Po meni se Chelsea podcjenjuje. Uložili su ogromne novce u sjajnog mladog golmana, stoperi Rudiger i Luiz su jako solidni, tim više jer se odlično nadopunjuju i Luiz igra jako hrabro. Azpilicueta i Alonso su vrhunski bekovi, ovaj prvi defanzivno drugi ofenzivno pa su na tom polju komplementarni.
U veznom redu imaju svjetske klase Jorginha i Kantea, a za treće mjesto se bore Kovačić, Barkley i Fabregas koji su sve odreda odlični igrači.
Napadački trojac predvodi Hazard koji je najbolji igrač lige, a Pedro i Willian s druge strane su vrlo kvalitetna i prekaljena krila. Jedino je po meni centarfor ispod razine, Morata i Giroud ni kvalitetom ni stilom igre nisu za ovakav Chelsea ali nisu ni panjevi kakvim ih se želi okarakterizirati.
Nadao sam se da će se dogoditi mini raspad kad je Conte otišao (mislio sam da će Hazard u Real) ali nažalost nije, napravili su vrlo dobar potez sa Sarrijem koji je doveo svog metronoma Jorginha i povukao Kovačića, usput su odlično zamijenili Courtoisa i legitimni su kandidat za titulu. Igraju bolje od nas u svakom slučaju.