Autor Tema: Fulham - Liverpool, Premier league 33. kolo  (Posjeta: 1759 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
Odg: Fulham - Liverpool, Premier league 33. kolo
« Odgovori #60 : Travanj 21, 2024, 19:24 »
Ovaj Nunez je nestvarno glup nogometaš. Pa napadni jebote tu loptu kad vidiš da će ti dodat.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #61 : Travanj 21, 2024, 19:28 »
Drugo poluvrijeme je bilo šampionsko

Idemo dalje, pa šta bude
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #62 : Travanj 21, 2024, 19:29 »
Drugo poluvrijeme je bilo šampionsko

Idemo dalje, pa šta bude

Stvarno smo dobro odigrali, nismo im dali da dišu do trećeg gola.. zamjene razvodnile igru, ali malo se budimo
YNWA!!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #63 : Travanj 21, 2024, 19:30 »
Bilo bi lijepo da Chelsea uzme bod Arsenalu pa da samo City gledamo do kraja uz nas naravno

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #64 : Travanj 21, 2024, 19:30 »
Gakpo-Jota-Salah za iole inteligentan napad

Neka hvala. Radije bi funkcionalan.

Gakpo-Jota-Diaz.

Salah i Nunez opet loši. Szobo i Macca isto. Pogotovo Szobo kojem je ispravno/točno dodavanje već dugo stran pojam.
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #65 : Travanj 21, 2024, 19:31 »
Neka hvala. Radije bi funkcionalan.

Gakpo-Jota-Diaz.

Salah i Nunez opet loši.
Ne bi me iznenadilo da ih Klopp opet klupira. Ne kontam ni ovo uvodjenje Szoboszlaia i danas je zayebo sve sto je dotakao

Online mashaka

• Hero Member
« Odgovori #66 : Travanj 21, 2024, 22:22 »
Žalosno je da smo 5 kola prije kraja u situaciji da nam je najbolji igrač Salah totalno ispod svake razine, da nam skupocjeni Nunez ništa ne doprinosi i da nam je veliko pojačanje Szobo totalno van svake forme. Da su nam ova trojica u formi ja bi rekao da je realno da dobijemo sve do kraja. Ne znam kako je Klopp uopće dozvolio da nam se ovako šta događa u trenutku kad smo još totalno u igri za titulu.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #67 : Travanj 22, 2024, 08:14 »
Žalosno je da smo 5 kola prije kraja u situaciji da nam je najbolji igrač Salah totalno ispod svake razine, da nam skupocjeni Nunez ništa ne doprinosi i da nam je veliko pojačanje Szobo totalno van svake forme. Da su nam ova trojica u formi ja bi rekao da je realno da dobijemo sve do kraja. Ne znam kako je Klopp uopće dozvolio da nam se ovako šta događa u trenutku kad smo još totalno u igri za titulu.
Zato što gaji prijateljski odnos sa njima i boji se njihove reakcije ako ih posjedne na klupu u trenutku kad je to bilo više nego potrebno. Sad je kasno za bilo šta. Pogotovo što se tiče Salaha i Mađara jer ne mogu doći u formu preko noći, od Darwina svakako nikad nije ni bilo nikakve koristi.