Anketa

Vezano na dilemu koju ima kolega Emre Can je mislim da bi trebao...

...iskazati svoje osjecaje pa kud puklo da puklo
21 (77.8%)
...zanemariti svoje osjecaje i zadrzati njen osjecaj prijateljstva
4 (14.8%)
...pričekati jos neko vrijeme pa tek onda nešto odluciti
2 (7.4%)

Ukupno Glasova: 27

Glasanje završeno: Svibanj 25, 2018, 15:32

Autor Tema: Ljubav i te stvari  (Posjeta: 173922 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
Odg: Ljubav i te stvari
« Odgovori #1440 : Listopad 28, 2022, 23:49 »
evo nezadovoljnici. nastavite svoju diskusiju o "tim stvarima". ko prvi krene sa nekakvim prostačenjem, podjebavanjem ide na hlađenje
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1441 : Listopad 28, 2022, 23:51 »
evo nezadovoljnici. nastavite svoju diskusiju o "tim stvarima". ko prvi krene sa nekakvim prostačenjem, podjebavanjem ide na hlađenje
Moderatori slusaju glas naroda, e da su nam takvi i politicari  :love :D

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #1442 : Listopad 28, 2022, 23:54 »
Moderatori slusaju glas naroda, e da su nam takvi i politicari :love :D
:lol :lol takav i jesam. sjedim u vijeću u opoziciji i nemrem promijenit ništa. vidiš sve što se krivo radi, al ne smiješ reć što se priča uokolo jer će te tužit za klevetu. grad nam je u banani, gradonačelnik bio neko vrijeme u bajbokani, vratio se al sve po starom
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #1443 : Studeni 10, 2022, 00:10 »
Skippi, kako ide? Ima li šta novo u ovih 20-ak dana na onu temu što si prije spominjao?
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #1444 : Studeni 10, 2022, 15:09 »
Skippi, kako ide? Ima li šta novo u ovih 20-ak dana na onu temu što si prije spominjao?

Nasao je kompromis s roditeljima. Otpepao je onu i nasao novu. Crnkinja je, ali je barem nasa, katolkinja. Vuk sit, ovce na broju.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1445 : Studeni 10, 2022, 15:11 »
Nikad ne bih rekao da je skipper assman. :D

Never miss a good chance to shut up.

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #1446 : Studeni 10, 2022, 20:51 »
Nasao je kompromis s roditeljima. Otpepao je onu i nasao novu. Crnkinja je, ali je barem nasa, katolkinja. Vuk sit, ovce na broju.
:lol :love
A sad ozbiljno, nije se s tim stvarima za pretjerano zezat.
Upisao sam sociologiju baš zato da otkrijem zašto su ljudi ovdje tako netrpeljivi prema drugima i drugačijima, ali do sad nisam otkrio. Netko bi sad ko iz topa rekao: RAT!
Ali mi smo dosta netrpeljivi i prema nacijama s kojima nismo bili u ratu. Npr. znam ovu priču: U rodnom selu mojih rođaka je jedan lik oženio ženu koja je Japanka i doveo ju da žive tamo. U selu vrlo brzo nastala pobuna, cijelo selo se pobunilo jer ona ,,nije naša". Htjeli su ih izbacit iz sela...
Ili recimo u jednom društvu sa kojim često izađem je i jedan crnac sa Kube koji živi u Hrvatskoj. Moja baka se zgrozila kad je čula da je crnac naš dobar frend! Teško je to definirati, ali vjerujem da Skippiju nije lako...
šta reć osim, WALK ON, WALK ON, WITH HOPE IN YOUR HEART... :D
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1447 : Studeni 10, 2022, 21:48 »
A sad ozbiljno, nije se s tim stvarima za pretjerano zezat.
Osobno mislim da se s takvim stvarima jedino i mozes zezat i to sto vise i sto jace dok ljudi s vremenom ne shvate apsurdnost toga.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1448 : Studeni 10, 2022, 23:35 »
o cemu vi ljudi trubite, cuj apsurdnost,cuj nejasnoce ,
pa sve je jasno kao dan,  gledajte malo siri kontekst cijele price,
da se nasi ljudi nisu tako samoorganizirali u inozemstvu i domovini i zivjeli takvim zivotom da se nije drzalo do tog modusa prezivljavanja u doba i vrijeme turaka austro/ugara pa titove jugoslavije pa sve do sad , da se nije pazilo na svaku sitnicu nikad nebi od nas nista bilo ni drzave ni zemlje ni jezika nista,

