Autor Tema: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)  (Posjeta: 57010 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adn4n

• Hero Member
  • Cut my veins open and I'll bleed Liverpool red
Odg: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)
« Odgovori #435 : Svibanj 25, 2023, 22:36 »
Utukao 60 sati u GoW Ragnarok. Ocekivao sam malo vise od glavnih negativaca i da ce se pojavit jos koji Asier, ali sve u svemu zadovoljan sam prikazanim. Ne mogu se pozalit, iako ima repetivnih misija i bossova.

Nakon toga pokusao igrati Elden ring, al mi je prespor i trenutacno nisam u zoni da ga igram, iako mi Soul igre znaju bit zabavne (Sekiro prije svih).

Od igara za 5-cu volio bih probat jos Horizon (iako me kec i nije preterano odusevio), Hogwarts, Ratchet i Clank i RE4, do izlaska novog Mortal Kombata, Spidermana koji izgleda jako dobro i Phantom blade zero.

Jel netko probao novu Zeldu? Kakvi su dojmovi?
Ja sam čim je izašao Ragnarok prešao i platinum trofej na plejki pokupio, prejaka igra. Prebacili su sve što je valjalo iz prvog dijela (ps4 ere) i doradili combat i učinili istraživanje i side questive zabavnijim i više rewarding.

Također, na najvećem difficultyu je combat baš prejeben i ono neki bossovi tipa Gna su baš jebeni.

Priča mi je isto bila top makar mi se dio sa Atreusom nije svidio.

I ja uzimam uskoro Hogwarts da vidim oko čeg je bio hype

A za Zeldu, nemam je na čemu igrat al po videima mehanike izgledaju prezabvno i mislim da bi moga lagano bacit stotine sati samo na gradnju i istraživanje.
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #436 : Svibanj 25, 2023, 22:47 »
Jedino sto me smetalo za GoW je ponavljanje borbi. Garm, Nidhogg, Gravel Belly, Zmajevi. Svi su na istu foru. Imaju iste napade. Ostatak je dobar.

Sto se tice Zelde Breath of the Wild, utukao sam sate i sate. Isplatila je svaki cent. Tako da ocekujem i od nastavka.

Imam par igara na Switchu uglavnom zbog nostalgije, Mario igre Donkey Kong i Zelda. Sve zabavne nemos omasit. Jedino sto je skupo i ne pada cijena. Igra od 8 godina i dalje 50ak eura.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #437 : Srpanj 12, 2023, 10:33 »
Nova FIFA 24:

Jedva čekam .  :love

Offline MaddogDario

• Sr. Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #438 : Srpanj 12, 2023, 16:32 »
Halls of Torment  ]:)
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #439 : Srpanj 12, 2023, 16:47 »
Što znači FC? Znam zašto su mijenjali ime, samo ne znam odakle su došli do FC (a možda sam i zaboravio jer izgleda bezveze). :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #440 : Srpanj 12, 2023, 17:01 »
Fail Community  :D
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #441 : Srpanj 12, 2023, 17:55 »

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #442 : Kolovoz 18, 2023, 10:44 »
pukla me neka nostalgija i skinuo gta san andreas, nabavio nov joystick i -- ne radi. to jest, igrica ga ne prepoznaje. pes 6 recimo prepoznaje, gta ne. šta li može biti?
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #443 : Kolovoz 18, 2023, 10:47 »
pukla me neka nostalgija i skinuo gta san andreas, nabavio nov joystick i -- ne radi. to jest, igrica ga ne prepoznaje. pes 6 recimo prepoznaje, gta ne. šta li može biti?

Na čemu igraš? Komp?

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #444 : Kolovoz 18, 2023, 10:51 »
Na čemu igraš? Komp?

aha, laptop. sustav je doduše win 7 pa kontam da nema updatea za to, ali kako onda radi na nogometu... :hm
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #445 : Kolovoz 18, 2023, 10:54 »
Koji joystick?

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #446 : Kolovoz 18, 2023, 11:00 »
aha, laptop. sustav je doduše win 7 pa kontam da nema updatea za to, ali kako onda radi na nogometu... :hm
Pa svakako bi ti bilo poželjno uraditi veliki upgrade na Win 10 , koji je besplatan ako imaš pravu licencu/oriđiđi key. Znači imaš opciju da to uradiš ako ti je konfiguraciija solidna , jer sam i sam migrirao sa Win8 na Win 10 tako.
Doduše sad mi je u dual bootu sa Linuxom ,i ne koristim Win nikako, jer imam sve na Linuxu besplatno, a igrice ne igram. Osim Fife na plejki.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #447 : Kolovoz 18, 2023, 11:07 »
Koji joystick?

ma neko poljsko smeće, tracer recon pc.

20 km (10 eura), kontam da će poživjet barem tih nekoliko mjeseci dok me želja prođe...

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #448 : Kolovoz 18, 2023, 11:14 »
ma neko poljsko smeće, tracer recon pc.

20 km (10 eura), kontam da će poživjet barem tih nekoliko mjeseci dok me želja prođe...

Pogledaj tehničke specifikacije za taj model, možda nije kompatibilan sa 7icom. Ne bih ti preporučio tranziciju na 10ku jer je smeće. Isto provjeri na stranici od proizvođača dal imaju drivere na svom serveru (trebao bi bit plug and play ali windowsi imaju svoje lujkavosti, jedna od njih je prepoznavanje hardwarea

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #449 : Kolovoz 18, 2023, 11:15 »

Ovo što ti @Gento kaže, do joysticka ti je 99%.
Tako meni na nekim igrama radi, a na nekima uopće ne prepoznaje volan.
Ima sigurno negdje "how to...", ali znaš i sam da to na pleykama (bilo kojim) obično je nemoguća misija.