Autor Tema: Što Vam je uljepšalo/ pokvarilo dan?  (Posjeta: 228189 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
Odg: Što Vam je uljepšalo/ pokvarilo dan?
« Odgovori #45 : Veljača 07, 2014, 15:01 »
Od ponedjeljka više ne radim u staroj firmi.
To mi je i sjebalo i uljepšalo dan.

Od ponedjeljka radim u državnoj službi, a i to mi je i sjebalo i uljepšalo dan.

Znam da to zvuči nezahvalno, ali ono....
Šmrc... možda sam podvojena ličnost.

Recimo u životu nisam mislio da ću imati vlastitu tajnicu i samo nadzirati rad drugih.
Al opet tu nema baš neke slobode, A NI INTERNET STRANICA OSIMA AKO SU .hr DOMENE!
 :hitwall  :suicide  :tuc

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #46 : Veljača 07, 2014, 15:47 »
ne znam jel se mogu stavljat politicke stvari tu, ali ovo mi je definitivno pokvarilo dan  :tuc

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-zele-si-smanjiti-place-saborski-zastupnici-glasali-protiv-smanjenja-duznosnickih-placa/726292.aspx

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #47 : Veljača 07, 2014, 16:03 »
ne znam jel se mogu stavljat politicke stvari tu, ali ovo mi je definitivno pokvarilo dan  :tuc

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-zele-si-smanjiti-place-saborski-zastupnici-glasali-protiv-smanjenja-duznosnickih-placa/726292.aspx
uvijek škakljiva tema,taman sam mislio otvoriti jednu temu gdje bi se tako nešto moglo diskutirati slično..hmm..

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #48 : Veljača 07, 2014, 16:05 »

Da ne mora Zoky, ne vidim kako bi ista dobro ispalo iz te teme  :)

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #49 : Veljača 07, 2014, 16:08 »

ma nema problema, probao sam negdje nac jel ima kakvo pravilo da se takve stvari ne smiju stavljat, a posto nisam naso... kriv sam pred bogom i narodom  :(

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #50 : Veljača 07, 2014, 16:08 »

znam ja ,pokrenuo temu politika..ali ovo sa plaćama meni više nije politika nego komedija i ismijavanje naroda...no ok

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #51 : Veljača 07, 2014, 16:12 »
ma nema problema, probao sam negdje nac jel ima kakvo pravilo da se takve stvari ne smiju stavljat, a posto nisam naso... kriv sam pred bogom i narodom  :(
Ma nije meni problem, ja znam da se ja sigurno nebi mogo navuc na nekakvu neprimjerenu reakciju u takvoj temi nit bi me moglo ista tako izivcirat da odem s foruma, ali mislim da je vec bilo takvih slucajeva. Ali vidjet cemo sto moderatori kazu

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #52 : Veljača 08, 2014, 16:47 »
jučer prošao 2 kolegija, danas sredili arsenal, najbolji vikend ikad :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #53 : Veljača 08, 2014, 18:52 »
jučer prošao 2 kolegija, danas sredili arsenal, najbolji vikend ikad :D
čestitam! ja se napio ko konj jucer, nisam mogo ravno hodat pa danas bolujem i to mi sjebalo dan
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #54 : Veljača 08, 2014, 18:54 »
čestitam! ja se napio ko konj jucer, nisam mogo ravno hodat pa danas bolujem i to mi sjebalo dan

haha, videl sam fotku :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #55 : Veljača 09, 2014, 14:24 »

Luka mislim da ste ti i susjed mirni nocas... mislim...  :D

:lol :lol

zacudo, bili ste dobri :D
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline buz

• Sr. Member
« Odgovori #56 : Veljača 10, 2014, 00:54 »
Nađoh sasvim slučajno studentski posao sa radnim vremenom kako mi god odgovara osiguran do kraja ove godine za plaću ne manju od 5000 kn sigurno, može bit samo viša, ovisi kolko odradiš. Nisam ni znao da još ima ovakvih poslova.
"If you can't support us when we lose or draw , don't support us when we win"  - Bill Shankly

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #57 : Veljača 10, 2014, 00:55 »
Nađoh sasvim slučajno studentski posao sa radnim vremenom kako mi god odgovara osiguran do kraja ove godine za plaću ne manju od 5000 kn sigurno, može bit samo viša, ovisi kolko odradiš. Nisam ni znao da još ima ovakvih poslova.
Šta? Di? Kako?

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
« Odgovori #58 : Veljača 10, 2014, 00:57 »
Šta? Di? Kako?
+1
podjeli snama dok se jos nisi prijavio ]:)

Offline buz

• Sr. Member
« Odgovori #59 : Veljača 10, 2014, 01:04 »
Duga priča, al HT prelazi s digitalne na analognu telefoniju i previše im je korisnika pa su angažirali vanjske suradnike (razne firme). I tak je mene i buraza pitao čovjek koji je potpisao s HT ugovor dal bi bili zainteresirani jer je dobio jako puno posla koji ne može obavit sam, htio je da mu poznati rade. Treba zvat ljude na telefon, ak uspiju sami prekopčat žicu u ruter, dobijem 20 kuna za jedan taj odrađen "posao"(radim od doma btw) Ako ne uspiju sami moram do njih i opet dobijem 20 kuna po poslu odrađenom. 200 ih dobijem na tjedan, što bi iznosilo 4000 kuna tjedno, radit će nas 3 pa ćemo podijelit zaradu na kraju mjeseca. Znači posao je doslovno iskopčat žicu iz rutera i ukopčat u drugi port.  :lol Što će više ljudi to znat napravit kad im budemo prek telefona objašnjavali to bolje nama jer nećemo morat tolko na teren, a naknada je ista.

Jedina je caka kaj tih 200 moraš riješit u roku 7 dana, nema zajebancije, ako riješiš prije dobiješ novih 200 ljudi tako da se da zaraditi i puno više od tih 5000 kn što sam rekao.
« Zadnja izmjena: Veljača 10, 2014, 01:14 buz »
"If you can't support us when we lose or draw , don't support us when we win"  - Bill Shankly