cista evolucija i odbrambeni mehanizam duboko ukorjenjenih gena

evo sad smo dio europske unije i jako smo mali progutat ce nas veliki kao kap vode,
ovo sto pisete i koristite engleski jezik je sranje,pomodarstvo samo tako, al unistava nas jezik nase bice i kulturu  a da toga niste ni svjesni,

progutat ce nas

citajte malo za demografski plan albanaca na kosovu makedoniji i crnoj gori,
njihovi demografi su napravili plan gdje se tacno vidi da hoce da po broju pripadnika nacije stignu i presisaju srbe koji su sad u vecini.
oni po obitelji imaju desetke djece planski , ne mjesaju se sa drugim narodima , pa ko voli nek racuna,

nije to samo slucaj kod nas pogledajte malo baskiju, citajte malo , o njihovoj borbi da opstanu,

recimo i mnogima nepoznat narod frieslanda koji ima svoj jezik zastavu himnu a zivi na podrucju sjeverne njemacke danske i sjeverne nizozemske, njihov nogometni klub je herenveen a dres zastava frieslanda,
oni ne podnose strance , ne mjesaju se cesto i rado a samo iz razloga samoodrzanja kulture i jezika,

pa dal se sjecate da u klubovima u baskiji nisu dali strancima da tamo igraju,

o irskoj i otoku i ostalim podrucjima u svijetu bi se moglo na dugo i siroko.

sve to ima svoje zasto i zato.

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1449 : Studeni 10, 2022, 23:53 »
Da, naravno da mi je apsurdno odredivati tko je kakav po tome odakle je, koje je boje/nacionalnosti ili ista slicno…

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1450 : Studeni 11, 2022, 00:00 »
Da, naravno da mi je apsurdno odredivati tko je kakav po tome odakle je, koje je boje/nacionalnosti ili ista slicno…

ne radi se ovde o odredjivanju ko je kakav covjek po ovim zadanim normama, tu se slazem sa tobom da je to glupost najveca , to su individualne stvari jedinke

vec se ovde radi o zastiti vlastite nacije jezika i kulture,opstojnosti i buducnosti na odredjenom teritoriju.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1451 : Studeni 11, 2022, 00:03 »
vec se ovde radi o zastiti vlastite nacije jezika i kulture,opstojnosti i buducnosti na odredjenom teritoriju.
Puno mi je bitnija vlastita sreca od iceg drugog.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1452 : Studeni 11, 2022, 00:11 »
Puno mi je bitnija vlastita sreca od iceg drugog.

to je vec osobna stvar i osobni izbor,

znam dosta ljudi koji su za djevojke imali djevojke drugih nacija al su od pocetka znali da ce za brak birati osobu iste nacionalnosti i sve je prolazilo OK,
po meni je bitno da li si svjestan nekih stvari od pocetka i tu kucni odgoj igra veliku ulogu odnosno kako si odgojen i koje su ti stvari u zivotu prioritet.

neki ljudi takodjer biraju istospolne partnere al biraju kao mjesto stanovanja gradove london amsterdam berlin  da bi u potpunosti bili srecni

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1453 : Studeni 11, 2022, 07:39 »

kod mene kući bolja situacija, bit će da je prvotni šok prošao. ljudi nauče živjet s raznim stvarima pa i s tim. sad su njeni preuzeli štafetu i trube da sam ustaša iz viteza i da se to treba okončat dok nema djece i svega toga. stalni pritisci njoj, neka retardirana uvjetovanja...vidjet ćemo na šta će sve izać.

@devil2 se zajebava, ali je u pravu. nekad sam dojma da bi moji bili sretniji da sam našao neku razvedenu 38-godišnjakinju s dvoje djece i trećim na putu, ali da se krsti. ili da je ona našla nekog plećatog međeda koji sije teror po sarajevskim naseljima, ali klanja. možda griješim, ali teeeeško.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1454 : Studeni 11, 2022, 08:08 »
kod mene kući bolja situacija, bit će da je prvotni šok prošao. ljudi nauče živjet s raznim stvarima pa i s tim. sad su njeni preuzeli štafetu i trube da sam ustaša iz viteza i da se to treba okončat dok nema djece i svega toga. stalni pritisci njoj, neka retardirana uvjetovanja...vidjet ćemo na šta će sve izać.

@devil2 se zajebava, ali je u pravu. nekad sam dojma da bi moji bili sretniji da sam našao neku razvedenu 38-godišnjakinju s dvoje djece i trećim na putu, ali da se krsti. ili da je ona našla nekog plećatog međeda koji sije teror po sarajevskim naseljima, ali klanja. možda griješim, ali teeeeško.

prijatelju, moj ti je savjet bjezi ne osvrci se, nema tu srece i nikad je biti nece.