Autor Tema: Tyler Morton #  (Posjeta: 4109 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Tyler Morton #
« Odgovori #15 : Kolovoz 02, 2025, 16:09 »
Njegov transfer je primjer kako Edwards jebe ostale klubove u mozak i usputno im se ruga. Morton je po meni prosječan igrač donjeg doma Championshipa, dobit ćemo 3 puta više novaca nego šta :kuler vrijedi. I još neki bonusi

Nope. To što ti ne znaš procijeniti koliko neki igrač vrijedi i iz sezone u sezonu pogriješiš pa napišeš Morton 5, Diaz 40, Carvalho 10 I slično je druga stvar. :D

Morton je solidan igrač i jako dobar potencijal te bi mogao igrati za EPL klubove. To što nije dovoljno dobar za Liverpool ne znači da nije dovoljno dobar za neki klub sa sredine tablice. Evo, želio ga je WHU i tamo bi sigurno bio bar u rotaciji, a s vremenom, ako bi se pravilno razvijao, i starter. Prošle godine ga je želio Leverkusen i nudio 12 milijuna za njega. Nemojmo zaboraviti da se i potencijal plaća. Sad je na Lyonu da ga razvije kako treba.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #16 : Kolovoz 02, 2025, 16:35 »
Nope. To što ti ne znaš procijeniti koliko neki igrač vrijedi i iz sezone u sezonu pogriješiš pa napišeš Morton 5, Diaz 40, Carvalho 10 I slično je druga stvar. :D

Morton je solidan igrač i jako dobar potencijal te bi mogao igrati za EPL klubove. To što nije dovoljno dobar za Liverpool ne znači da nije dovoljno dobar za neki klub sa sredine tablice. Evo, želio ga je WHU i tamo bi sigurno bio bar u rotaciji, a s vremenom, ako bi se pravilno razvijao, i starter. Prošle godine ga je želio Leverkusen i nudio 12 milijuna za njega. Nemojmo zaboraviti da se i potencijal plaća. Sad je na Lyonu da ga razvije kako treba.

Ajde bumo videli. Ja sam mišljenja da je on baš neki potencijal da bi valjda s 22 godine dobio šansu u nekom premierligasu s donjeg doma ljestvice ili bi dobio nešto više minuta kod nas. Minutazu je jedino dobio u Championshipu. A za Diaza sam isto siguran da ne vrijedi kao nogometaš ovoliko koliko je Bayern platio, više mi se čini da je Bayern očajnički tražio lijevo krilo pa smo im to masnije naplatili. Šta se tiče Carvalha jasno je i da nas je Brentford preplatio jer on lani nije odigrao gotovo pa ništa vrijedno spomena tamo.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #17 : Kolovoz 02, 2025, 16:47 »
Pa evo, željeli su ga WHU, Ajax i Lyon. Prošle godine Leverkusen.

A to što mi odbijamo slati igrače na posudbu u donji dom EPL je druga stvar. Imaš intervju Iana Grahama koji priča o tome gdje objasni da te momčadi igraju totalno drugačiji stil od Liverpoola i nisu naučene napadati. Zato radije šaljemo na posudbu u Championship gdje će igrati za nekoga tko se bori za ulazak u EPL i gdje se igra napadačka taktika. Da si ga gledao u Hullu, vidio bi da je najbolji igrač te ekipe (Carvalho je isto bio tamo na posudbi u isto vrijeme), a ta ekipa se borila za ulazak u EPL. Naravno da onda vrijedi 10-15 milijuna i da će nam "početna" cijena biti 20. Onda dobiješ 15 + postotak od idućeg transfera.

Carvalho ne vrijedi plaćene pare, slažem se, ali vrijedi više nego si ti napisao, pogotovo ako mu nađeš pravu ulogu u sustavu, a to što mu onda ta neka momčad nije našla ti ulogu nije naša briga (ne uspije svaki transfer). Nama isto Diaz ne vrijedi 65, ali ako usporediš s ostalim igračima koji su otišli ove godine za slične pare, bolji je od njih. Stariji je od njih, ali je i bolji pa je zato cijena tu negdje. Najvažnija stvar kod prodaje je da ne paničariš i da ne prodaješ samo da prodaš po bilo kojoj cijeni. Svaki igrač se uvijek može nekako iskoristiti. Zato United I Arsenal imaju tako loše prodaje. Npr. Arsenalu je i dalje rekordna prodaja 35 milijuna za Ox-a nama. Mi za slične cifre prodajemo VdB i Carvalha.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 02, 2025, 16:54 gento »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #18 : Kolovoz 06, 2025, 08:07 »
Farewell. Meni užasno drag igrač. Nadam se da će u Lyonu ostvariti svoj potencijal. :love

btw. :D

https://x.com/teaandchips/status/1952806867618677178