Anketa

U polufinale prolaze

Urugvaj
Francuska
Brazil
Belgija
Rusija
Hrvatska
Švedska
Engleska

Autor Tema: Eliminacijska faza  (Posjeta: 40579 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
Odg: Eliminacijska faza
« Odgovori #180 : Srpanj 02, 2018, 00:47 »
Objektivno smo odigrali jako lošu utakmicu, Dejo i Vida su bili dobri, Rebić naprijed strašan, jedini je radio razliku na terenu, ostali ništa, veza nam se pogubila, Perišić još uvijek nije došao na prvenstvo, bekovi baš loši i beskorisni u fazi napada, Mandžukić je bio sve samo ne opasan za protivnički gol.

Ali, mi dobili utakmicu, Suba heroj, Raketa rutinirano.
Hrvatska u 1/4 finalu SP-a, među 8 najboljih, da bi ušli u borbu za medalje na putu nam stoji Rusija, borbena ali strašno limitirana ekipa u svakom pogledu. Sve je na nama, ako odigramo kako znamo ulazimo u borbu za medalje, pazi do borbe za medalje te dijeli samo Rusija, pa jebemu mater ako to propustimo onda smo zbilja teški kreteni i luzeri ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #181 : Srpanj 02, 2018, 00:54 »
Vida je bio uzasan, jedan Cornelius je od njega radio budalu, cak mu je Lovren u jednom trenutku morao objasnjavat da ne moze vise na isti nacin pokusavat. S loptom je uvijek kriminalan, iako nas je danas skoro pokopao par puta, al je bio bas los i iza. Mislim nije da se cudim, definitivno kad pogledas momcad on je jedna od slabijih karika, znalo se to i prije prvenstva, al pokazuje to i cijelo prvenstvo, sreca pa Lovren igra cudesno.

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #182 : Srpanj 02, 2018, 03:36 »
Vida ajme majko ja sam ludia na njegove wannabe pokušaje čitanja,možda ćaletu-cara stavit,ali siguran sam da dalić ne mjenja pobjedničku postavu
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #183 : Srpanj 02, 2018, 07:23 »
Treba staviti Ćorluku, za Vidu je Beckenbauer. Ono jučer je bilo stvarno užasno.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #184 : Srpanj 02, 2018, 07:35 »
Modrica uvijek hvalim, ali ono sinoc je ocajno bilo. Jedna od najgorih utakmica u dresu reprezentacije, bez obzira na penal.
Vida i Strinic su opasnost ziva cim prime loptu u noge, umrem deset puta dok je se ne rijese. Svejedno, Vida mora igrati jer su druge opcije tri puta gore.
Rebic je izrastao u odlicnog igraca. Hrvatski Sadio Mane.  :D

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #185 : Srpanj 02, 2018, 07:47 »
Rebić će napraviti transfer karijere nakon prvenstva, bez ikakve dvojbe. Šubašić? Skinuo desetogodišnji teret luzerstva sa reprezentacije, treba mu spomenik izliti.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #186 : Srpanj 02, 2018, 08:30 »
Lovren -  :klanja
Subasic - :klanja
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #187 : Srpanj 02, 2018, 08:50 »
Jel Klopp gledao Rebica? Decko ima ono Heavy u sebi sto nas trener bas i trazi. :D
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #188 : Srpanj 02, 2018, 08:56 »
Čitam samo naši podbacili...
Jesu, u odnosu na prve tri utakmice su podbacili, pogotovo vezni red, ali.. ustvari su nam Danci očitali taktičku lekciju, savršeno pripremili pressing na zadnju našu liniju, pogotovo drugo poluvrijeme pojeli su nas, odlično su odigrali taktički, izvukli ono najbolje iz sebe što imaju i dominirali utakmicom. Način na koji su sprečili naš protok lopte do veznog reda je bio briljantan, ogolili su naše slabosti tu, i potpuno taktički pobjedili utakmicu.
Definitivno najbolja njihova predstava na prvenstvu, i naša najgora.
Ali, nema veze, usprkos boljoj Danskoj predstavi Mi smo ti koji idu dalje, sreće u ovoj fazi natjecanja nikad dosta, daj Bože da nas nastavi pratiti.

