Autor Tema: Putovanja  (Posjeta: 97241 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline scouser68

• Hero Member
Odg: Putovanja
« Odgovori #660 : Siječanj 20, 2023, 08:01 »
Ne znam ako sam spomenuo na forumu, ali prije cca mjesec dana sam osvojio putovanje na Anfield za dvije osobe, tekma Liverpool-Man.

Ides. To je posao. :super

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #661 : Siječanj 20, 2023, 08:23 »
Salu na stranu, ja sam stalno govorio imam vremena se prijaviti za nagradnu igru pa sam i zaboravio na to i nisam se ni prijavio  :lol

također, danas-sutra i nikad se nisam prijavio. :lol

gento, uživaj  :super
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #662 : Siječanj 20, 2023, 10:34 »
Jebenica, ne može bolje.
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #663 : Siječanj 20, 2023, 13:37 »
za dvije osobe

Uvijek si mi bio super dečko, pošten, pravedan, kulturan. Mislim da je Henderson strašno podcjenjen. Baš evo razmišljam gdje bih mogao u ožujku, nekako mi prazan mjesec hehe  :sram
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #664 : Siječanj 20, 2023, 13:41 »
Uvijek si mi bio super dečko, pošten, pravedan, kulturan. Mislim da je Henderson strašno podcjenjen. Baš evo razmišljam gdje bih mogao u ožujku, nekako mi prazan mjesec hehe  :sram

:super :lol
Never miss a good chance to shut up.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #665 : Siječanj 20, 2023, 13:42 »
 :D :D
Say what again!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #666 : Siječanj 20, 2023, 13:54 »

:lol :love

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #667 : Siječanj 20, 2023, 16:32 »

Džabe ti, ide zoz.
19 + 6 + 7 + 9 + 3 + 4 + 1

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #668 : Lipanj 10, 2023, 13:51 »
Savjeti za makarsku rivijeru? Restorani, putevi, plaže, obilasci, gdje ići, što vidjeti... Prvi puta idem tamo ove godine i volimo letiti i istraživati pa nam nije problem biti u muvingu non stop.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #669 : Lipanj 14, 2023, 10:12 »
Savjeti za makarsku rivijeru? Restorani, putevi, plaže, obilasci, gdje ići, što vidjeti... Prvi puta idem tamo ove godine i volimo letiti i istraživati pa nam nije problem biti u muvingu non stop.

Ako ti je vilj ovo boldano, onda nemaš tamo što tražiti.

Neka me netko iz tog kraja opovrgne ako sma u krivu.
Ljetovao sam 2x u Makarskoj, 2x Tučepi, 1x Baška voda, 1x Čaklje i 2x Podgora. Plaže su prekrasne šljunčane i u svim mjestima manje-više iste, sve je to OK, ali krkljanac na plažama je u špici sezone užasan. A nije da nema tamo što za pogledati, ali ako želiš ljetovanje sa muvingom, onda to nije za tebe.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #670 : Lipanj 14, 2023, 11:12 »

Unajmiš bajk i svaki dan druga plaža.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #671 : Lipanj 14, 2023, 11:32 »
Unajmiš bajk i svaki dan druga plaža.

S time se slažem. To je jedini način nekakvog muvinga tamo. U biti dobra ideja jer tamo su sva mjesta praktično spojena i plaže su posvuda.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #672 : Lipanj 14, 2023, 11:54 »
Tako nešto sam i mislio. Izleti, otoci, autom na druge plaže, Brela, Baška Voda, baš tamo imam šta za vidjet zato mi je nejasno da si napisao da to nije mjesto za muving.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #673 : Lipanj 14, 2023, 14:21 »
Tako nešto sam i mislio. Izleti, otoci, autom na druge plaže, Brela, Baška Voda, baš tamo imam šta za vidjet zato mi je nejasno da si napisao da to nije mjesto za muving.

A šta tamo imaš za gledati'? Šljunak je šljunak bila plaža lijevo ili desno.... osim cure u toplesima i tangicama.  :kuler

Ja sam tebe shvatio da želiš vidjeti nešto od drugih sadržaja, tip kao kad odeš u Istru, e tamo imaš bome svašta. Ili kad odeš npr. na Krk biciklom.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #674 : Lipanj 15, 2023, 00:24 »
Još će na kraju ispasti da su sve cice i guzice iste.