Liverpool > Utakmice
ST GALLEN VS LIVERPOOL FC, 1. pripremna utakmica
Ri:
Prva pripremna utakmica na početku nove 09/10 sezone za koju se svi nadamo da će napokon biti ono što duuugooo čekamo :super S obzirom da margita nije tu, preuzeo sam odgovornost da otvorim par utakmica dok se on ne vrati, pa počnimo....
St. Gallen klub iz Švice dobio ime po istoimenom gradu, osnovan 1879.g. što ga čini drugim najstarijim klubom kontinentalne Europe. Domaće utakmice igraju na AFG Areni kapaciteta cca 20300 mjesta. Nije neki klub koji bi se mogao pohvaliti brojnim trofejim u svojoj dugoj historiji: Swiss Champions: 1904, 2000 -
Swiss Cup winners: 1969 - Swiss Challenge League: 2009
Mislim da nikad do sada nismo igrali sa njima (ispravite me ako griješim), ali to nije razlog da u ovu utakmicu ne uđemo maksimalno ozbiljno i sa nekim novim igračim i našim klincima vidimo gdje smo, šta smo i kako to sve ide i funkcioniše.
S obzirom da se nema nešto puno reć o ovom sustretu (bar kroz historiju), osim da se očekuje pobjeda i da nam Redsi uljepšaju dan lijepom igrom nakon pauze koja je trajala dugo dugo dugo :D :p prepuštam dalje vama da se naslađujete u dolazećim utakmicama za novu sezonu :))) :super
WALK ON!
edit: neko od modova može otvoiti i neku anketicu...
Ri:
Redsi su več tamo na pripremama i zagrijavanju....
Luis Garcai:
prvo i osnovno utakmica za nabijanje kondicije, rezultat po meni nije vazan, izgubili ili dobili svejedno mi je (prije 2 godine protiv kaiserslautrena Reina je igrao napadaca, mogao bi opet), barem na ovakvim utakmicama necu prosipati zivce, to ostavljam za sezonu, volio bih da bude mixan sastav, klinaca i prvotimaca, da se svakom da prilika da dokazu sta mogu i da se vidi dali se na njih moze osloniti.
O protivniku znam jako malo, znam samo da su neki hrvatski igraci igrali tamo poslednjih godina, ostalo nista.
Orthodox REDS:
protiv meinza je igrao napadaca.kad smo izgubili 5:0.da, bilo je tu svega
Ri:
o čemu vi :? :blink
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju