Liverpool > Utakmice

Standard L. - Liverpool, LP-kvalifikacije

(1/128) > >>

grbi:

STANDARD LIEGE - LIVERPOOL
Srijeda 13. 08. 2008
evo nas ponovno u kvalifikacijama za LP. kao i proteklih godina pozicija u PL nas tjera u kvalifikacije... svi se nadamo prolazu i da druge godine udjemo bez kvalifikacija  :super
nema vise prijateljskih utakmica, nema vise trazenja sada treba igrati. bas me zanima Rafina postava za utakmicu... koja ce pojacanja poceti od prve, kako cemo igrati (ipak smo u gostima znali zatvoriti utakmicu... ok ovo nije jaki protivnik ali tek je pocetak sezone pa i mi nismo u top formi), ce koji klinac dobiti priliku,... :hm puno zanimljivih pitanja.

kao i na svakom pocetku samo je jedno sigurno YNWA  :)))

afro420:
ja sam siguran u nasu pobjedu...barem sa 2 gola razlike.. :super
kolko sam cito o njima, imaju sam tog nekog opasnog napadaca, Mbokani il kak se vec zove..
ostalo je sve na nama...
i mene zanima kak cemo pocet, al mislim da i necemo sa najjacim sastavom.. al kod rafe se nikad ne zna :hm
2 razlike sigurno..

Brna:
takoder kao i afro, dajem glas za barem 2 gola razlike...Mislim da smo znatno kvalitetnije momcad od Standarda i da cemo si prakticki osigurati ulazak u LP tako da na Anfieldu mozemo samo obaviti posao do kraja...

Bas me zanima koji ce biti sastav za tekmu...
btw. Oce li kapetan biti spreman za tekmu i u kolko sati se igra?

lfcmostar:
Očekujem ono što i svi mi, da prođemo bez stresa u LP.. :kuler
Objektivno je kvaliteta na našoj strani i trebamo riješiti pitanje prolaska već u ovoj prvoj tekmi. Ja osobno bih bio zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom, a očekujem "deklasiranje" protivnika.. :D
Pored rezultata, ono što me najviše zanima je naša igra, ovo je prva tekma službene sezone. Rafa kaže da će tim biti sastavljen kao protiv Lazia, ali poznavajući njega zasigurno će biti izmjena u sastavu.
Ukratko, očekujem tri stvari od ove tekme: dobar rezultat koji bi značio osiguran prolazak u LP već nakon prve tekme, dobru igru koja će nas sve zadovoljiti i prvijenac Keana u dresu liverpoola...  :super
 :D

afro420:

--- Citat: Brna - Kolovoz 11, 2008, 20:29 ---
Bas me zanima koji ce biti sastav za tekmu...
btw. Oce li kapetan biti spreman za tekmu i u kolko sati se igra?

--- Kraj citata ---
mislim da gerrard nece igrat...tj nebi trebo, nek se odmara čovjek
a tekma je u 21.05 ak se ne varam  :super

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju