Anketa

Po vašem mišljenju, gugla li El Rey?

1. Da
22 (57.9%)
2. Vidi pod 1.
16 (42.1%)

Ukupno Glasova: 38

Autor Tema: Kviz znanja  (Posjeta: 344592 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gerro

• Hero Member
Odg: Kviz znanja
« Odgovori #6315 : Rujan 12, 2024, 14:37 »
DARWIN NUNEZ!!
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #6316 : Rujan 12, 2024, 14:42 »
Tko je sjajan napadač koji je upisan u Guinessovoj knjizi rekorda jer je promašio 3 penala na jednoj utakmici?

Al bez googlanja...
Martin Palermo.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #6317 : Rujan 12, 2024, 14:44 »
Tko je bio najperspektivniji hrvatski napadač, a da nije osvojio nijednu medalju za reprezentaciju(lagano)??
(click to show/hide)
« Zadnja izmjena: Rujan 12, 2024, 14:59 boo razzer »

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #6318 : Rujan 12, 2024, 14:50 »
Tko je bio najperspektivniji hrvatski napadač, a da nije osvojio nijednu medalju (lagano)??
Ovakva pitanja su subjektivnog karaktera i teško je dati odgovor na njih, moraš malo više objektivnih podataka ubaciti.

Teo Kardum je recimo bio perspektivan napadač Varteksa i U21 reprezentacije, potpisao za Dinamo ali mu se kasnije karijera srozala na drugu i treću francusku ligu. Nije ništa osvojio u karijeri.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #6319 : Rujan 12, 2024, 14:52 »
Ovakva pitanja su subjektivnog karaktera i teško je dati odgovor na njih, moraš malo više objektivnih podataka ubaciti.

Teo Kardum je recimo bio perspektivan napadač Varteksa i U21 reprezentacije, potpisao za Dinamo ali mu se kasnije karijera srozala na drugu i treću francusku ligu. Nije ništa osvojio u karijeri.
Mislim medalju za reprezentaciju??

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #6320 : Rujan 12, 2024, 14:58 »
Mislim medalju za reprezentaciju??
Shvataš da nije problem u medalji, nego u kriteriju perspektivnosti  :roll

Evo par perspektivnih: Josip Tadić, Josip Šimić, Zvonimir Deranja, Tomislav Šokota, Ante Vukušić, Ante Rukavina, ...

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #6321 : Rujan 12, 2024, 15:03 »
Po ovome spoileru odgovor je Bokšić.

Ali po konstrukciji pitanja trebao bi se tražiti neki koji nije realizirao svoj potencijal i ostvario karijeru, što se za Alena nikako ne može reći.
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #6322 : Rujan 12, 2024, 15:04 »
Po ovome spoileru odgovor je Bokšić.

Ali po konstrukciji pitanja trebao bi se tražiti neki koji nije relizirao svoj potencijal i ostvario karijeru, što se za Alena nikako ne može reći.
Bravo!
Ali mislim: Bokšić je uz Šukera i Mandžukića najbolji hrvatski napadač, ali nije osvojio medalju.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #6323 : Rujan 12, 2024, 15:40 »
Moze li mu kako moderator bar zabraniti da pise na ovoj temi. Ili gugla odgovore ili postavlja subjektivna maloumna pitanja.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #6324 : Rujan 12, 2024, 15:42 »
Shvataš da nije problem u medalji, nego u kriteriju perspektivnosti  :roll

Never miss a good chance to shut up.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #6325 : Rujan 12, 2024, 17:53 »
Moze li mu kako moderator bar zabraniti da pise na ovoj temi. Ili gugla odgovore ili postavlja subjektivna maloumna pitanja.
Oprosti..
neću više u ovoj temi ništa pisati.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #6326 : Rujan 12, 2024, 18:08 »
Bravo!
Ali mislim: Bokšić je uz Šukera i Mandžukića najbolji hrvatski napadač, ali nije osvojio medalju.
O tome ti pričam, nije isto nazvati igrači najboljim/ponajboljim i perspektivnim.

Perspektivni su oni koji su u ranoj fazi karijere pružali određene igre na kojima su se mogla temeljiti neka očekivanja u budućnosti da bi mogao to i to, a Bokšić nikako ne spada u takve. On je svoj potencijal ispunio, samo što mu se nisu kockice posložile po pitanju ozljeda.

Pitanje je trebalo biti konstruirano: tko je najbolji hrvatski napadač koji nema medalju s reprezentacijom ? Onda tu imaš odgovore Bokšić, Eduardo, Pršo,...

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #6327 : Rujan 12, 2024, 18:15 »
Pitanje je trebalo biti konstruirano: tko je najbolji hrvatski napadač koji nema medalju s reprezentacijom ? Onda tu imaš odgovore Bokšić, Eduardo, Pršo,...
I takvo pitanje nema smisla jer je i dalje subjektivno. Pitanja trebaju biti objektivna/cinjenicna.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #6328 : Rujan 12, 2024, 18:40 »
I takvo pitanje nema smisla jer je i dalje subjektivno. Pitanja trebaju biti objektivna/cinjenicna.
To sam već danas rekao, samo što sad kad znam odgovor, Bokšić i perspektivnost ne idu skupa.

Da je u pitanju pridjev najbolji, onda je tu opet bitan kriterij po kojem nekoga takvim proglasiš, bez toga je svaki odgovor točan kad u njega možeš dodati dozu subjektivnosti.