Liverpool > Utakmice
Tajland - Liverpool FC, 3. pripremna utakmica
Luis Garcai:
22.07.2009 u 15h
Svoju trecu pripremnu utakmicu ovog leta Liverpool igra u egzoticnim zemljama Azije, ovaj put protiv reprezentacije Tajlanda, o nasem danasnjem protivniku valja izdvojiti da su najveci uspjesi bili osvajanje treceg mjesta u Azijskom kupu, te da su dva puta bili ucesnici ljetnih Olimpijskih igara (prvi put 1956 u Melburnu odakle datira i njihov najveci poraz od VB rezultatom 9-0., drugi put 1968. u Mexico City gdje su zavrsili zadnji u grupi pored Čehoslovačke, Bugarske i Gvatamala, turnir su zavrsili gol razlikom 1-19). Vrlo su dominantni u jugo-istocnoj Aziji osvajajuci ASEAN Football Championships tri puta 1996, 2000 i 2002.
Tajlandski nacionalni tim osnovan je 1915.godine, i bili su poznati kao Sijamski nogometni nacionalni tim, a prvu utakmicu su odigrali 20. prosinca 1915. protiv Europljana.
1949 drzava mijenja ime Tajland, a samim time mijenja se i ime nogometnog nacionalnog saveza u Tajlandski nogometni nacionalni tim.
Svoje utakmice igraju na nacionalnom stadionu Rajamangala kapaciteta 60 000 izgradjenog 1998. godine.
Najveci poraz je 9-0 od VB, dok najveca pobjeda ostvarena je protiv Brunei, i tu utakmicu su dobili 10-0.
Sa ovom utakmicom navijaci Liverpoola ocekuju i prvu pobjedu u pripremnim utakmicama, valja napomeniti da su se nakon odmora vratili i preostali odsutni igraci, Torres, Alonso, Reina, Arbeloa, Riera i Dossena.
gento:
ovi "preostali igrači" neče igrati od početka prema rječima rafe jer su tek jučer ili prekjučer počeli trenirati, tek če uči pod kraj tekme
također mislim da je vrijeme za pobjede u pripremnim utakmicama tako da je sve osim pobjede :lose
ps:
dali oni to na svojem grbu imaju slona :lol :lol
Steven Gerrard:
Koliko sam pročitao Rafa je rekao da Bena neće zaigrati jer ne želi riskirat, dok će Torres napravit pripremni debi i uć pri kraju malo.
Također je rekao da je ovo velik izazov za njih jer se nalaze na drugom kraju svijeta, temp je poviše 30 i veliki je pritisak tako da se u potpunosti trebaju prilagodit uvjetima što neće bit lako...
famous red name:
Nadam se konacno jednoj pobjedi u ovim prijateljskim utakmicama :D
kop end:
meni je bitno samo da se mulci razigraju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju