Anketa

Ili-ili (Pivo odgovaraju samo punoljetni)

Pivo
46 (30.9%)
Sok
9 (6%)
Roštilj
56 (37.6%)
Slatkiši
10 (6.7%)
Vino
11 (7.4%)
Povrće
9 (6%)
Voće
8 (5.4%)

Ukupno Glasova: 82

Autor Tema: Piće, hrana i tome slično  (Posjeta: 84563 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Massone

• Hero Member
Odg: Piće, hrana i tome slično
« Odgovori #735 : Prosinac 27, 2016, 13:54 »
Samo konzumacija, iako me to ljuto u životu sjebalo. Imam problema sa žgaravicom nakon običnog gaziranog soka, sjebala mi ljutina želudac i sve oko njega, a tek mi je 25.

Moram pazit šta jedem, nakon najobičnijih stvari me sada hvata svaki ili svaki drugi dan, ali i dalje volim ljuto jest i ne mogu si pomoć. :neznam

Dok mi se ne stvori ozbiljan problem vjerojatno neću stat. :fiju

A imam toleranciju jako dobru na ljuto, te male papričice žvačem ko Mentose.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #736 : Prosinac 27, 2016, 21:19 »
Polako se bliži drugi mjesec i sadnja mojih prvih ljutih papričica. Informiram o svemu što će mi trebat kako bi moje papričice dale plod na kraju sezone.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #737 : Siječanj 13, 2017, 10:20 »
Jučer prvi put bio u kineskom restoranu i oduševljen sam. Hrana je odlična, dobije se poprilično velika porcija i cijene su dobre. Za interijer i sam ugođaj nemam riječi, predobro stvarno  :super

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #738 : Siječanj 13, 2017, 10:21 »
Nikad ne bi mogao probat piletinu u umaku od kikirikija sa listićima badema :bljak
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #739 : Siječanj 13, 2017, 10:25 »
Nikad ne bi mogao probat piletinu u umaku od kikirikija sa listićima badema :bljak

Najviše mi se sviđaju predjela i deserti, ali ni glavna jela nisu loša (pa tako ni piletina u umaku od kikirikija). Ipak, neke druge kuhinje su mi ipak dosta bolje. :)
Never miss a good chance to shut up.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #740 : Siječanj 13, 2017, 10:26 »

Jučer sam jeo tjesteninu s 3 vrste mesa i još pizdarija unutra (povrća, jaja, gljive) i pohanu piletinu u slatko kiselom umagu i rižu za prilog.

I ja sam bio skeptičan, ali se isplati probati  ;)

I još sam pio neko kinesko vino od šljive, slatko ko vrag, ali fino baš  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #741 : Siječanj 13, 2017, 10:27 »
I još sam pio neko kinesko vino od šljive, slatko ko vrag, ali fino baš  :D

:super
Never miss a good chance to shut up.

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #742 : Siječanj 13, 2017, 10:43 »
Jučer prvi put bio u kineskom restoranu i oduševljen sam. Hrana je odlična, dobije se poprilično velika porcija i cijene su dobre. Za interijer i sam ugođaj nemam riječi, predobro stvarno  :super

njihova kuhinja je uveliko prilagođena nama. Nose naziv kineska, ali ukusi nisu ni približno ekstremni kao što su kod njih.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #743 : Siječanj 13, 2017, 10:57 »
hoće reć da za lungić od koker španijela moram potegnut skroz do kine?  :(

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #744 : Siječanj 13, 2017, 11:03 »
Vjerojatno vas je dosta jelo, ali tko nije moj mu je savjet da proba Chilli con carne, meni osobno jedno od najboljih jela koje sam jeo. Ima milijun recepata na internetu, vise se svog ni ne sjecam. Koristio sam junetinu ili teletinu (nisam siguran) i napravio malo vodeniju smjesu. Ubio sam se ko krmak u ovome.

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #745 : Siječanj 13, 2017, 11:10 »
hoće reć da za lungić od koker španijela moram potegnut skroz do kine?  :(

ako ti nije žao možeš ga i kod kuće pripremiti. Govorim o okusima i začinima. U jednom zalogaju može se osjetiti i gorko i slatko, ljuto i kiselo.

Kod nas je to ublaženo i to jako, jer jednostavno nismo navikli na takve okuse odjednom.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #746 : Siječanj 13, 2017, 11:12 »
Nije loša hrana tamo u centru u kineskom. Uzmeš malu porciju i dobiješ brdo hrane (ak ti ovaj iz Kine lik tovari  :D). Jedem tamo piletinu iz voka i uz prilog rižu uzmem. Sviđa mi se kako je sve začinjeno, jedino da ima malo više piletine.

@Zoky
Tek sad vidim da si stavio gif.
Odgovor je zato što obožavam ljutu hranu. Bilo sirovo, umake, začin ili u nekom jelu. Na VolimLjuto par onih ljutih papričica 25kn, a i ovi mali umaci su također malo skuplji. I reko zašto nebi probo sam zasadit te sorte iz Peru-a, Trinindada, Kine i bog te pita odakle sve i napravit svoje domaće začine, sušene papričice, kiselit ih, ili ispeć na roštilju.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #747 : Siječanj 13, 2017, 12:08 »
kao što su mi čudne one mesne okruglice iz ikee sa džemom od brusnice, a onda kad sam probao mi se svidjelo.
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #749 : Srpanj 27, 2017, 12:37 »
Nakon što sam u 1 mjesecu posadio sjeme nekoliko vrsti ljutih papričica i zezao se s biljkama ovih 6 mjeseci, danas napravio svoj prvi umak i ispao je vrhunski   :)))