Anketa

U polufinale prolaze

Urugvaj
Francuska
Brazil
Belgija
Rusija
Hrvatska
Švedska
Engleska

Autor Tema: Eliminacijska faza  (Posjeta: 34055 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
Odg: Eliminacijska faza
« Odgovori #390 : Srpanj 08, 2018, 14:01 »
Vida si zakomplicirao život s jučerašnjim videom, koji mu iskreno nije trebao.
Koji video i što je točno izjavio ?

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #391 : Srpanj 08, 2018, 14:19 »
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #392 : Srpanj 08, 2018, 14:21 »
 :joj

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #393 : Srpanj 08, 2018, 14:25 »

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #394 : Srpanj 08, 2018, 14:27 »
Gdje je zlopasha da nam napise da ova Hrvatska nema sanse grupu proci i da ce biti uspjeh ako odnesu jednu pobjedu. Veliki znalac 🤣

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #395 : Srpanj 08, 2018, 15:38 »
Gdje je zlopasha da nam napise da ova Hrvatska nema sanse grupu proci i da ce biti uspjeh ako odnesu jednu pobjedu. Veliki znalac 🤣

:lol  Također sam prognozirao da Njemačka osvaja prvenstvo.
Kao da se vidi da ne gledam međunarodni nogomet skoro nikad a?

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #396 : Srpanj 08, 2018, 15:53 »
  Također sam prognozirao da Njemačka osvaja prvenstvo.
Kao da se vidi da ne gledam međunarodni nogomet skoro nikad a?
Samo sto si ovo za Hrvate ponovio 20 puta ko da se radi o Andori jbt
Prognozirao sam i ja da Spanija osvaja pa sta...

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #397 : Srpanj 08, 2018, 16:26 »
Ljudi Hrvatska je među 4 najbolje ekipe svijeta, ogroman, gigantski uspjeh za zemlju od 4 mil uglavnom siromašnih duša, to treba slaviti.

Što se tiće same utakmice, taktike, opet je sve uglavnom bilo loše i promašeno. Ako uvodiš NAPADAČA VIŠE TO NE ZNAČI DA ĆEŠ BIT OFANZIVNIJI, automatski ne, promašena taktika Dalića totalno, Luku i Raketu je stavio iza na defanzivne uz naše stopere a na beku imaš jebenog Strinića, Rusi pritisli naše stopere + Luku i Raketu sa sveg 3 igrača, težište prebacili na svoju lijevu stranu i to je to, ukrotili nas bez ikakvog problema, odvojili nam 2 linije a svjesno ostavljali prostora Striniću jer znaju da on ne zna izaći kroz pas iz obrane, jednom nekako uspjeli sa 2 dobijena duela i odmah pao gol, vidjelo se koliko je tamo Mandžo prostora imao.
Baš loše složena taktika, po meni promašena, koliko svi govorimo da netko treba čuvati leđa Raketi i Luki a da njih 2 budu 8-ce koje će imati prostora, ići naprijed iz drugog plana i tako tjerati Rebića i Perišića da idu široko i razvlač protivničku obranu dok onda oni ulaze u prazan prostor.
Nakon toga i samo vođenje utakmice Dalića je bilo preloše.
Vadiš Perišića uvodiš Broza, ok sa Brozom si trebao krenuti utakmicu ali ajde, vadiš Perišića, ajde i to, tvoj izbor, ali poslije vadiš i Kramarića a stavljaš Kovačića, zašto ?
Uvodiš 4. centralnog veznog igrača ? Čemu ?
U napadača ostaješ samo na Rebiću i Manđi koji su ti prije par dana igrali 120 min i sad još toliko, šta misliš da će oni napravit ? Perišić je loš, ok stoji, ali ga ne vadiš ako nemaš igrača tog tipa da ga zamijeniš. Poslije, u produžecima je to probao popraviti jer je Pjaca bio spreman za ulazak ali onda ti se desi ono sa Vrsaljkom i ostade ti na 2 ofanzivca koja ti igraju 240 min u 4 dana ...

Kovačić, strašno razočaranje, ali strašno, uđe, vidiš iz aviona koliko snage ima, daleko najviše od svih ljudi na terenu, ali muda čovjek nema, odlučnosti, ma ništa, 0 bodova, on kad uđe ne zna šta tamo radi, strašno razočaranje, kad nitko ne može više, a on ima snage u sebi koliko hoćeš opet niti jedan jedini prodor ne napravi, trči ko muha bez glave, baš ogromno razočaranje, iskreno se nadam da više neće minute dobit jer mi od njega ništa nemamo, kad uđe samo igrač manje.

