Liverpool > Utakmice
Singapore - Liverpool FC, 4. pripremna utakmica
grbi:
SINGAPORE - LIVERPOOL
Nedjelja 26. 07. 2009 u 12:00
Polako se slupljaju ove utakmice, vec smo na cetvrtoj ili drugoj na Aziskoj turneji. Sada smo u Singapouru gdje sam proveo fantasticni godisnji odmor prije 2 godine (malo se hvalim :))) ) te cemo igrati na njihovom nacijonalnom stadionu.
Tesko je pisati nesto vise o samoj utakmici kada su nam protivnici nepoznati... iako sam bio dolje nisam imao prilike upoznati njihovu ligu :roll
Znaci opet ocekujem rotaciju svih igraca, dosta prilika mladim, da oni koji su nesto pokazali tako nastave a ostali neka se trgnu. Osim toga bi nase najskuplje pojacenje (do sada) volio vidjeti na pravoj stani a drugu neka pokrije Insua pa i Arbeola koji isto tako moze igrati tamo
Luis Garcai:
nazalost na toj utakmici nece biti skrtela i el zhara, koji su poslani natrag u Liverpool, na pretrage, ali valjda ce se vratiti Benny. Bilo bi i vreme da dobijemo 127 ekipu na fifinoj ljestvici
Steven Gerrard:
Je li utakmica u12.00 ili 13.00, jer meni se čini da je u 13 sati?
sabrina:
utakmica je u 13h
nadam se konačno normalnom rezultatu :|
Luis Garcai:
Alonso na klupi
Liverpool team in full: Cavalieri, Degen, Carragher, Agger, San Jose, Babel, Mascherano, Lucas, Benayoun, Voronin, Ngog.
Substitutes: Johnson, Plessis, Torres, Riera, Pacheco, Dossena, Gulacsi, Insua, Alonso, Kelly, Arbeloa, Kuyt, Reina, Spearing, Nemeth.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju