S kojim se vi glupostima i nebitnim detaljima bavite to je strašno. Ide nam odlično zasad, čovjek ima od 9 utakmica 8 pobjeda, uzeli smo dva teška gostovanja, uvijek nam je teško na Traffordu, uzeli smo Milan na San Siru, i obe dvije tekme smo zgazili protivnike. I onda dođem na forum i čitam o nekim imaginarnim problemima, odnosno od neke nebitne sitnice se stvara veliki problem. Pa dobro ljudi ocete li vi ikad bit zadovoljni s ičim? Ne valja Klopp jer je satrao igrače, ne valja Slot jer ne odmara, ne valja Nunez, ne valja Diaz, ne valja Szoboszlai, ne valja Konate, stalno nešto ne valja a mi imamo 8/9 s novim trenerom na klupi iz tamo neke Eredivisie. Pa možda bi i mi rotirali sa sastav9m da nam je protivnik bio Slovan Bratislava koja je zalutala tu gdje jeste, da se odmaralo protiv Bologne bio bi kiks i onda se moraš vaditi u drugim tekmama, onda opet ne bi ništa valjalo. Poanta je da stalno nešto ne valja, i ajmo sad pričat da ćemo kiksat protiv Palacea jer je utakmica u 13:30 , treba bit negativan, kakva pozitiva, to ne postoji na ovom forumu. I pod mus treba slušat čitavo ljeto kako United radi super transfere, a onda tokom godine treba stalno slušat da Arteta sa Arsenalom uzima, kao šta je uzeo prošle i pretprošle sezone, da su najbolja ekipa uvjerljivo i slično. Ja jesam bio kritičan nešto lani a pogotovo pretprošle sezone jer je bilo razloga za bit kritičan, a sad razloga za kritike nema jer idemo u pravom smjeru i dobit ćemo i taj Palace vidit ćete.