Anketa

U polufinale prolaze

Urugvaj
Francuska
Brazil
Belgija
Rusija
Hrvatska
Švedska
Engleska

Autor Tema: Eliminacijska faza  (Posjeta: 33334 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
Odg: Eliminacijska faza
« Odgovori #15 : Lipanj 29, 2018, 20:38 »
Znači nemoš više otvorit facebook, neke vijesti, sportsku stranicu a da te ne zveknu odmah naslovi: Hrvatska prvi favorit za prvaka, Hrvatska u najboljoj formi, Hrvatska ima otvoren put, Hrvatska će nadmašit generaciju 98, Hrvatska ovo, Hrvatska ono.

Pa jebemu mater, ja sam i prije prvenstva govorio da smo dobri i da možemo daleko, sad je nakon ovih utakmica taj dojam još bolji ali i dalje smo mi ekipa kakva jesmo, i dalje mi nismo sam vrh svjetskog nogometa i tako se treba ponašat da ne bi odmah u nedjelju bilo pakuj kofere i kući.
Bolji jesmo od Danske, kvalitetniji, u boljoj formi ali i dalje nama Danska nije neki mali zalogaj već popriličan izazov, a da ne pričam o ostalik reprezentacijama, treba se spustiti na zemlju ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #16 : Lipanj 29, 2018, 22:24 »
Znači nemoš više otvorit facebook, neke vijesti, sportsku stranicu a da te ne zveknu odmah naslovi: Hrvatska prvi favorit za prvaka, Hrvatska u najboljoj formi, Hrvatska ima otvoren put, Hrvatska će nadmašit generaciju 98, Hrvatska ovo, Hrvatska ono.

Pa jebemu mater, ja sam i prije prvenstva govorio da smo dobri i da možemo daleko, sad je nakon ovih utakmica taj dojam još bolji ali i dalje smo mi ekipa kakva jesmo, i dalje mi nismo sam vrh svjetskog nogometa i tako se treba ponašat da ne bi odmah u nedjelju bilo pakuj kofere i kući.
Bolji jesmo od Danske, kvalitetniji, u boljoj formi ali i dalje nama Danska nije neki mali zalogaj već popriličan izazov, a da ne pričam o ostalik reprezentacijama, treba se spustiti na zemlju ...

Slažem se, tipično naše razmišljanje.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #17 : Lipanj 29, 2018, 22:35 »
To je samo klasično nabijanje klikova,svako ko se imalo razumi u nogomet zna da će sama Danska biti teška utakmica,a di su tek španjolci i ostatak ekipe. Jbga to je klasika,još kod nas sve prolazi
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #18 : Lipanj 29, 2018, 22:50 »
Normalno nakon ovakvih rezultata da se diže hype, pogotovo sad kad i moja strina i tvoja baba 'prate' nogomet. To mi je jedan od, ako ne i glavni razlog zbog kojeg mi mundijal redovno pada u očima, no..
Usprkos svim našim dosadašnjim posrtanjima nakon odličnih prezentacija u grupi, ne treba ni zatvarati oči. Igramo dobro, djelujemo dobro, Danska će biti teška utakmica, teška na terenu, ali i psihološki, psihološki iz toga što ulazimo kao favoriti u taj dvoboj, jer jesmo pokazali više i bolje izgledamo od njih.
Naravno, gomila faktora igra ulogu, poput sreće koju moramo imati, a onda je sve moguće.
Da, i nakon Danske :D

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #19 : Lipanj 30, 2018, 01:47 »

Zahvaljujuci nasim igrama i demoliranju Argentine smo se prometnuli u favorita.Realno to i jesmo i to ne prenose samo nasi mediji vec tako misle i svi ozbiljniji sportski komentatori sirom planete.
Danska jeste dobra momcad i treba je postivat al smo dosta bolji i ne znam zasto bjezati od uloge favorita.Jaci smo i idemo to i pokazat na terenu.
Kao sto je rekao Dalic korak po korak -tekma po tekma pa sve do finala :love

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #20 : Lipanj 30, 2018, 06:08 »
Hrvatski novinari su najveci klosari i idioti koji prvo napumpaju atmosferu kako je Hrvatska glavni favorit za osvajanje ( :lol), a onda ce u slucaju ispadanja od Spanjolaca (sto je itekako realno) ili jos gore Danaca (sto bi istina bilo razocaranje) svi portali i novine vristati s naslovnica o katastrofi, apokalipsi, sramoti...
Jedna Spanjolska na klupi ima Kokea, Saula, Azpilicuetu, Lucasa, Asensia, Thiaga...da ne govorim kako bi prakticki i svi ostali s klupe (Monreal, Nacho, Aspas i ekipa) igrali u prvih XI Hrvatske, ali vidim da su mnogi i tu vec zabiljezili prolaz.  :bljak

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #21 : Lipanj 30, 2018, 09:26 »
Hrvatski novinari su najveci klosari i idioti koji prvo napumpaju atmosferu kako je Hrvatska glavni favorit za osvajanje ( :lol), a onda ce u slucaju ispadanja od Spanjolaca (sto je itekako realno) ili jos gore Danaca (sto bi istina bilo razocaranje) svi portali i novine vristati s naslovnica o katastrofi, apokalipsi, sramoti...
Jedna Spanjolska na klupi ima Kokea, Saula, Azpilicuetu, Lucasa, Asensia, Thiaga...da ne govorim kako bi prakticki i svi ostali s klupe (Monreal, Nacho, Aspas i ekipa) igrali u prvih XI Hrvatske, ali vidim da su mnogi i tu vec zabiljezili prolaz.  :bljak

Ovo je stvarno komedija da spominjes ovog debila u bilo kom ozbiljnom kontekstu,
a ne znam u cemu je problem u napumpavanju atmosfere od strane pojedinih novinara? To rade svi nogometni novinari bez razlike od Juzne Amerike do Hrvatske.To im je posao.

