stavi i mene na popis
to će nam bit ko članarina, i onda Zoky moraš nam napisat one pohvalnice na kraju godine. kao za najboljeg navijača hahahaha
Pa članarina bi bila nešto sasvim drugo, pogotovo kad bi bili službeni ogranak. Pa bi svak platio članarinu na početku godine i imalo bi se za sve. Dok ovako nam preostaje ovako kad Zoky zatraži uplatit. Valjda će se poništit to priznanje kad ode malo na zastaru i vide da onaj lik zapravo i ništa ne radi. Arsenalovci s tim ogrankom te članarinom dobiju razne popuste na službeni dućan te niz drugih pogodnosti, uostalom ne znam nije da visim tamo.
Možda napraviti "ikone" od ovih statusa (junior, full member, hero member) i ko je npr.donirao staviti mu ikonu "donator" ili tako nešto.
Novčane nagradne igre nikako! To je novac za hosting, portal i forum, i tebi za pokoju pivu
Jako dobra ideja s tim ikonama, mogle bi biti donator, pisac, kolumnist te naravno moderatori i sve ostale kategorije koje bi sudjelovale u lfccro timu poput grafičkih dizajnera, lektora, itd.
Kad bi postojale članarine mogle bi se i održavati neke nagradne igre, uostalom svima dolaze razne ideje. Ali mislim da ne trebamo još Zokya toliko zatrpavati s tim. Bit će vremena, a kao i što je napomenuo ima sad nekih bitnijih stvari, primjerice da se forum preseli kako Bog zapovijeda...