Autor Tema: EA SPORTS FC  (Posjeta: 85748 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gerro

• Hero Member
Odg: FIFA (EA Sports)
« Odgovori #450 : Veljača 28, 2019, 10:55 »
Zašto ti je Seedorf na klupi? Isteko loan ili?

Mislim da nitko nema bolju momčad na forumu. :D

Jer ima drugu boju koze  :tuc ima još 5 utakmica  ]:)

Gogicu neda cura da igra, ti izgubio 2-3 pa prodo plejku, doddoon samo neke mutne poslove obavlja, nema tko igrati..
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #451 : Ožujak 01, 2019, 02:18 »

Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #452 : Ožujak 02, 2019, 04:04 »
Gento  ovisi o igracu, a ne o momcadi  :D :p

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #453 : Ožujak 02, 2019, 19:42 »
Gento  ovisi o igracu, a ne o momcadi  :D :p

Ne ovisi ni o momčadi ni o igraču, nego o igrici.
It is terribly simple.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #454 : Ožujak 02, 2019, 20:23 »
ovisi o momčadi, i igrici.

Ovako je bolje. Iako sam mišljenja da ovisi vise o igrici. Ne znam ali ponekad se pitam kako se to tako u 2 minute može sve okrenuti, da dobijem 2 gola, i ne mogu prismrdit njegovom golu, ili ako dođem u šansu da moj igrač lici na Balabana  :bljak

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #455 : Ožujak 02, 2019, 20:34 »
Ovako je bolje. Iako sam mišljenja da ovisi vise o igrici. Ne znam ali ponekad se pitam kako se to tako u 2 minute može sve okrenuti, da dobijem 2 gola, i ne mogu prismrdit njegovom golu, ili ako dođem u šansu da moj igrač lici na Balabana  :bljak

to ti je do AI, slično ko u PESu (fifu ne igram).. čak se nešto i pisalo o tome, odnosno ja gledao na YT (vezano uz PES), lik je to objasnio da iza 70 i neke min ako vodiš s golom razlike odjednom 'otvara' obrana,  igrači ostanu daleko od napadača, otvaraju se koridori prema naprijed, pasovi postaju neprecizni.. igram dugo PES i ima nešto u tome, vjerujem da i FIFA ima sličan 'mehanizam'..
YNWA!!

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #456 : Ožujak 02, 2019, 20:41 »
to ti je do AI, slično ko u PESu (fifu ne igram).. čak se nešto i pisalo o tome, odnosno ja gledao na YT (vezano uz PES), lik je to objasnio da iza 70 i neke min ako vodiš s golom razlike odjednom 'otvara' obrana,  igrači ostanu daleko od napadača, otvaraju se koridori prema naprijed, pasovi postaju neprecizni.. igram dugo PES i ima nešto u tome, vjerujem da i FIFA ima sličan 'mehanizam'..

Ma to mi ide na k***c, igram FUT di imaš WL (možda igraš i ti) i onda ti dođe ekipa s ikonama, s kojima možeš igrati, ili ekipa s gold igračima di su povučeni i samo kontre, ne možeš igrat (makar ja)

Pro objasnio, jedini s mudima ja mislim na cijeloj EA sceni.

Btw: do 7.3 vam je PES 19 na ps store 9.99€

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #457 : Ožujak 02, 2019, 21:49 »

Jer je FIFA skriptirana i takva je od FIFE 10.
Iako ovih dana ne igram više video igre, igrao sam FIFU prilično od 08 do 14 i bilo je jasno u kojem smijeru ta igra ide.
Zasrali su i zapustili Career Mode, sve je usmjereno na UT i zaradu od paketića.

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #458 : Ožujak 02, 2019, 23:00 »
Ne ovisi ni o momčadi ni o igraču, nego o igrici.

Bila je zajebancija ;) odavno FIFA nema veze s tim kako netko igra

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #459 : Ožujak 02, 2019, 23:12 »
Ma to mi ide na k***c, igram FUT di imaš WL (možda igraš i ti) i onda ti dođe ekipa s ikonama, s kojima možeš igrati, ili ekipa s gold igračima di su povučeni i samo kontre, ne možeš igrat (makar ja)

Pro objasnio, jedini s mudima ja mislim na cijeloj EA sceni.

Btw: do 7.3 vam je PES 19 na ps store 9.99€

evo slučajno naletio na live streaming tražeći taj video ali u vezi pes-a.. evo prebaci video na 15', lik gubi 2 razlike i ima dva igrača manje?!, pogledaj minutu šta slijedi :)

YNWA!!

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #460 : Ožujak 04, 2019, 07:51 »

Ma totalno je irelevantno kakva ti je momčad kad je momentum igre protiv tebe, jbt. kad sam imao na stoperima Rudigera i Akea znali su izgledat neprolazno u nekim utakmicama u kojima je protivnik imao Aguera i Hazarda naprijed a onda u slijedećoj u prvih 10 min prolazi 2 puta pas sa centra između moja 2 stopera i Baloteli me masakrira.

Isto tako je i kad sam imao Van Dijka i IF Baillya, izgledaju par utakmica savršeno, sve pokrivaju a onda odjedamput utakmica u kojoj im Insigne spiči hattrick GLAVOM, obojica oko njega + Mendy a ovaj skokove dobiva.

Isto se dešava i u napadu, igraš sa frajerom koji ima Varanea i Nestu na stoperima + Gattuso na CDM-u i spičiš mu 4-5 komada bez problema, u slj. utakmici lik ima Skriniara i Manolasa na stoperima i Allana na CDM-u i nemoš mu ništa, vrtim loptu po 3 puta oko njegove obrane sa jedne i druge strane i đabe mi, nemože proć igla a ne lopta, on me iz kontri ubije sa Immobileom, nemoš ga uhvatit, ja imam kontru sa Lucasom, 5 metara sam ispred njegove obrane i Skriniar me stigne u doslovno 3 koraka.

Ja sam popizdio i prestao igrat kad sam igrao WL, imam 22 pobjede i 2 utakmice do kraja ( uvijek mi je bio cilj dosegnut taj elite 3, znači 23 pobjede ).
Aj prvu sam bolji jedno 3 puta a spušim 2-1, ja zicere promašujem a ovaj mi pogađa finese iz prve, pomomirim se sa tim. Slijedeću igram, lik nikakvog skila nema, zabijem za 1-0 već u negdje 8. min, on krene sa centra, moji pogubljeni, krater u sredini i gol, poslije napadam, kako god puknem ili stativa ili golman brani, pred kraj poluvremena trčim sam na njegovog golmana, ovaj izlijeće, idem ga lobat, Aubameyang lijepo prebaci golmana a lopta ode kraj stative.
Aj i dalje sam ok, al onda show, krene frajer sa centra i ista situacija kao nakon gola, ništa mu ne mogu, moji pogubljeni, uklizat mu ne mogu, ništa, eto gola opet, i onda kad je frajer došao do lopte 35 min se dodavao, dodavao sa vezom, obranom i golmanom, ja do lopte nisam nikako mogao, 35 fucking minuta on se dodaje, stavim ultra atacking, presing al đabe mi, napadam ga sa igračem s kojim ja upravljam a ostali bježe od njega, e tu sam ispsovo čudesa u par minuta, od tad više ne igram aktivno, nije vrijedno, pa neće meni fucking igrica živce čupat.

Btw. najjača mi je ekipa koja ove rage videe snima iz dana u dan i vješa po Youtubeu, pa ljudi na rubu živčanog sloma, igra ih jebe u mozak al oni svejedno iz dana u dan opet igraju i opet se nerviraju, to moraš bit jebeni debil.

Uglavnom FUT je ogromno govno i od srca nikad nikom ne preporučam da igra, nije vrijedno, ja sigurno neću više aktivno uooće FIFU igrat, sa ekipom uz cugu da, ovako sam u neke misije ić, ma nema šanse.
It is terribly simple.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #461 : Srpanj 19, 2019, 16:35 »
Juve dao Konamiu licencu, pa ce se tako u Fifi 20 Juventus zvati "Peimonte Calcio" :lol :lol

Samo ce se to i promjenit u odnosu Fifa 19 prema Fifi 20

Online lfc

• Hero Member
« Odgovori #462 : Srpanj 19, 2019, 16:47 »
Juve dao Konamiu licencu, pa ce se tako u Fifi 20 Juventus zvati "Peimonte Calcio" :lol :lol

Samo ce se to i promjenit u odnosu Fifa 19 prema Fifi 20

Smijurija  :lol

Inače, pročitao sam negdje da je EA-u vrijednost strmoglavo pala za 600M funti nakon te objave.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #463 : Srpanj 19, 2019, 18:29 »
Ali su navodno za FIFU otkupili prava lpoola koji je do ove godine imao ugovor s Konamijem.. :(
YNWA!!

Online lfc

• Hero Member
« Odgovori #464 : Srpanj 19, 2019, 20:20 »
Ali su navodno za FIFU otkupili prava lpoola koji je do ove godine imao ugovor s Konamijem.. :(

To znači da će se u idućem PESu Liverpool zvat Merseyside Red?
Nije mi to najjasnije pošto smo se u FIFI 19 i PESu 19 zvali normalno, ''Liverpool''.
Ako smo imali ugovor s Konamijem kako to da se u FIFI nismo drugačije zvali?