Liverpool > Utakmice
Liverpool - Manchester C., PL 37. kolo
grbi:
LIVERPOOL - MANCHESTER CITY
Nedjelja 04. 05. 2008
upravo sam dosao na rucak pa da nesto napisem... danas je prekrasan dan, osim toga imam praznik pa uzivam punom parom! isto tako gledam na ovu utakmicu i razmisljam kako bi trebalo biti. Mi smo tu gdje jesmo... nemozemo niti gore niti dole! mozda bi bilo dobro dati priliku mladima, naka se pokazu? ali sa druge strane ovo je zadnja utakmica na Anfildu u ovoj PL-sezoni, ovo je oprostaj od nasih navijaca, osim toga treba ostati fer do kraja i odigrati posteno do drugih.
Tako je! ako ima ozljedjenih ili upitnih neka ostanu na klupi ili tribinama a ostali na teren!!! Po pobjedu....
Nemojte zaboraviti da Torres treba jos dva gola da bude naj golgeter u prvoj godini PL a to mu ide najbolje na domacem terenu pred Kopom
gento:
nadam se torresovom hat-tricku :super :super
hammer_of_thor:
idemo po zadnju podjedu pred KOPom ove sezone, nek sezonu završimo sa stilom :kuler
nadam se da će Torres srušiti van Nistelroyev rekord, a htio bi vidjeti i Insuu od početka, pa i Spearinga
redscro:
Očekujem nelogične poteze poput Voronina u sastavu, i ostalih koji sigurno odlaze, mlade nećemo vidjeti, to je bar sigurno ...
legend:
idemo na pobjedu i nadajamo se da će mladi igrati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju