Stvarno je sve li-la. Imamo šanse i mi i oni. I jedni i drugi imamo slabosti koje protivnik može iskoristiti i vrline kojima se obje strane mogu nametnuti jedna drugoj. Neće biti čudo budemo li gledali dramu do zadnje minute ili čak i produžetke/penale, ali lako je moguće da bilo mi njih, bilo oni nas nakantamo s 3:0 i pošaljemo (ili produžimo) u St. Petersburg.
Što se tiče Vrsaljka koji bi prema zadnjim najavama ipak mogao startati, nadam se da se nije podleglo primarno njegovoj nesumnjivoj želji da igra jer je zadnje što bi nam trebalo da u 10. minuti skuži da ipak ne može pa da moramo cijelu koncepciju preslagivati ranije nego li smo planirali.
Nadam se da ćemo odigrati muški, da će igrači biti na visini zadatka, ali i svojih mogućnosti. Znam da je teško očekivati da neki koji su možda podbacili cijelo prvenstvo (Perišić, Kovačić, pa i Kramarić) odjednom proigraju, ali eto, nadam se da će i oni odigrati inspirativan susret.
Činjenica je da ova generacija možda nikada nije ni odigrala neki susret na razini na kojoj se procjenjuje da bi mogla obzirom na igrački potencijal. Možda bi stoga bilo pretjerano očekivati to večeras i (eventualno) u nedjelju. Međutim, kako god se okrene ovo je labuđi pjev pa možda i dogodi se čudo i napokon doživimo eksploziju tog (navodnog ili stvarnog) talenta kojim ona obiluje.