Liverpool > Utakmice

Aston Villa - Liverpool, Prem., 01. kolo

(1/7) > >>

grbi:

ASTON VILLA - LIVERPOOL
Subota 11. 08. 2007
NAPOKON!!! jos malo i pocinje nova PL sezona. Nas kao i prosle godine na pocetku ceka gostovanje! No sada se hvalimo da imamo ekipu koja je dobro popunjena, da imamo igrace koji ce nas gurnuti prema vrhu pa zato treba pocet pobjedjivati od prvoga dana. Nasa najveca boljka proslih godina je bila da smo krenuli puni optimizma te da smo vec u prvih 6 kola izgubili svaku nadu... sada imamo ekipu koja se nije previse mjenjala nego se samo nadopunila - osobno cu ustvrditi kvalitetno popunila! Ako zelimo napredak onda treba krenut ozbiljno a kolovoz je prava prilika: dva gosotvanja, Chelsea kod kuce, pretkolo LP

Pocinje PL 2007/08 - Y.N.W.A.

Tony14ZD:
mogli bi dobitit villa nije nešto posebno, a mi smo odigrali dosta dobro u pripremama, samo triba zabiti gol i sve super :super

grbi:
pa di ste spameri???? pocinje PL... Halo ima koga  :O

Ivy:
ocekujem pobjedu definitivno!!
tekma se prenosi u prvoj sportskoj! ja na zalost necu gledati jer putujem na more taj dan :( !
GO REDS!
YNWA!

Zoky:
Sa ovim igračima koje imamo na raspolaganju mislim da moramo krenuti po naslov. Naravno da niti duplo skuplja momčad od naše ne garantira Premiership, ali dovraga, ove godine moramo biti ozbiljniji.

A za bilo koju ozbiljniju stvar, Aston Villa mora biti tek usputna stanica. Od iznimne je važnosti da krenemo što je bolje moguće od samoga početka.

Siguran sam da će ćemo ove sezone gledati rotation policy. Moramo sa toliko (zdravih) igrača, no ipak se nadam da te rotacije neće biti zbog toga što Rafa nije našao pobjedničku kombinaciju, već zbog odmaranja igrača i pripremanja za borbu na više fronti.

Što očekujem od sezone... jedan od 3 veća trofeja su "a must", dva su domet. Do tri bi ipak trebalo previše sreće :D

Inače oduvijek tvrdim da su svi uspjesi u sportu (koji je igra na kraju krajeva) jedna smjesa kvalitete i sreće. Ako imate više kvalitete, manje vam sreće treba za uspjeh. Nama ove godine napokon treba ta sreća koja nas u domaćem prvenstvu nije htjela. Ukoliko je bude više nego prošlih godina, uvjeren sam da toliko kvalitete koliko će nam još faliti do osvajanja Premiershipa - imamo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju