O svemu > Forum i prijedlozi
Novi korisnici - kako ste nas našli?
Lexa:
Zašto je tako teško vjerovati da sam cura :D
Nisam baš tip koji često stavlja svoje slike okolo, tako da ćete morati pričekati za dokaz :D A i možda prije dođem na neko okupljanje :kuler
Gerro:
--- Citat: Lexa - Travanj 14, 2019, 14:36 ---Zašto je tako teško vjerovati da sam cura :D
Nisam baš tip koji često stavlja svoje slike okolo, tako da ćete morati pričekati za dokaz :D A i možda prije dođem na neko okupljanje :kuler
--- Kraj citata ---
Ma nisi jedina tu, ima El Rey, Monello isto piški sjedećki, Luigi nekad pokaže da je u PMS-u.. sve u svemu dobrodošla i slike molim te u HD kvaliteti :)
Lexa:
--- Citat: Gerro - Travanj 14, 2019, 15:10 ---Ma nisi jedina tu, ima El Rey, Monello isto piški sjedećki, Luigi nekad pokaže da je u PMS-u.. sve u svemu dobrodošla i slike molim te u HD kvaliteti :)
--- Kraj citata ---
:lol :lol
Hvala dečki :D
mihovil:
--- Citat: Gerro - Travanj 14, 2019, 15:10 ---Ma nisi jedina tu, ima El Rey, Monello isto piški sjedećki, Luigi nekad pokaže da je u PMS-u.. sve u svemu dobrodošla i slike molim te u HD kvaliteti :)
--- Kraj citata ---
:lol :lol
weka_kt:
--- Citat: Massone - Travanj 14, 2019, 11:18 ---Zakasnili ste i Gento i ti. Slika, životopis i stanje tekućeg računa su isti dan došli u Osijek. B-)
--- Kraj citata ---
kutina bogu fala zaboravljena. znaš ono žena dijete i to (al daj ti meni kopije na drive :lol )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju