Autor Tema: Liverpool - Crystal Palace, Premier league 32. kolo  (Posjeta: 4358 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adn4n

• Moderator
  • Hero Member
  • In Klopp we trust!
Liverpool - Crystal Palace, Premier league 32. kolo
« : Travanj 13, 2024, 00:01 »
vs

Crystal Palace - Liverpool
13. 04. 2024 KO: 15:00

v Crystal Palace
Games won: 36
Games drawn: 13
Games lost: 14

23 Jan 2022   Crystal Palace v Liverpool   W   1-3   Premier League
15 Aug 2022   Liverpool v Crystal Palace   D   1-1   Premier League
25 Feb 2023   Crystal Palace v Liverpool   D   0-0   Premier League
09 Dec 2023   Crystal Palace v Liverpool   W   1-2   Premier League
« Zadnja izmjena: Travanj 13, 2024, 00:09 adn4n »
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Liverpool - Crystal Palace, Premier league 32. kolo
« Odgovori #1 : Travanj 13, 2024, 00:54 »
U prvoj tekmi su nas razbili. Jedina tekma koju smo dobili, a da je nismo zaslužili dobiti. Ulazak Elliotta je preokrenuo cijelu tekmu tako da se nadam da će startati.

Kelleher; Bradley, Konate, VvD, Robertson; Endo, Elliott, Macca; Salah, Diaz, Nunez
Never miss a good chance to shut up.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #2 : Travanj 13, 2024, 01:51 »
Ovo dobiti bilo kako. Trenutno smo u disbalansu toga da su bitni igraci bili oko 2, 2 i pol mj out (jones, trent, jota, alisson plus konate i graven jedan kraci period), a ovi koji su morali nadoknadivat te izostanke sada jedva stoje na nogama, tako da sada imamo disbalans onih koji su totalno iscrpljeni i ovih koji tek moraju ulovit ritam. Mislim da ce se to sredit kroz iducih tjedan - tjedan i pol, taman kada krece ono sestodnevno ludilo od tri kola vani. Ajmo ovo dobiti u nedjelju. Za europsku ligu mi je ionako svejedno

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #3 : Travanj 13, 2024, 23:19 »
Kelleher; Bradley, Konate, VvD, Robertson; Macca, Szobo, Jones ; Diaz, Jota, Salah.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #4 : Travanj 14, 2024, 08:44 »
Kelleher, Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez, Mac Allister, Elliot, Jones, Salah, Jota, Diaz.

Zaslužili su bit klupirani i Nunez i Szobo, naša dva uvjerljivo najlošija igrača u zadnje vrijeme.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #5 : Travanj 14, 2024, 09:25 »
Darwin nije postigao gol ili asistirao u zadnje dvije utakmice i odmah najlosiji igrac. Drvlje i kamenje. Protiv Atalante imao onaj promasaj u 15 minuti i odmah docekali dezurni pljuvaci. Ovoliko mrznje prema jednom nasem igracu mislim da nije bilo od vremena Skrtela i Leive.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #6 : Travanj 14, 2024, 09:30 »
Darwin nije postigao gol ili asistirao u zadnje dvije utakmice i odmah najlosiji igrac. Drvlje i kamenje. Protiv Atalante imao onaj promasaj u 15 minuti i odmah docekali dezurni pljuvaci. Ovoliko mrznje prema jednom nasem igracu mislim da nije bilo od vremena Skrtela i Leive.
Nekima se prastaju lose partije nekima ne, neki se pojave na terenu u 90 minuta samo ako bude neki penal.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #7 : Travanj 14, 2024, 09:32 »

Da je zabio golove koje je trebao zabiti Atalanti i Unitedu ne bi doživio nikakav hejt. Lik je gubljenje vremena, živaca i novaca. Lani sam ga i ja pravdao i dio ove sezone, lik nam pravi štetu. Svaki njegov promašaj donosi novu frustraciju.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #8 : Travanj 14, 2024, 09:48 »
Sreca nasa pa drugi ne mase, i zabijaju kao na traci.  :roll
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #9 : Travanj 14, 2024, 10:02 »
A gle, promašio je prelagane prilike u prevažnim trenucima. Ja sam bio jedan od onih koji su vjerovali da će mu se otvoriti i da kad se otvori će trpati i zabijati sve što sad promašuje. Sad više to ne vjerujem.
Ne pljujem ga redovno i mislim da ne treba pretjerivati, ali isto tako treba biti realan i shvatiti da mu je ovo vjerojatno maksimum i da će se te loše stvari teško promijeniti.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #10 : Travanj 14, 2024, 11:41 »
Svjestan sam i sam da ima previse promasaja i ne osporavam napisano. Samo sto vamo na forumu pojedinci jedva docekaju njegov kiks, pa samo da krenu sa uvredama.

I drugi mase. Ne mozes dva losa rezultata svaliti samo na njegova ledja. U utakmici sa Unitedom imali smo 15 udaraca u prvom poluvremenu, sada u ovom trenutku samo njegovi se promasaji broje, i krivi ga se za prosuta dva boda.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #11 : Travanj 14, 2024, 11:58 »
Panjina. Chris Wood je za njega Benzema.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #12 : Travanj 14, 2024, 12:49 »
Pravi napadač s vremenom uđe u formu, pa ti zabije i po 5 utakmica zaredom gol, neki u manjim utakmicama nabijaju statistiku, od njega to nećeš nikad doživit. On je u principu tip koji 3 utakmice zaredom promašuje ogromne šanse i onda četvrtu, petu utakmicu ubode gol koji ne očekuješ. Jednostavno premalo je to za ovu razinu. Nije ni Haaland bajan ove sezone al će lik ako treba u zadnjih 6 kola isporučit 7,8 golova i kao takav, ovaj naš ako dadne 2 gola do kraja sezone bit će ludilo.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #13 : Travanj 14, 2024, 13:12 »
Svjestan sam i sam da ima previse promasaja i ne osporavam napisano. Samo sto vamo na forumu pojedinci jedva docekaju njegov kiks, pa samo da krenu sa uvredama.

I drugi mase. Ne mozes dva losa rezultata svaliti samo na njegova ledja. U utakmici sa Unitedom imali smo 15 udaraca u prvom poluvremenu, sada u ovom trenutku samo njegovi se promasaji broje, i krivi ga se za prosuta dva boda.

Ma sve kužim. Ali da je on npr. zabio svoje dvije prve velike prilike bilo bi 2-0 za nas i sve bi izgledalo drugačije. Zato veća pažnja bude na njemu i njegovim promašajima.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #14 : Travanj 14, 2024, 13:14 »
Darwinova sekta i danas radi punom parom. Nego on topic, vrijeme je da one week merchant danas odmori zasluzio je nakon maestralne partije protiv Atalante