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #189 : Srpanj 02, 2018, 08:59 »
subašić i modrić su između ostaog čupali i sebe. prvi jer bi mu svi stavljali na teret prvi gol kao pacerski, a drugi i zbog maminja i zbog fulanog penala. a kaj se penala tiče, logično je, ma tko to bio, da pucaju svježiji igrači (3 od 5) i dva najiskusnija i najbolja izvođača. iako me zanima tko bi bio eventualni šesti (gotovo siguran sam da bi to bio lovren).
ali u principu očekivano teška tekma kao i uvijek sa skandinavcima, u kojoj su oni igrali skoro pa svoj maksimum, a naši barem 20% slabije od grupnog dijela.
dio je u njihovoj taktici gdje su nam ubili taktiku iznošenja lopte u povratcima modrića i rakitića između halfova, a onda kupili sve na silu poslane duge lopte. za nešto tečnije je  falio povratak napadača u međulinije po loptu, a to se od manđe teško i može očekivat jer nije taj tip igrača.

Offline DoctorEvil

• Sr. Member
« Odgovori #190 : Srpanj 02, 2018, 09:19 »
tek sad sam vidio  :lol :lol  ]:) ]:) :srednji :srednji

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #191 : Srpanj 02, 2018, 09:25 »
Modrica uvijek hvalim, ali ono sinoc je ocajno bilo. Jedna od najgorih utakmica u dresu reprezentacije, bez obzira na penal.
Vida i Strinic su opasnost ziva cim prime loptu u noge, umrem deset puta dok je se ne rijese. Svejedno, Vida mora igrati jer su druge opcije tri puta gore.
Rebic je izrastao u odlicnog igraca. Hrvatski Sadio Mane.  :D
Je, Modric uzasan jucer, izgledao je kao da se ne moze pomaknut vecinu tekme, zbog tog smo vecinom i izgledali lose jer smo igrali vecinu tekme s 1 i pol veznjakom. Je, Vida bi mi igrao do kraja prvenstva, iduci ciklus se vec nadam da bi Caleta-Car ga mogao malo izgurati, nebi bio neki veliki upgrade, ali stvarno ne zelim dugo gledati Vidu i to jos dok gubi fizikalije.

Rebic igra dobar turnir ali i dalje mislim da bi mu nekakav Everton bio maksimum, a nisam siguran ni da bi tamo mogao previse.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #192 : Srpanj 02, 2018, 09:54 »
Je, Modric uzasan jucer, izgledao je kao da se ne moze pomaknut vecinu tekme, zbog tog smo vecinom i izgledali lose jer smo igrali vecinu tekme s 1 i pol veznjakom. Je, Vida bi mi igrao do kraja prvenstva, iduci ciklus se vec nadam da bi Caleta-Car ga mogao malo izgurati, nebi bio neki veliki upgrade, ali stvarno ne zelim dugo gledati Vidu i to jos dok gubi fizikalije.

Rebic igra dobar turnir ali i dalje mislim da bi mu nekakav Everton bio maksimum, a nisam siguran ni da bi tamo mogao previse.

Sto se tice Modrica i sam je poslje tekme rekao da mu je jako tesko bilo igrat jer je bilo sparno i borio se za zrak a nista bolje se ni Rakitic nije osjecao.Njih dvojicu konkretrno je stigao umor od duge sezone igranja na najvisoj razini i to je razumljivo i ocekivano.
Imaju sad 5 dana pa se mogu malo oporavit. :super a svaka cast Modricu uzeo je opet pucati poslje kiksa i kapa dolje.(Gleda li Hendo ovo nas vrli kapetan)

A sto se tice Rebica mislim da bi od njega Klopp napravio odlicnog igraca i da bi u Liverpoolu sa nasim stilom nogometa bio jos mnogo bolji.
Moje misljenje.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #193 : Srpanj 02, 2018, 10:00 »

Caleta Car mi djeluje skroz poplaseno i smuseno dok igra, ne vjerujem da ce on bit neko rjesenje za stopersku poziciju. Cak mi i Mitrovic djeluje bolje od njega, barem ovo u reprezentaciji sto je igrao.
Pa sumnjam da itko misli kako je Rebic spreman igrati za neki od top klubova, ali ove iz drugog razloga bez problema, mada sve ovisi o njegovoj glavi. Da ga Niko Kovac nije forsirao tko zna gdje bi danas bio.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #194 : Srpanj 02, 2018, 10:01 »

ovo. radije bi onda gledao sporog ćorluku nego vidu bez fizikalija. duje je mlad, a već sad je na razini vide.

što se tiće rebića mislim da nije dostigao svoj maksimum. niko mu je dao samopouzdanje i to se vidi. brz je, jak, motoričan i mislim da bi mogao biti uspjeh za klub tipa everton. čini mi se kao ograničen igrač, a onda opet okrene onog danca kao ibra u ajaxu, napravi ringišpil. mislim da ima nešto više u njemu, no vrijeme će pokazati svoje
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "