Autor Tema: Liverpool - Brighton, Premier league - 29. kolo  (Posjeta: 2847 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Liverpool - Brighton, Premier league - 29. kolo
« Odgovori #75 : Travanj 01, 2024, 09:18 »
Po meni smo jučer dobili utakmicu kada je Szoboszlai ubacio u brzinu više, prvo je imao onaj šut blizu gola, pa onda pas lijevo za Nuneza jako dobar, pa sjajna lopta Macallisteru i predasistencija za gol

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #76 : Travanj 01, 2024, 09:56 »
Po meni smo jučer dobili utakmicu kada je Szoboszlai ubacio u brzinu više, prvo je imao onaj šut blizu gola, pa onda pas lijevo za Nuneza jako dobar, pa sjajna lopta Macallisteru i predasistencija za gol

+ Salah konačno pošteno udario loptu
YNWA!!

Online jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #77 : Travanj 01, 2024, 14:49 »
Kakav gol i kakav upgrade smo napravili u veznom redu, nesto sto smo trebali davno, mozda bi sad imali jos koji trofej vise.
https://x.com/Ifcj__/status/1774561619973947585?s=20

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #78 : Travanj 01, 2024, 19:35 »
Kakva igračina je ovaj MacAllister. Smiješno za koju cifru smo ga doveli.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #79 : Travanj 01, 2024, 20:41 »
Kako me nervira ovo konstantno pljuvanje Hendersona, ono lik je otišao, move on. Na stranu što je uvijek davao 100 % od sebe, čak ga nisam ni gotivio kad je tek došao, ali me tim nekim trudom pridobio, bio je pravi lider i igrač za primjer drugima, nećemo valjda zbog zadnje sezone zaboraviti sve ono dobro. Pa sjetite se samo kako je poginuo one noći kad smo ušli u LP (protiv Barce), odigrao čitavu utakmicu ozlijeđen i pod inekcijama, a lavovski odigrao, zatim 19/20, jedan od najboljih naših igrača u historijskoj sezoni.

Offline Sarahclark

• Newbie
« Odgovori #80 : Travanj 12, 2024, 13:48 »
Malo krivo crte vukli,a gdje je zuti za start na Nunezu i slobodan udarac.Coot je stvarno govno izaslo iz Guardiolinog supka.
Razumem, da ste razočarani nad sodniškimi odločitvami in taktiko, ki jo je izbral Guardiola.