Briljantne ili ne boli me k....,
ti tvoji Danci te drvosjece su fizicki mnogo jace i odmornije jer osim sjece sume ponekad nesto i odigraju na najvecoj razini.
U cemu je problem povjerovat covjeku koji nakon utakmice kaze da mu je bilo jako tesko igrat??I ne samo on i Raketa je imao isti problem jer igrom slucaja igrat za Real i Barcu tesku dugu sezonu iziskuje iste fizicke i psihicke napore kao za igrat za vatrogasno drustvo iz pripizdine.
Nek se nasi momci odmore a zlonamjernih je komentara uvjek bilo i bice.
Prvo, ispalo je tako ali nisam se htio referirati isključivo na tebe, već na puno takvih opservacija, što ujutro na kavi, što sinoć, što putem neta.
Sad, ti moji danci nisu moji danci, ja sam hrvat i navijam za hrvatsku.
Nigdje nisam ni rekao da modriću nije bilo teško igrati, vjerujem da mu je bilo, ali kakva to može biti izlika, zar drugima nisu bili isti uvjeti?
Jesu, ali treba biti pošten pa priznati da su oni netaleniraniji od nas, ali isto tako da su sinoc koristili ono najbolje sto imaju na najbolji moguci nacin, i potpuno neutralizirali nasu igru s time, pogotovo drugo poluvrijeme i za razliku od nas pruzili moguce i maksimum, a taj maksimum zahtjeva puno trke i zatvaranja prostora, sto su i uspjeli, vidi vraga usprkos teskom i sparnom vremenu.
Mi smo sinoc prosli i nitko sretniji od svih nas, pa tako i mene, ali nisam uvjeren da je sinoc prosla momcad koja je vise pokazala, mi jesmo bolji od Danske, ali jucer to nismo bili, oni su po meni zasluzili prolaz.
Ali neka, nek i mi ovako prolazimo, koliko smo samo puta vise pokazali pa ispali. Slobodno nek bude sparno do finala ako ce rezultat biti ovakav.
Ovo zlonamjerno necu ni komentirati.