Autor Tema: Liverpool - West Ham, EFL kup - 3. kolo  (Posjeta: 1027 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Massone

• Hero Member
Liverpool - West Ham, EFL kup - 3. kolo
« : Rujan 22, 2024, 13:55 »
Utakmica sezone.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline lfc

• Hero Member
Odg: Liverpool - West Ham, EFL kup - 3. kolo
« Odgovori #1 : Rujan 22, 2024, 16:20 »
Kelleher, Bradley, Gomez, Quansah, Tsimikas, Endo, Morton, Jones, Chiesa, Nunez i Gakpo.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2 : Rujan 24, 2024, 08:46 »
Kelleher, Bradley, Gomez, Quansah, Tsimikas, Endo, Morton, Jones, Chiesa, Nunez i Gakpo.

Slažem se za ovakav sastav i prvih 11.
Neka igraju oni koji su skupili najmanje minuta.
U principu me boli briga za kupove, igrao bih sa rezervnih 11 oba kupa do kraja pa makar ispali u prvom kolu ili dogurali do finala.
Ovo je prilika da igrači koji su u drugom planu se pokažu, i izbore za veću minutažu u Prvenstvu i Ligi Prvaka.
Bilo bi lijepo proći West Ham i mislim da to možemo i sa ovih rezervnih 11, ali nama je prioritet Wolwes u prvenstvu i da držimo priključak sa City-jem i Arsenalom.

Zaključak: Prioritet je borba za osvajanje prvenstva i recimo polufinale Lige Prvaka, a u kupovima dokle doguramo sa igračima koji nisu u prvom planu.
Iako je moguće svašta  - čak i osvajanje treble-naslova, tj. 3 pokala od moguća 4 => samo ako nas zaobiđu ozljede, jer su nas doslovno pokosile prošle sezone, posebno za Boxing day gdje su ključne utakmice bile svako 3 dana a mi smo igrali bez ključnih igrača.
Zato je potrebno pametno rotirati, odmarati igrače, jer sezona nije trka na 100 metara, već maraton!
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #3 : Rujan 25, 2024, 12:33 »
Utakmica sezone.

Kako vidim tebi su sve utakmice sezone.  :D
Ali danas me baš živo zanima kako će odreagirati izrotirana postava pa da i to vidimo.  :super

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #4 : Rujan 25, 2024, 20:02 »
s 4 napadača večeras, audicija za startno mjesto protiv Wolvesa

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #5 : Rujan 25, 2024, 20:08 »
Liverpool: Kelleher; Bradley, Quansah, Gomez, Tsimikas; Endo, Jones, Gakpo; Chiesa, Jota, Nunez

Substitutes: Jaros, Van Dijk, Robertson, Alexander-Arnold, Mac Allister, Morton, Szoboszlai, Diaz, Salah

U 60 minuti svih 5 izmjena za one koji imaju šanse za početnih 11 ptotiv Wolwesa.
Treba u ovakvim tekmama rotirati maksimalno gdje nam u biti i ne treba neka gol razlika.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Online Ch13

• Hero Member
« Odgovori #6 : Rujan 25, 2024, 21:24 »
Zasto Chiesa ne igra?

Edit: ipak igra

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #7 : Rujan 25, 2024, 21:34 »
Chiesa počeo i odmah asistencija.
Odličan volej bajdvej.

Offline Tony14ZD

• Hero Member
  • Grad u moru Grad u kamenu
    • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !
« Odgovori #8 : Rujan 25, 2024, 22:07 »
Jones doktorski

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #9 : Rujan 25, 2024, 22:26 »
igrači WHU 5 puta tražili penal večeras

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #10 : Rujan 25, 2024, 22:38 »
Prekrasan udarac Macce iz daljine , ali vratnica je spriječila pogodak. Onda Gakpo nije uspio odbijanac pospremiti samo.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #11 : Rujan 25, 2024, 22:44 »
Tsimikasov pokušaj blokiranja lopte glavom ako nađete objavite da se ne zaboravi. Kao Terry za repku onomad. To samo mudonje rade.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline lfc

• Hero Member

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #13 : Rujan 26, 2024, 00:29 »
Slijedece kolo smo u gostima kod Brightona, a tri dana poslije docekujemo Brighton u prvenstvu doma..

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #14 : Rujan 26, 2024, 07:46 »
Dobro je ovo sinoć izgledalo.  :super
Malo kaosa u obrani povremeno, ostalo sam baš zadovoljan kako je to izgledalo.
A za Gakpa mi je baš posebno drago što je zabio, taman prije prvog gola je iz onog driblinga opalio bombu, baš sam rekao da je šteta što nije ušla, ali ušla je par minuta kasnije, i to 2 puta.  :D