Duga priča, al HT prelazi s digitalne na analognu telefoniju i previše im je korisnika pa su angažirali vanjske suradnike (razne firme). I tak je mene i buraza pitao čovjek koji je potpisao s HT ugovor dal bi bili zainteresirani jer je dobio jako puno posla koji ne može obavit sam, htio je da mu poznati rade. Treba zvat ljude na telefon, ak uspiju sami prekopčat žicu u ruter, dobijem 20 kuna za jedan taj odrađen "posao"(radim od doma btw) Ako ne uspiju sami moram do njih i opet dobijem 20 kuna po poslu odrađenom. 200 ih dobijem na tjedan, što bi iznosilo 4000 kuna tjedno, radit će nas 3 pa ćemo podijelit zaradu na kraju mjeseca. Znači posao je doslovno iskopčat žicu iz rutera i ukopčat u drugi port.

Što će više ljudi to znat napravit kad im budemo prek telefona objašnjavali to bolje nama jer nećemo morat tolko na teren, a naknada je ista.
Jedina je caka kaj tih 200 moraš riješit u roku 7 dana, nema zajebancije, ako riješiš prije dobiješ novih 200 ljudi tako da se da zaraditi i puno više od tih 5000 kn što sam rekao.