Anketa

U polufinale prolaze

Urugvaj
Francuska
Brazil
Belgija
Rusija
Hrvatska
Švedska
Engleska

Autor Tema: Eliminacijska faza  (Posjeta: 35474 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Eliminacijska faza
« Odgovori #375 : Srpanj 07, 2018, 23:26 »
Igramo za k***c,dobit cemo po picki u finalu ili za trece
Bas uzas ako dobijemo po picki u finalu...

Ajte u k***c

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #376 : Srpanj 07, 2018, 23:28 »
Kakav debilizam. Jos samo fale oni specijalci koji ce reci kako je to do luzerskog mentaliteta ako zavrsimo na kraju 4.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #377 : Srpanj 07, 2018, 23:30 »
Kakav doktor,eventualno stavljam Iniesta zajedno s njim u recenicu i to je to  :love

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #378 : Srpanj 07, 2018, 23:33 »
Onaj šprint Modrića  :love
Kakav igrač.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #379 : Srpanj 07, 2018, 23:37 »
Majku majčinu, može li bez drame??!?!?

Ne mogu te ostaviti ravnodušnog da si ne znam tko...

Offline adn4n

• Hero Member
  • Cut my veins open and I'll bleed Liverpool red
« Odgovori #380 : Srpanj 07, 2018, 23:58 »
Majku majčinu, može li bez drame??!?!?

Ne mogu te ostaviti ravnodušnog da si ne znam tko...
Zar se nisi navikal na to dok si gledal Liverpool ? :D
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #381 : Srpanj 07, 2018, 23:59 »
Igra nije bila bajna, ali svejedno su bili duplo bolji od Rusa 90% utakmice. Bojim se da su nam sanse protiv Engleza male (bez obzira sto su i oni po igri goli k***c), ali moguce da sad i Mandzo krene trcati, a Perisic nesto odigra, pa cu ipak ostati optimistican.

Mislim da je nakon ovog veceras i posljednjem covjeku jasno u kakvo govno od igraca je izrastao Kovacic.

Lovren igra nestvarno, a najbolje od svega je sto napokon (racunam sve sportove) imamo golmana koji je sposoban obraniti "nemoguce", a ne vrece govana koje brane samo ono sto bas moraju.

Modric i danas veci dio utakmice slab, ali se probudio kad je bilo najpotrebnije. Trebamo ga protiv Engleza na najvisem mogucem nivou.

Btw, prejaka mi je scena kod prvog gola kad Mandzo vodi loptu a nitko ga ne napada pet metara od gola.  :D I Rusi znaju koliko je traljav, onaj centarsut je srecom zavrsio na glavi kramarica.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #382 : Srpanj 08, 2018, 00:16 »
Ljudi HRVATSKA JE U POLUFINALU SVJETSKOG PRVENSTVA.
Francuska, Engleska, Belgija i HRVATSKA!!!!

Nije valjalo puno toga, ali o tome sutraaaa, noćas samo HRVATSKA, samo alkohol i samo navijačke pjesme !!!!!!!!
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #383 : Srpanj 08, 2018, 10:08 »

Modric i danas veci dio utakmice slab, ali se probudio kad je bilo najpotrebnije. Trebamo ga protiv Engleza na najvisem mogucem nivou.

Sta ti pricas ?
Lik je hladan ko spricer, leti cijelu utakmicu, em se izvlaci iz nemogucih situacija i odigrava pasove koje pola veznjanka nebi ni vidlo, em trci ko da je prva minuta u 110 minuti produzetaka. Jucer uz Loverna nas najbolji igrac. Je imao je par traljavih udaraca prema golu sa 20m, al njegovo zalaganj na terenu je odlicno.

Mene brine ovaj Perisic koji je dosta lose nastupa na ovom WC. Nađe se u super pozicijama, al uvijek iz gol šanse traljavo otpuca.

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #384 : Srpanj 08, 2018, 11:57 »
Sad ili nikad...
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #385 : Srpanj 08, 2018, 12:09 »
Sad ili nikad...

Tako izgleda od trenutka kad su Rusi izbacili Španjolce, pa po nekim parametrima i od prije toga. Sve nam se otvara, mi to uspješno dosad koristimo, i da izgleda kao sad ili nikad. Ajmoooooo!!!!

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #386 : Srpanj 08, 2018, 12:26 »
Mislim da je nakon ovog veceras i posljednjem covjeku jasno u kakvo govno od igraca je izrastao Kovacic.
je. ajd davao sam mu još fore nakon danaca, al ovo. pa isuste mili bože. ide pucat penal i kažem ženi evo ide mlakonja. tak je i opalio loptu i kaže ona totalni mlakonja. ni milimetra nije napredovao.
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #387 : Srpanj 08, 2018, 12:28 »
Da... Ždrijeb nas je pomazio, zrelost ekipe, zajedništvo, atmosfera... sve je kliknulo. Kad smo prošli skupinu i kad se saznalo da igramo s Danskom, reko ako njih pobijedimo, to je to, u polufinalu smo... a onda moraš pobijediti samo jednu utakmicu za medalju... zvuči jednostavno zar ne?  :D

Svaka čast dečkima i stožeru. S obzirom na ekipe na turniru, prije turnira bi mi i četvrtfinale bilo zadovoljavajuće. A onda je počeo show sa svim ispadanjima favorita, i u drugoj strani ždrijeba su se teškaši poizbacali a nama se sve otvorilo. Fali još samo malo...

Igramo za k***c,dobit cemo po picki u finalu ili za trece

A ovo je bolje ne komentirati.

je. ajd davao sam mu još fore nakon danaca, al ovo. pa isuste mili bože. ide pucat penal i kažem ženi evo ide mlakonja. tak je i opalio loptu i kaže ona totalni mlakonja. ni milimetra nije napredovao.

Totalan alibi igrač. Izgledao mi je bolje prije 4 godine, npr. protiv Islanda na Maksimiru za kvalifikaciju na SP 2014., nego jučer ili protiv Islanda u skupini. Što je točno njegova uloga?
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"

Online Gerro

• Hero Member
« Odgovori #389 : Srpanj 08, 2018, 13:12 »
Vida si zakomplicirao život s jučerašnjim videom, koji mu iskreno nije trebao.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!