Meni na 2 gige radi perfektno.. To sigurno nije do rama jer fifa nikad nije ni bila zahtjevna igra. Mozda ti je do grafičke.
BTW. Ko uopće želi "uživat " u chelseau
pa, u prosloj sezoni na manager modeu sam fino rasturio Torresa Aggerom. na 5 mjeseci je bio ozljeden
nego... ja nikad nisam ni volio PES. FIFU igram od 1998 i RTWC, mislim da sam samo 2003 propustio. vidim da sad po svima FIFA je bolja, drago mi je vidjet da ste konacno shvatili sta je dobro
meni je osobno i 2009 bila super, pogotovo ona opcija igranja s misem. bilo je prilicno interesantno.
no, 2012 je jednostano rasturila. ono sta se polako naslucivalo u 2011 su dokraja usavrsili i napravili zbilja odlicnu odlicnu igru bez, barem po meni, mane. osim mozda penala, koji su dosta komplicirani za shvatit. (necu vam kvarit zabavu, mucite se i gnjavit ko ja tjedan dana
).
jedino, ali tu ih u optpunosti razumijem, tesko je radit odrene trikove na kompjuteru i tipkovnici. tu su mozda zeznuli stvar, ali to je i ovako prilicno tesko radit bez analoga, odnosno gljivica, jer je puno teze dobit preciznu kontrolu strelicama.
nadalje, jako mi se svida sto se igra moze apsolutno personalizirat! od jacine udarca (za vas i CPU) do brzine trcanja igraca, preciznosti dodavanja.. sve se moze personalizirat.
stvarno, genijalno nesto
9.5/10