Anketa

Vezano na dilemu koju ima kolega Emre Can je mislim da bi trebao...

...iskazati svoje osjecaje pa kud puklo da puklo
21 (77.8%)
...zanemariti svoje osjecaje i zadrzati njen osjecaj prijateljstva
4 (14.8%)
...pričekati jos neko vrijeme pa tek onda nešto odluciti
2 (7.4%)

Ukupno Glasova: 27

Glasanje završeno: Svibanj 25, 2018, 15:32

Autor Tema: Ljubav i te stvari  (Posjeta: 173920 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gerro

• Hero Member
Odg: Ljubav i te stvari
« Odgovori #1455 : Studeni 11, 2022, 08:17 »
prijatelju, moj ti je savjet bjezi ne osvrci se, nema tu srece i nikad je biti nece.

Ti si zatupljen stari moj da je to strasno.

Vjerojatno si jedan od onih sta jos zive u ratu, a rata mozda nisi ni vidio. Serem se na takve.
Budi covjek, sve ostalo se da rijesit.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #1456 : Studeni 11, 2022, 09:15 »
Stvarno jebote, otkud ti pravo?
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1457 : Studeni 11, 2022, 09:58 »
Što li sam ovdje propustio? Koga treba nalemati?  :D

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1458 : Studeni 11, 2022, 10:37 »
hahahaha
rat sam vidio iz najblize moguce blizine i o tom uopce ne bih diskutirao, po ovoj osnovi dozivio i prezivio mnogo bezumlja i ispranih mozgova, tako da apsolutno znam sta pricam,

svoje volim tudje postivam i apsolutno me bas briga za tudje izbore ja samo pricam kako jeste , nekom se svidja nekom ne,
ko ima nesto za reci protiv nek se spakira sa suprugom u vitez,vares,travnik,sarajevo,zenicu  pa nek onda prica ove slagere,

samo naivni ljudi koji nista u zivotu nisu dozivjeli, likovi koji su o ovim stvarima gledali te pomenute slager filmove mogu pricati ovo sto vi pojedini pricate,

decko nek radi sta misli da treba,nek zivi svoj zivot pa mozda i nauci skolu na tezi nacin, jer pametan uci iz tudjih gresaka a budala ceka svoje,

kolko vi djeco imate godina?
i ti gerro i massone jel ste ikad zivili u zemlji bosni i hercegovini?znate li vi posljedice koje sutra on i ona zajedno sa djecom mogu imat?

nemojte decku to radit jer nemate pojma o cem pricate,

skkiper buraz bjezi i ne okreci se sine , reci cu opet il pakuj kofere pa sa mladom u bijeli svijet trece ne moze i nece da moze,
 a men se sere od ovih sto iz inozemstva sole pamet nekom ko treba u vitezu zivot provest,
znate vi sta je bilo u lasvanskoj dolini? u srednjoj bosni? i sta se jos desava na dnevnoj bazi?

ne budalite ljudi,
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #1459 : Studeni 11, 2022, 11:45 »

@devil2 se zajebava, ali je u pravu. nekad sam dojma da bi moji bili sretniji da sam našao neku razvedenu 38-godišnjakinju.
Šta fali tome...ja volim ove koje su već prešišale 30-tu!  ]:)
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #1460 : Studeni 11, 2022, 13:58 »
kod mene kući bolja situacija, bit će da je prvotni šok prošao. ljudi nauče živjet s raznim stvarima pa i s tim. sad su njeni preuzeli štafetu i trube da sam ustaša iz viteza i da se to treba okončat dok nema djece i svega toga. stalni pritisci njoj, neka retardirana uvjetovanja...vidjet ćemo na šta će sve izać.

@devil2 se zajebava, ali je u pravu. nekad sam dojma da bi moji bili sretniji da sam našao neku razvedenu 38-godišnjakinju s dvoje djece i trećim na putu, ali da se krsti. ili da je ona našla nekog plećatog međeda koji sije teror po sarajevskim naseljima, ali klanja. možda griješim, ali teeeeško.

To je ono što sam ti rekao, na tebi je odgovornost za svoj dio, da staneš iza svoje odluke i ljudi nemaju drugo nego da to na kraju prihvate. Vjerujem da će s vremenom tako i njeni.
Neće biti lako, ali može se, pogotovo kad ste vi sigurni i mirni sa svojom odlukom.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #1461 : Studeni 11, 2022, 14:38 »
@devil2 se zajebava, ali je u pravu. nekad sam dojma da bi moji bili sretniji da sam našao neku razvedenu 38-godišnjakinju s dvoje djece i trećim na putu, ali da se krsti.

mmm milf

Znam jednu finu od 43 za koju sam mislio da ima 27-28 kad sam je prvi put vidio prije par godina  :lol

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #1462 : Studeni 13, 2022, 17:45 »
hahahaha
rat sam vidio iz najblize moguce blizine i o tom uopce ne bih diskutirao, po ovoj osnovi dozivio i prezivio mnogo bezumlja i ispranih mozgova, tako da apsolutno znam sta pricam,

svoje volim tudje postivam i apsolutno me bas briga za tudje izbore ja samo pricam kako jeste , nekom se svidja nekom ne,
ko ima nesto za reci protiv nek se spakira sa suprugom u vitez,vares,travnik,sarajevo,zenicu  pa nek onda prica ove slagere,

samo naivni ljudi koji nista u zivotu nisu dozivjeli, likovi koji su o ovim stvarima gledali te pomenute slager filmove mogu pricati ovo sto vi pojedini pricate,

decko nek radi sta misli da treba,nek zivi svoj zivot pa mozda i nauci skolu na tezi nacin, jer pametan uci iz tudjih gresaka a budala ceka svoje,

kolko vi djeco imate godina?
i ti gerro i massone jel ste ikad zivili u zemlji bosni i hercegovini?znate li vi posljedice koje sutra on i ona zajedno sa djecom mogu imat?

nemojte decku to radit jer nemate pojma o cem pricate,

skkiper buraz bjezi i ne okreci se sine , reci cu opet il pakuj kofere pa sa mladom u bijeli svijet trece ne moze i nece da moze,
 a men se sere od ovih sto iz inozemstva sole pamet nekom ko treba u vitezu zivot provest,
znate vi sta je bilo u lasvanskoj dolini? u srednjoj bosni? i sta se jos desava na dnevnoj bazi?

ne budalite ljudi,

zasto bi ONI morali pazit kako se ponasaju i sto ce im bit s djecom jednog dana, zar se okolina ne bi trebala mijenjati i prilagodjavati na 21 stoljece? su ostali i dalje zatucani?

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1463 : Studeni 14, 2022, 07:00 »
zasto bi ONI morali pazit kako se ponasaju i sto ce im bit s djecom jednog dana, zar se okolina ne bi trebala mijenjati i prilagodjavati na 21 stoljece? su ostali i dalje zatucani?

dobri moj amone nije bosna i hercegovina svedska nit norveska,
kolko godina nakon rata a evo sinoc najnovija vijest je da su polomili kriz u srednjoj bosni,

neki dan (prosli tjedan) neki kreteni zaustavili svadbu i mladozenju istukli pistoljem zbog hrvatske zastave na automobilu,

ja ne znam trebam li dalje , ovo su dva primjera u zadnja dva tjedna,

ma nek radi ko sta hoce samo kasno je poslje kukat i zapomagat kad se steta napravi.

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.