Liverpool > Utakmice

Liverpool - Tottenham Prem., 8 kolo

<< < (2/10) > >>

Zoky:

--- Citat: red till dead - Listopad 05, 2007, 14:45 ---pobjeda od 1:0 bi bila za mene pravi uspjeh , uz dobru igru

--- Kraj citata ---

Ja bi rekao da bi već prava igra bila uspjeh, a još ako pobjedimo... sreći nema kraja :)

Nego, usprkos lošem ulasku u sezonu Chelsija, definitivno je največe razočaranje upravo Tottenham. Svi su ih vidjeli u ravnopravnoj borbi sa Arsenalom za 4. mjesto, no oni se sada nalaze samo 2 mjesta od posljednjega... I to sa pobjedama protiv Derbya kojeg svi napucavaju i Middlesbrougha... ostalih 6 utakmica su izgubili.

king kenny:
ova tekma bi nam vrlo lako mogla bit prijelomna utakmica sezone,igramo loše(čak i na Anfieldu),a ovo je jedan od klubova koji su vrlo za..bani.Nama ništa osim 3 boda ne odgovara jer nam slijedi prilično neugodan niz utakmica i je..ni reprezentativni prekid(kad će se više zabranit te reprezentacije??!!!!).Ovo moramo dobit.

red till dead:

--- Citat: Zoky - Listopad 05, 2007, 14:51 ---Ja bi rekao da bi već prava igra bila uspjeh, a još ako pobjedimo... sreći nema kraja :)

Nego, usprkos lošem ulasku u sezonu Chelsija, definitivno je največe razočaranje upravo Tottenham. Svi su ih vidjeli u ravnopravnoj borbi sa Arsenalom za 4. mjesto, no oni se sada nalaze samo 2 mjesta od posljednjega... I to sa pobjedama protiv Derbya kojeg svi napucavaju i Middlesbrougha... ostalih 6 utakmica su izgubili.

--- Kraj citata ---

ma nije bitno uopće gdje se nalaze , pogle im momčad samo i kakva tu imena  igraju , keanu , defoe i berbatov u napadu.....lenon na krilu , ledley king u obrani , .....zadnjih par sezona su trebali biti daleko više na tabli nego kaj su bili , a nije ni naodmet spomenuti da smo prije par godina doigravanje za lp izgubili upravo na white hart laneu

p.s. meni je totnem inače , vrlo draga momčad , pa sam možda malo i subjektivan što se njihove kvalitete tiče , ali bez zajebancije , odlični su

Lasko:
Hoće li više Benitez izvesti najbolju ekipu na teren? Ja mislim da je naša najjača postava (kad su svi zdravi i u formi) ova:

----------------------------Reina-------------------------

Finnan-------Carragher------------Agger-----------Arbeloa

-------------------------Mascherano---------------------

------------Gerrard---------------------Alonso-----------

Babel---------------------------------------------Kewell

------------------------Torres--------------------------

Ali pošto Rafa forsira 4-4-2 (barem dok ne kupi lijevo krilo) i zbog nekoliko ozljeđenih, sada je najoptimalnije ovo:

--------------------Reina--------------------

Finnan------Carragher-----Agger-------Arbeloa

Pennant-----Gerrard---Mascherano-------Riise

-------------Babel-------Torres--------------

stiven:
nadam se pobjedi i uvjeren sam u nju zbog razloga zvan STEVEN GERRARD, jer je gerrard najjaci upravo u situacijama kad je njegovoj ekipi stani pani vec puno puta je to pokAZAao(olimpiakos,finale0-3milan,finale fa kupa west ham1-2,drzi engleze kroz cijele kvalifikacije kad cijeloj ekipi ne ide itd)  da moze sam pokrenuti cijelu ekipu cak bi mu dao vecu ulogu u dizanju ekipe  od samog rafe,iako bi isto napomenuo na vrlo nezgodni totenham bez obzira sto lose stoji ali ima vrlo vrlo kvalitene igrace samo mislim da se tamo ceka na promjenu trenera...odlucit ce velika motiviranost redsa i vrijeme je da ponovno lete po terenu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju