Anketa

U polufinale prolaze

Urugvaj
Francuska
Brazil
Belgija
Rusija
Hrvatska
Švedska
Engleska

Autor Tema: Eliminacijska faza  (Posjeta: 39025 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline brutek

• Hero Member
Odg: Eliminacijska faza
« Odgovori #585 : Srpanj 15, 2018, 20:20 »
nestalo je snage od 60-e minute. al svaka čast npr striniću, ugodno me iznenadio na mbapeu, mislio sam da će ga uništiti, a tek je negovim izlaskom proigrao. i lovren standardan, dok je vezni red malo podbacio u obrani zbog čega su pali 3. i 4. gol.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #586 : Srpanj 15, 2018, 20:41 »
Cist penal da ga je pogodila u nogu pa u ruku ne bi bio ali ovako cist...

Daj ne prdi gluposti, Perišić u duelu Drži ruke u zraku kao 1 vs 1 u sesnajtercu, i kad je lopta prošla on j je ne namjerno diro, i to nije bilo ne namjerno. Ako 5 ljudi koji gledaju iz Vara ne sviraju, i ovaj Argentinac svira to je supak.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #587 : Srpanj 15, 2018, 20:47 »
Ali primiti dva gola u prvom poluvremenu u finalu SP iz jednog šuta, iz jedina dva prekida, pa to je nestvarno. Kako se sreća posrala po nama, i prokleti sudac s onim prvim nepostojećim faulom. Koji okrutan sport, pogotovo jer ćemo više teško ikad gledati Hrvatsku u finalu SP.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline DoctorEvil

• Sr. Member
« Odgovori #588 : Srpanj 15, 2018, 20:56 »
Sralo nas je na penalima, sad je posralo Francuze protiv nas. Jbg tako to ide. Meni je nevjerojatno bilo kad su pokazali statistiku, mi 14 šuteva oni 7. I uz toliko ravnopravnu, čak i bolju igru oni su imali 4-1 u jednom trenutku. Izgleda da nije bilo suđeno.

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #589 : Srpanj 15, 2018, 21:03 »
Daj ne prdi gluposti, Perišić u duelu Drži ruke u zraku kao 1 vs 1 u sesnajtercu, i kad je lopta prošla on j je ne namjerno diro, i to nije bilo ne namjerno. Ako 5 ljudi koji gledaju iz Vara ne sviraju, i ovaj Argentinac svira to je supak.

Ajde molim te, penal ko kuća. I odakle tebi da ovi iz VAR-a nisu svirali?

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #590 : Srpanj 15, 2018, 21:06 »
Subasic je bio ocajan, pogotovo kod gola Mbappea. Bez obzira, nakon onih penala mu se nema sto reci.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #591 : Srpanj 15, 2018, 21:11 »
Na forumu vlada katastrofalno nepoznavanje VAR-a nakon 30 dana natjecanja i zato se prosipaju ovakve gluposti.

Jebote, mi nemamo NIKAKVU informaciju što oni iz sobe dobace glavnom sucu, baš nikakvu. Na kraju je odluka uvijek na glavnom.

E sad, ako je Pitana prvo pokazao Subinu loptu, pa na VAR-ovu sugestiju otišao pogledati, a onda gledao više puta.... Valjda se i on dvoumio. Perišić je igrao rukom, čovjek je donio odluku i amen.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #592 : Srpanj 15, 2018, 21:12 »

Krava uvijek mora biti u sredistu pozornosti.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #593 : Srpanj 15, 2018, 21:13 »
Kakva kretenuša, mrš.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #594 : Srpanj 15, 2018, 21:13 »

Jos malo

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #595 : Srpanj 15, 2018, 21:15 »

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #596 : Srpanj 15, 2018, 21:24 »
Ajde molim te, penal ko kuća. I odakle tebi da ovi iz VAR-a nisu svirali?

Ako si gledo mogo si sam služit “daj pogledaj sam, pa sviraj” u tom smislu. Ne može igrač u jednoj sekundi ruku maknut sa položaja.

Ako si igro nogomet, na 5 protiv 5 uvjek si u skoku imo ruku na igraču, ili ti tako “ne prirodnom položaju” i on još svira penal. Mislim da je bio onaj svabo doktor da nebi sviro!!

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #597 : Srpanj 15, 2018, 21:26 »

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #598 : Srpanj 15, 2018, 21:27 »
Zbog rukometa imam traume od ovih odvratnih kvazi francuza i evo sad i nogomet tako da su mi definitivno najodvratnija azilantsko izbjeglicka nacija.

da nisu imali pomoc suca pri prvom golu i jedanaestercu sad bi dudlali kitu,sramota,gonite se u 3 pm
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #599 : Srpanj 15, 2018, 21:28 »

Ne kuzim šta s time želiš rec?!

Za mene svakako kao “auslender” plus za nju sta je nosila dres repke, koji niti jedan drugi prijesednik nije napravio