical today ahead of a €6m + €5m bonuses move from Liverpool. Get French Football News
@GFFN

Bonusi su malo veci.. B-)

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #234 : Kolovoz 23, 2021, 12:47 »
Xherdan Shaqiri has arrived in Lyon - medical today ahead of a €6m + €5m bonuses move from Liverpool. Get French Football News
@GFFN

Bonusi su malo veci.. B-)
Ovo je ono što sam rekao, treba vidjeti kako je strukturiran deal, bilo mi je malo čudno da Lyon pristane praktički na duplo od početne ponude, ovo ipak izgleda puno bliže početnoj ponudi pa onda ovisno o njegovoj (i njihovoj vjerojatno) uspješnosti će se potencijalno približavati onom što smo mi tražili.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #235 : Kolovoz 23, 2021, 15:31 »
Ovo je ono što sam rekao, treba vidjeti kako je strukturiran deal, bilo mi je malo čudno da Lyon pristane praktički na duplo od početne ponude, ovo ipak izgleda puno bliže početnoj ponudi pa onda ovisno o njegovoj (i njihovoj vjerojatno) uspješnosti će se potencijalno približavati onom što smo mi tražili.

da, vjerojatno je vezano uz broj njegovih nastupa a vrlo vjerojatno i njihov uspjeh, e sad zanimljivo bi bilo vidjeti koji su to uvijeti i koliko su realni odnosno u kojem vremenskom periodu je za očekivati da će on skupiti određeni broj tekmi.
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #236 : Kolovoz 23, 2021, 15:35 »
Pretpostavljam da nema vremenski period nego da je riječ o npr. 30 nastupa i ulazak Lyona u Europu. Ako uistinu postoje ti bonusi jer jedino je L'Equipe to reportao. Romano i englezi su rekli 9.5 milja funti bez spominjanja bonusa.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #237 : Kolovoz 23, 2021, 15:44 »
Pretpostavljam da nema vremenski period nego da je riječ o npr. 30 nastupa i ulazak Lyona u Europu. Ako uistinu postoje ti bonusi jer jedino je L'Equipe to reportao. Romano i englezi su rekli 9.5 milja funti bez spominjanja bonusa.

najvjerojatnije je vezano uz LP što je prilično realno, ali kako su krenuli i u kakvoj su formi, ko zna.. donedavno su do PSGa bili financijski najmoćniji klub u francuskoj, sad su ipak malo pogubljeni u tom top 5 društvu..
YNWA!!

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #238 : Kolovoz 23, 2021, 15:50 »
najvjerojatnije je vezano uz LP što je prilično realno, ali kako su krenuli i u kakvoj su formi, ko zna..
Da sam zloban rekao bi da navijacima Lyona nikako da krene, prvo 3 kiksa u prvenstvu a onda jos i transfer Shaqirija, iz loseg u gore  :D

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #239 : Kolovoz 23, 2021, 16:00 »

Da. Slicna stvar je i s Grujicem. Mi pisemo kompletan iznos, a oni navode prva sezona posudba pa onda otkup. I na transfermarktu za Grujica pise da smo ga posudili ovu sezonu za milion eura pa slijedeca sezona 9 miliona eura transfer..  :hm