Svaka čast dečkima na uspjehu, nitko sretniji od mene jučer, danas, sutra i ako Bog da do nedjelje, svaka čast i Daliću, uspjeh je ovo i njegov ali da se ne kaže da šutim kad reprezentaciju ide, ne šutim i dalje mislim da nije neki kalibar trenera, i dalje mislim da pogrešno ovo vodi, i dalje mislim da griješi sa taktikom.
Ono jučer ga školski nadigrao Cherchesov, Dalić stavi Kramu, ovaj naše stopere i Luku i Raketu napadne visoko sa 3 igrača i umrtvi nas, ovaj ubaci Broza i Kovačić, vadi Perišića i Kramu, ostanemo sa 2 napada i 4 vezna, Cherchesov se povuče u plitkih 4-4-2, 2 čvrste linije i to je to, opet ima utakmicu pod kontrolom. Prelako je sa inferiornijom ekipom imao ravnopravnu utakmicu, čak ljudi imali 7 udaraca u okvir, mi 3. Problem lijevog beka se opet nije riješio i izgleda da niti neće, a ključnim utakmicama patimo zbog toga.

Btw. ima informacija šta je sa Vrsaljkom ?

Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #398 : Srpanj 08, 2018, 16:44 »
Dalić je jučer opet fulao s taktikom, da. Zašto Lovren ne igra lijevog stopera da malo bolje povežemo zadnju liniju nego imamo Vidu i Strinića, koji su za koplje lošiji od desne strane obrane? E, i Strinić. Stvarno je čovjek polumrtav, ne znam da je jučer jednom prošao i zavrnuo. No doduše Pivarić i nije neka konkurencija, eventualno se moglo razmotriti ići na verziju s 3 stopera otraga, no to onda za sobom povlači cijeli vagon taktičkih pitanja.

Zašto opet početi s postavom kao protiv Nigerije? Nema stvarno smisla. Očito je da Rakitiću i Modriću treba jedan support veznjak, ali čak mislim da je bolji izbor za to Badelj nego Brozović. Mi jednostavno ne možemo nametnuti svoju igru, probiti prvi blok s ovakvim igračima u kadru. Tu nešto ne štima i to ne bi smjeli raditi. Imali smo puno sreće zasad, Engleska će biti potpuno druga utakmica gdje mi više nismo favoriti. Nadam se da ćemo odigrati bolje.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #399 : Srpanj 08, 2018, 18:48 »
Mislim da su nam šanse 50-50 i ne bih nikoga nazvao favoritima. S druge strane, očekujem da zadnju tekmu turnira izgubimo. :neznam
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #400 : Srpanj 08, 2018, 19:44 »
Kad je vec ova tema moram priznati da mi je ova Edenova partija protiv Brazila bila GOAT-ovska. Top 5 partija nekog fudbalera ikad,bolesno.
Uz Modrica najbolji igrac prvenstva za sad

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #401 : Srpanj 08, 2018, 20:21 »
Na poziciji lijevog beka nikad nije bila veca rupcaga nego danas. Strinic je nekad bio solidno rjesenje koji je znao na velikim natjecanjima sakriti svoje mane kojih je bezbroj, ali sada to djeluje bas lose. Pivaric isto sranje, svojim glupostima uvijek unosi nemir nazad. Kad bi na toj poziciji imali nekog normalnog uz nekog na poziciji zadnjeg veznog, bili bi bas mocni.  :D
Protiv Engleza se mora vratiti Brozovic, Kramaric na klupu. Bit ce zajebano, vec vidim da ce Sterling lomiti kicmu Strinicu i da ce im sve ici preko te strane.
Nasi moraju odigrati utakmicu generacije, nema nista bolje nego izbaciti napuhane Engleze za finale.  :super

je. ajd davao sam mu još fore nakon danaca, al ovo. pa isuste mili bože. ide pucat penal i kažem ženi evo ide mlakonja. tak je i opalio loptu i kaže ona totalni mlakonja. ni milimetra nije napredovao.

Bio sam uvjeren da ce promasiti penal, ali sam penal je manji problem. Veci problem je sto djeluje izgubljen na terenu, ko neki kadet koji je zalutao na teren, trci ko muha bez glave i odbija se od protivnika ko neki patuljak od 60kg. Apsolutno nista ne nudi na terenu, teska nula. Radije neka nikog ne ubacuje nego ovu alibi kukavicu.
« Zadnja izmjena: Srpanj 08, 2018, 20:31 devil2 »

Offline ynwa96

• Hero Member
« Odgovori #402 : Srpanj 08, 2018, 21:12 »
Strinic los ali kako nitko ne komentira Vrsaljka?? Lik od 7 ubacaja pogodi 1, ono namistanje na desnu nogu pa ubacaj mu ili zavrsi u bloku jer to izvodi toliko sporo ili zavrsi na 16-stercu, umisto na 5-ercu... iskreno san mislio da je bolji igrac. Srna je zna imat svojih losih utakmica ali realno je bio 3 klase bolji od Vrsaljka...

Offline treiler

• Hero Member

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"