Ko zeli ozbiljne i realne komentare i prognoze on slusa strucna lica,trenere i bivse profesionalce koji na tu temu imaju sto reci.

I jedna Argentina ima jako zvucna nogometna imena al to u utakmici sa nama na terenu u datom trenutku i nije bilo presudno i to smo se vec uvjerili.
I ruku na srce sta bi mi konkretno imali od tog da nas novinari ohrabruju i podrzavaju da gubimo samopouzdanje dok nasa javnost pisa u krevet od straha pred Aspasom i kompanijom.

Meni se od tih kompleksa da smo jadni vise sere nego od bilo koje euforije koju mos mislit rade novinari.

I evo bas neki dan novinari Njemackog Bilda su komentirali sportske uspjehe jedne male zemljice koja imamalo vise stanovnika nego njihov Berlin i nabrajajuci nase sportske talente u svim sportovima i sportski duh koji imamo zakljucili su da smo u srazmjeri sa brojem stanovnika  najjaca sportska nacija na svijetu.

Idemo samo hrabro igrat nogomet.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #22 : Lipanj 30, 2018, 09:43 »

Ovo je stvarno komedija da spominjes ovog debila u bilo kom ozbiljnom kontekstu,

Frajer je dobar igrač, to što mu Rodgers nije dao priliku nikad je njegov problem, ne Aspasov.

U Sevilli i Celti kida, to što ti gledaš samo Liverpool je tvoja stvar.
19 + 6 + 7 + 9 + 3 + 4 + 1

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #23 : Lipanj 30, 2018, 11:00 »
Znači da, po mišljenju iz ankete, ne bi trebalo biti iznenađenja u 1/8 finala, tj svi oni koji su prošli svoju grupu kao prvi morali bi proći u 1/4 finale.
U 1/4 i 4/4 bi trebalo biti najneizvjesnije a (ukupno) najviše šanse za skinuti 'nosioca' (recimo to tako) imaju Švicarci, zatim su tu Portugalci te na kraju J.Amerikanci (Argentina i Kolumbija). Sasvim suprotno je u 2/4 i 3/4 di bi moralo biti sve glatko, uz opasku kako kod Hrvatske ne možemo biti posve objektivni, ali ipak nismo niti 100% sigurni u prolaz, kao što je to u dvoboju Belgije i Japana di ekipa iz Azije nema ni 0.5% šanse.
Pa da vidimo kako će to izgledati! Po imenima, 5x WC prvaci i još 4x WC finalisti, danas su možda i najzanimljivije kombinacije.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #24 : Lipanj 30, 2018, 11:06 »
Frajer je dobar igrač, to što mu Rodgers nije dao priliku nikad je njegov problem, ne Aspasov.

U Sevilli i Celti kida, to što ti gledaš samo Liverpool je tvoja stvar.

Gledajuc tvoju sliku profila i povezujuc je sa ovom recenicom o Aspasu sve mi je jasno.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #25 : Lipanj 30, 2018, 12:39 »

Gledajuc tvoju sliku profila i povezujuc je sa ovom recenicom o Aspasu sve mi je jasno.
Znaci zanemarujes ucinak Aspasa u spanjolskoj ligi povezivajuci sliku profila sa napisanim, samo da bi potvrdio svoju tezu?? Iago nije uspio u Liverpoolu, neću ulaziti u raspravu zašto, ali ni prvi ni zadnji kojemu se to dogodilo

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #26 : Lipanj 30, 2018, 13:40 »
Znaci zanemarujes ucinak Aspasa u spanjolskoj ligi povezivajuci sliku profila sa napisanim, samo da bi potvrdio svoju tezu?? Iago nije uspio u Liverpoolu, neću ulaziti u raspravu zašto, ali ni prvi ni zadnji kojemu se to dogodilo

Nista ja ne zanemarujem nit osporavam bilo ciji ucinak eto ih tamo ,nego hocu rec da za mene ni Aspas ni Muller nisu nikakvi igraci.
Ne citam ne pratim statistiku u nogometu nit mi ona ista znaci,
Igrace gledam i tako ih dozivljavam i onda stvaram sliku o njima a ako vec budemo igrali protiv Spanije biti cu presretan da im Aspas igra u vrhu napada.

Offline red

• Hero Member
  • walk on
« Odgovori #27 : Lipanj 30, 2018, 14:37 »

Nista ja ne zanemarujem nit osporavam bilo ciji ucinak eto ih tamo ,nego hocu rec da za mene ni Aspas ni Muller nisu nikakvi igraci.
Igrace gledam i tako ih dozivljavam i onda stvaram sliku o njima a ako vec budemo igrali protiv Spanije biti cu presretan da im Aspas igra u vrhu napada.

Muller nikakav igrač?

:lol :lol :lol
ALLEZ! ALLEZ! ALLEZ!

Offline Moos

• Sr. Member
« Odgovori #28 : Lipanj 30, 2018, 14:38 »

Taj Aspas bi nama zabio dva komada sigurno

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #29 : Lipanj 30, 2018, 16:12 »
Ovaj dechamp je takav neznalica u rangu čačića pa njemu ne igraju mendy i sidibe kakav lik. Sva sreća mbape stvarno odličan,kakav sprint,a ovaj rojo i golman argentine hrpa govana
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif