Autor Tema: Manchester United - Liverpool, Premier league - 31. kolo  (Posjeta: 4385 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gogec

• Hero Member
Odg: Manchester United - Liverpool, Premier league - 31. kolo
« Odgovori #150 : Travanj 08, 2024, 21:14 »
Hajmo ovako. Niti jednu ozbiljnu ekipu nismo dobili cak ni kuci. Mislim na Arsenal i City...doduse moze se reci i sudjskim greskama nekim.

Drugo moramo biti svjesni da imamo prilicno neinteligentnu ekipu i ako nekim slucajem osvojimo titulu u sto sumnjam jako, to ce biti vise plod losih eventualnih igara Citya i Arsenala. Npr Nunez je ogranicen igrac,volim ja njega ali je glupko, isto kao i Diaz. Sobozlai je limitiran takodjer u glavi.
Od kada se Mađar vratio mi losije igramo.

Trece mi svaku tekmu primamo gol. Od 13 utakmica kuci mi smo primili 12....to ne rade ekipe koje trrbaju biti prvaci.
Mislim da je ovo nas maksimum. Ne vidim da cemo dobiti sve do kraja....Fulham je 4 u ligi po broju primljenih pogodaka kuci odmsh tu iza Arsenala i Citya i mislim nas...Cekicari igraju sve bolje i bolje. Nama Spursi mogu spasiti sezonu jedino. Nesigurno igramo.
Cetvrto , ono sto mi govori da su nam igraci glupi i da ne uce iz gresaka je i ova utakmicaa...znaci isto kao u Fa kupu i ti onda odigras skoro pa identicnu utakmicu.
Dolazi na naplatu previse utakmica Bradlya i Quansaha...ne moze to biti dugorocno rjesenje. Plakat cemo mi zbog povrede Jote.

ovo boldano mi je možda i najveći problem, ne da samo primamo nego primamo lako i glupo, iz prve akcije protiv Brightona, pa onda prošlu tekmu  Sheff ima 100%tnu šansu u prvih par minuta, srećom Kelleher brani a jučer prvi gol iz najgore greške, drugi iz pozicije koja se nebi mogla zvati niti šansom..

e sad juče sam bio toliko utučen da nisam mogao ni pisati suvislo.. danas sa odmakom, još uvijek ljut, ipak bi istaknuo još par stvari.. ja na Lpool gledam kao na ekipu sa 4 ključnih igrača, Alisson, VVD, Trent i Salah, dok MacA, Szobo, Nunez i Diaz su tu prvi do velikih međutim mi igramo ključne tekme bez dva igrača (Alisson i Trent) a Salah je nezz, valjda na 70% onoga što je pružao. Jučer mi je jako falio i osim penala, dao je jako malo, da li je do forme, posta, do godina, do druge uloge (više kreira i podvaljuje nego što bježi obrani), nezz ali premalo ga imamo ovo proljeće..  Diaz ima kroz čitavu sezonu sa 2115 minuta tek 4 asista što dovoljno govori o načinu na koji igra.. boli što nam kontre djeluju smotano iako nam je to uvijek bio fote pod Kloppom..

e sad još dvije stvari, puno ljudi sad piše o neinteligentnoj/glupoj ekipi, i stvarno neke olduke Diaza i Nuneza su jako loše, pogotovo jučer, ali budite svijesni da je ovo ekipa koja je prilično neiskusna što se tiče borbe za naslov, ako izuzmemo VVDa, Salaha i Robertsona i mislim da je i to dijelom razlog što donosimo loše odluke u trenucima kada treba završit priču..
Diaz, Nunez, Gakpo, Szobo, ono boli glava šta su juče radili a onda mali Quansah onako zasere i vrati Utd u život.
volio bi da su juče otpočeli Gomez i Konate, baš zbog iskustva, al jebat ga sad..

e sad, vratite film unazad i razmislite šta ste očekivali od plasmana nakon rebuilda ljetos?

ja sam očekivao da se vratimo u LP i budemo oko trećeg mjesta i na kraju bojim se da bi baš mogli tu završiti a veliki dio sezone smo bili prvi, ali neko je napisao, nismo dobili ni City, ni Arsenal, ni Utd.. e jbg, teško ćemo takvi do naslova..

nismo u dobroj formi i to me brine, kumovale su i ozljede, ali ej, ipak dijelimo prvo mjesto i nema mjesta malodušnosti, prerano je za oplakivanje, nazivanje Kloppa luzerom ili ove igrače koji nas drže na vrhu zvati promašajima. ima i par sudačkih odluka koje su nas mogle držati dalje od ostatka, prije svega tekma sa spursima, penal protiv arsenala i penal protiv city-a..

biti će vremena za analize na ljeto,bojim se i ja da najlošije trenutno djelujemo od vodeće tri ekipe, ali i dalje se nadam da će ih Klopp dignuti, da još nije gotovo.
YNWA!!

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #151 : Travanj 08, 2024, 23:14 »
Sreca u nesreci da kelleher jucer nije mogao do lopte. Dobio bi direkt crveni. Izgubili bi utakmicu i jos bi iduce kolo na golu stajao adrian

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #152 : Travanj 08, 2024, 23:54 »
Sreca u nesreci da kelleher jucer nije mogao do lopte. Dobio bi direkt crveni. Izgubili bi utakmicu i jos bi iduce kolo na golu stajao adrian

I ja sam u pocetku tako razmisljao, ali onda sam dosao do zakljucka da bi ih vjerovatno uzeli s igracem manje. Zasto? Jednostavno bi Klopp vadio nekog od ofanzivaca i ubacio Adriana, bilo bi ih manje u kontri pa bi sanse za pogodak bile dosta vece.

Također i da smo izgubili nama bi opet trebao remi Arsenala uz sve nase pobjede do kraja, tako da bih uzeo taj rizik cak i Adriana protiv Palacea ako treba

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #153 : Travanj 08, 2024, 23:58 »
Ne znam za vas ali ja nisam nešto pretjerano zadovoljan ni sa Kelleherom ni sa Quansahom. Quansah zakuha opasnost iz utakmice u utakmicu, imao je kardinalnu grešku i protiv Citija koju srećom nisu iskoristili, jučer ga je spasilo zaleđe igrača Uniteda u ranoj fazi utakmice i onda neshvatljiva greška kod gola Fernandesa. Kelleher nije ni blizu klase Allisona, bez obzira šta Klopp tvrdi kako imamo najboljeg drugog vratara na svijetu. Bradley je također imao turbo početak ali kako vrijeme odmiče vidi se da on ne može ni priblizno stat u istu rečenicu sa Trentom. Naprijed i Diaz i Nunez previše promašuju, Jota je tu puno bolji fit i fale njegovi golovi. Zakljucak svega je da smo mi u ovom periodu imali Allisona na golu, zdravog Konatea, i da nam se Arnold i Jota nisu povrijedili na dulje vrijeme, mi smo mogli već stavit jednu ruku na pehar, unatoč tome šta su nas sudci osakatili u par navrata i oduzeli par bodova.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #154 : Travanj 09, 2024, 00:01 »
Ne znam gdje tacno nisi zadovoljan Kelleherom, jos nijednom nas nije kostao bodova, niti bi s Alissonom imali vise. Uhvatio je kontinuitet i brani dosta dobro, bolje nego sto sam ocekivao.

Quansah ne bi trebao pocinjati ovakve utakmice, Klopp je failao s Konateom protiv Sheffielda i to ide njemu na ruku. Također svi zaboravljaju Quansahov prodor prije penala, ono je njegov gol koliko i Elliottov.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #155 : Travanj 09, 2024, 00:09 »
Ne znam za sto bi tocno kelleher bio kriv u ovom periodu otkako nema alissona? U masu utakmica nas je spasio odlicnim obranama. Kvansu isto ne krivim pretjerano zbog one pogreske. Alisson i van dijk su imali jos veci blackout na emiratima. Jednostavno nisu smjeli pocet na desnoj strani kvansa i bradley na old traffordu. Koliko god mi pricali o nekoj magicnoj realizaciji u kontrama prednje trojke mane firmino salah, sjetimo se utakmice tamo u drugom djelu sezone 18 19. Njima su se jos u ranoj fazi utakmice ozljedila dva igraca i svejedno im nismo uspjeli zabiti gol. Jednostavno je tamo uzasno igrati dok smo u utrci za naslov, zato mislim da je trebalo malo vise iskustva u obrani. Konate i gomez su morali startati. Bitno da se konatea cuvalo za atalantu.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #156 : Travanj 09, 2024, 00:25 »
Ne znam gdje tacno nisi zadovoljan Kelleherom, jos nijednom nas nije kostao bodova, niti bi s Alissonom imali vise. Uhvatio je kontinuitet i brani dosta dobro, bolje nego sto sam ocekivao.

Quansah ne bi trebao pocinjati ovakve utakmice, Klopp je failao s Konateom protiv Sheffielda i to ide njemu na ruku. Također svi zaboravljaju Quansahov prodor prije penala, ono je njegov gol koliko i Elliottov.

Kelleher nas nije koštao bodova, dečko odlično brani ali uspoređujemo ga s ponajboljim golmanom na svijetu, Alisson ti donese još kvalitetu više, nerjetko asist dugim točnim ispucavanjem a prema natrag skine čuda..

Al budimo pošteni i VVD i Alisson su znali zajebat, di neće Quansah, samo nismo očekivali baš sad ovakvu grešku..  PL je prejak, intenzitet je visok, igra se brzo, minimalna dekoncentracija te košta gola .
YNWA!!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #157 : Travanj 09, 2024, 00:33 »
Alisson je klasa i najbolji golman lige, ali ja ne vidim koga bi mi to dobili da je on branio umjesto Kellehera? Evo recite mi. Koliko me sjecanje sluzi samo dva kiksa u tom periodu imamo. City i United. Za prvi kriv Diaz za drugi napad i Szobo

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #158 : Travanj 09, 2024, 09:20 »
Alisson je klasa i najbolji golman lige, ali ja ne vidim koga bi mi to dobili da je on branio umjesto Kellehera? Evo recite mi. Koliko me sjecanje sluzi samo dva kiksa u tom periodu imamo. City i United. Za prvi kriv Diaz za drugi napad i Szobo

Točno

Kelleher brani prilično dobro i sigurno za drugog golmana i stvarno ne mogu reć da je u ijednoj utakmici bio krivac za nešto krucijalno.
Quansah je zalog za budućnost i unatoč ovim nekim greškama i dalje smatram da smo dobili dobrog stopera za godine koje dolaze (ili igrača kojeg ćemo dobro prodat)
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #159 : Travanj 09, 2024, 09:21 »
Ja sam osobno mirniji kad vidim Alissona na golu i Konatea u prvih 11. Kelleher je sjajan drugi golman, ali Alisson je Alisson. Quansah mi je super rotacijska opcija ali nije mi još uvijek igrač s kojim ganjaš titulu. Možda će zvučati suludo ali imam osjećaj da bi Alisson izvadio udarac kod gola Mainooa. I još za kraj Bradley, super je krenuo, pravo osvježenje ali lagano se gasi. Nema teorije da osvojimo ako bi do kraja prvenstva gledali Bradley- Quansah i na golu Kelleher. To bi bilo novo svjetsko čudo. Zato jedva čekam da osvanu fotografije s treninga u kojima su Alisson, Trent i Jota i plus Konate koji je spreman.
Da se Arsenalu kojim slučajem ozljede White, Saliba i Raya, brzo bi počeli gubit bodove.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #160 : Travanj 09, 2024, 09:45 »
Ja sam osobno mirniji kad vidim Alissona na golu i Konatea u prvih 11. Kelleher je sjajan drugi golman, ali Alisson je Alisson. Quansah mi je super rotacijska opcija ali nije mi još uvijek igrač s kojim ganjaš titulu. Možda će zvučati suludo ali imam osjećaj da bi Alisson izvadio udarac kod gola Mainooa. I još za kraj Bradley, super je krenuo, pravo osvježenje ali lagano se gasi. Nema teorije da osvojimo ako bi do kraja prvenstva gledali Bradley- Quansah i na golu Kelleher. To bi bilo novo svjetsko čudo. Zato jedva čekam da osvanu fotografije s treninga u kojima su Alisson, Trent i Jota i plus Konate koji je spreman.
Da se Arsenalu kojim slučajem ozljede White, Saliba i Raya, brzo bi počeli gubit bodove.

Bradley nakon početnog boom-a je malo pao, oscilacije mladog igrača su za očekivati... Fale jako i Trent pa i Alisson, meni osobno i Salah u pravoj formi..
Što se tiče Alissona, nije sve i u obranama, radi se i o postavljanju i komunikaciji sa obranom, ponešto i kemiji i samopouzdanju ekipe što se godinama gradilo.. ništa protiv Kellehera, samo Alisson je ipak kvaliteta više..
YNWA!!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #161 : Travanj 09, 2024, 09:50 »
a naravno da će Bradley pasti, pa ne može igrač koji do jučer nije imao utakmice na ozbiljnijem nivou biti konstantan i klasa. Realnost je da smo dobili super rotacijsku opciju i ja sam prezadovoljan sa njim, ali nikad neće biti blizu klase Trenta da se ne lažemo