Liverpool > Utakmice

Portsmouth - Liverpool, Prem., 05. kolo

(1/6) > >>

grbi:

PORTSMOUTH - LIVERPOOL
Subota 15. 09. 2007

Malo je rano pricati o utakmci... sada su na rasporedu reprezentacije a moguce ozljede i umor ce utjecati na utakmicu! Prosle godine nas je Niko torpedirao sa prekrasnim golom za 2:1 pa se nadam da mu LFC nije omiljeni klub  :p
Salu na stranu to je nase najteze PL gostovanje u rujnu i treba pokazati karakter... tako je ljepo biti na prvom mjestu... zasto prepustiti to zadovoljstvo nekom drugom

king kenny:
slažem se da je ovo jedno od najtežih gostovanja,mislim da je ovo uz Tottenham najteže gostovanje izvan onih "najjačih"(Arse,Chelsky,Manure)

Zoky:
Sigurno je da Portsmouth nije uopće za podcijeniti. Zapravo puno toga će ovisiti o tome koliko se igrača vrati "živo i zdravo" sa utakmica reprezentacija, ne kako god bilo, mislim da imamo dovoljnu dubinu da budemo kvalitetniji od Portsmoutha.

Ono što uljeva povjerenje je predsezonska utakmica protiv Portsmoutha, i čak dobro da smo je izgubili na penale, jer poraz u takvom odnosu snaga se događa jednom u 30-40 utakmica... tako da nisu velike šanse da se dogodi dva puta za redom   :kuler

red till dead:
mislim da ćemo doći do pobjede , bez neke velike igre , stroj za golove će doći do izražaja i ovaj puta .....i cara će biti u obrani tako da neće biti problema odozada
mašer neće igrati , tako bar tvrdi rafa , jer će tek doletjeti sa drugog kraja svijeta sa utakmice repke, i to prijatejske , ali ostali će biti tu

hammer_of_thor:
imam neki feeling da nam portsmouth neće biti problem za nadigrati, tj, ubiti u pojam našom igrom, samo ako El Nino nastavi ovako kako je krenuo sa trpanjem, mislim da nam pobjeda uopće neće biti problem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju