Arhiva > Arhiva

FA Cup 2023/24 :: early stages - Liverpool

<< < (99/100) > >>

Slav26:
Više mi smeta što nas je naguzio United, nego što smo ispali iz kupa. Da smo izgubili od Brightona npr., bilo bi mi tako svejedno.

lfc:
Najgore od svega šta će se ovaj gulaš od jučer krčkat još iduća dva tjedna. Dobro, pardon, još 13 dana.

MaddogDario:

--- Citat: Slav26 - Ožujak 18, 2024, 13:06 ---Više mi smeta što nas je naguzio United, nego što smo ispali iz kupa. Da smo izgubili od Brightona npr., bilo bi mi tako svejedno.

--- Kraj citata ---

Ma ovo me ubilo u nedjelju, totalno :suicide , i još sada ova pauza na koju si otišao sa tim prokletim porazom od takve razrondane ekipe kao što je ManUTD.
UŽAS blago rečeno!

luigi:

--- Citat: lfc - Ožujak 18, 2024, 16:22 ---Najgore od svega šta će se ovaj gulaš od jučer krčkat još iduća dva tjedna. Dobro, pardon, još 13 dana.

--- Kraj citata ---

Neka, dobar je ovo šamar po meni, previše bahato smo ušli u taj duel, vjerujem da nema šanse da sa istim stavom uđemo i u ligašku utakmicu sa njima.

lfc:

--- Citat: luigi - Ožujak 19, 2024, 13:26 ---Neka, dobar je ovo šamar po meni, previše bahato smo ušli u taj duel, vjerujem da nema šanse da sa istim stavom uđemo i u ligašku utakmicu sa njima.

--- Kraj citata ---

Ma čak ne bi reko da smo previše bahato ušli nego da smo nekako tokom utakmice, pogotovo u drugom poluvremenu počeli svjesno ili nesvjesno računat da je to to i da ćemo privest stvari mirno kraju.. Samim time smo izgubili nekakvu ''pohlepu'' i nemilosrdnost i desilo se to šta se desilo. Nije trebalo vadit Salaha i Szobu po meni, moro je bar jedan od njih odradit cijelu utakmicu..

A šta možemo, jebat ga sad.. Nadat se da će bit vrijedna i počna lekcija za ostatak sezone.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju