O svemu > Nogomet

Ostale lige(europske)

(1/71) > >>

Ozz:
S obzirom da imamo teme samo za lige petice,mislim da bi bio red, da odvojimo jednu temu i za lige poput nizozemske,turske,škotske,ruske,portuglaske kao dosta atraktivnih,a i plus neke druge manje atraktivne kao grčka,belgijska,češka,ciparska,rumunjska....,a redovito na te klubove uplaćujemo u kladionici  :))) , te iz takvih klubova dolaze mnoge nove nade i mnogi igrači koji se spominju u kontekstu naših novih prinova.

Potaknut slikom malog Kuyta,evo danas je igran mini derbi nizozemske lige u kojoj je Feyenoord pobjedio Ajax,4-2 iako su kopljanici vodili,dok je Twente na krilima De Jonga(s kojima nas se povezivalo) zabio hat trick protiv Groningena.

Što se tiče portugalske glavna borba se vodi između Porta i Benfice,ali Porto trenutno iznenađujuće loše stoji na gostovanju protiv Gil Vicentea.

U Škotskoj je odigrana polufinalna kup utakmica u kojoj je Celtic pobjedio drugoligaša Falkirka 3-1 u gostima..

U Grčkoj se kao i posljednjih godina vodi mrtva utrka između atenskih rivala Olympiakosa i Panathanikosa, trenutno zeleni imaju bodovnu prednost.

ugl. ova tema je o svim zbivanjima u drugim europskim ligama i tome slično,s obzirom da se šjor Platini zalaže da "slabije" lige imaju svoje predstavnike u Europi ,ovo je pravo mjesto da njihova događanja i tu pratimo.

david_1991:
..odlična tema, samo što se tiće ankete, bilo bi zanimljivije da si stavio svaku od liga pa da biramo koja je najzanimljivija/najkvalitetnija po našem mišljenju..

Ozz:

--- Citat: david_1991 - Siječanj 29, 2012, 21:55 ---..odlična tema, samo što se tiće ankete, bilo bi zanimljivije da si stavio svaku od liga pa da biramo koja je najzanimljivija/najkvalitetnija po našem mišljenju..

--- Kraj citata ---
a kako da to učinim?  :O :sram mislim da odvojim više anketa kao što je u "Rafi Benitezu"..
morao bi pod opciju napisati pitanje jel?

david_1991:

--- Citat: Ozz - Siječanj 29, 2012, 21:56 ---a kako da to učinim?  :O :sram

--- Kraj citata ---

..ma mislio sam samo da umjesto brojeva recimo staviš imena liga, a pitanje "koja vam je najzanimljivija od nabrojanih"..

Ozz:

--- Citat: david_1991 - Siječanj 29, 2012, 21:57 ---..ma mislio sam samo da umjesto brojeva recimo staviš imena liga, a pitanje "koja vam je najzaimljivija od nabrojanih"..

--- Kraj citata ---
evo nešto uredio,ccc..imaš pravo..bolje je ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju