Liverpool > Utakmice

Wisla-Liverpool,3. pripremna utakmica

(1/10) > >>

king kenny:
                                                                         


evo nakon prve 2 pobjede stižemo polako i do prvaka Poljske,Wisle iz Krakowa. Ne nadam se nikakvim drastičnim promjenama u igračkom kadru još ovu utakmicu,možda se malo rastrče Gerrard,Kuyt,Masch i Babel u drugom poluvremenu,ali mislim da se početni sastav neće baš puno mjenjat.

evo i linka za tekmu- http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=14909&part=sports

lfcmostar:
Čini mi se da oni imaju neke debile za navijače koji rade stalno nerede, tako da bi moglo biti nesimpatično na tribinama i oko stadiona... :ceka

jamie carragher:
Ma neće tu ići puno navijača Liverpoola.
A njihovi navijači su opasni gledo sam emisiju o Poljskim navijačima i oni i Cracivia gradski rivali uvijek prave nerede.

weka_kt:
još ako im se Boruc pridruži :lol

Zoky:
Ma čisto sumnjam da će biti nereda.

Prošli smo dva "treninga" protiv objektivno jadnih klubova, a sada na red dolaze Wisla, Hertha, Villareal, Glasgow Rangers, Valerenga i Lazio, dakle relativno jake pripreme. Očekujem da će malo po malo početi igrati postava koja bi trebala započeti i prvu utakmicu Premiershipa. Naravno, to sigurno još neće biti protiv Wisle, budući da nam i dalje fale Španjolci, a treba još malo dati i priliku Pachecu i ostalima da pokažu što imaju protiv malo jačih klubova.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju