Ma umišljeni Englezi do neba, jebote ko da su Njemačka na Svj. prvenstvima pa će nas zgazit, dulje nisu bili u završnicama nego mi.
Mala prednost za njih jer su sigurno odmorniji, u 90 min. riješili Švede i imali dosta lakšu utakmicu za razliku od nas. Ekipa onako solidna, ništa posebno, najjače oružje prekidi, 11 golova zabili do sad ( od toga 6 Panami ), od tih 11 golova 8 je iz prekida bilo. Nemaju ideje u vezi, Walker iza pušta poprilično, ma ono ekipa koja solidno izgleda ali ništa posebno.
Kažu mi ništa nismo odigrali, a šta su oni ?
Tunis pobjeda u 93 min iz prekida, od Belgije izgubili ali sa 2. ekipom, Columbiju prošli na penale, i gol u regularnom dijelu je bio iz penala, Švedi promašili 3 zicera, Pickford branio sve, jedino su tu jebenu Panamu zgazili.
Dalić samo nek stavi Broza na defanzivnog i Luku i Raketu na 8, i neka stavi Ćaletu ako treba na lijevog beka, nema veze što ništa ne napravi naprijed ali samo neka ne pušta iza kao ona dvojica propuha. Nadat se i da će Perišić konačno nešto odigrat na prvenstvu.
Ma lakše ćemo mi pokazat koliko vrijedimo ili ne vrijedimo protiv Engleske nego li je to protiv ovih koji samo nabijaju lopte naprijed, Island, Danska, Rusija, dosta šumara daj nekoga tko se želi nadigravat.